Отговори
# 405
  • София
Аз гледах няколко пъти 2-ят фряагман и като гледах накрая Йо гледа доста влюбено Дефне.Не ми изглеждаше съсипан.

Е, той винаги я гледа влюбено. Въпросът е на коя маса я гледа:

Дали я гледа на масата на Passion или от масата на Passion. Wink

Ани, според мен би й простил почти всичко. Оставам с впечатление, че за нея е готов на всичко. Peace

Верче, заряза го с бележка, няма да слезе пред къщата и за финал ще отиде при конкуренцията. Винаги може да стане по-зле. Laughing

# 406
# 407
Нц, това не го вярвам аз  Naughty  
Дефо го обича  Peace да, може би осъзнава,че мн трудно ще го спечели отново...да осъзнава,че мн го е наранила и още повече ще го нарани след излизане на истината...но за какво й е да ходи при конкуренцията  Peace тя няма за какво да му мъсти,точно обратното-иска да е край него,да се опита да му обясни...после ще иска да е покрай него,за да й прости  Mr. Green
Единственото логично обяснение,което аз намирам, е Дефо да отиде там по план на Пасион,но пак ми е странно Йомер да я пусне...или ще стане от яд като при пращането й с Яса   Rolling Eyes Но ако е така,Дефо няма да гледа влюбено,а лошо...наранено,ядосано... освен,ако не иска да се докаже пред него за нещо  Peace

За мен и двамата гледат мн влюбено на края на този фраг...даже прекалено влюбено като за сърдити  Wink

# 408

да на левия и от външна страна  Peace  Mr. Green
Това може да е някой белег на Елчин  hahaha hahaha hahaha те па веднага гафа да хванат  Joy Joy Joy

# 409
  • София
Скрит текст:
Нц, това не го вярвам аз  Naughty 
Дефо го обича  Peace да, може би осъзнава,че мн трудно ще го спечели отново...да осъзнава,че мн го е наранила и още повече ще го нарани след излизане на истината...но за какво й е да ходи при конкуренцията  Peace тя няма за какво да му мъсти,точно обратното-иска да е край него,да се опита да му обясни...после ще иска да е покрай него,за да й прости  Mr. Green
Единственото логично обяснение,което аз намирам, е Дефо да отиде там по план на Пасион,но пак ми е странно Йомер да я пусне...или ще стане от яд като при пращането й с Яса   Rolling Eyes Но ако е така,Дефо няма да гледа влюбено,а лошо...наранено,ядосано... освен,ако не иска да се докаже пред него за нещо  Peace

За мен и двамата гледат мн влюбено на края на този фраг...даже прекалено влюбено като за сърдити  Wink

А, дано!

# 410
Ама защо се хващате на това ме ще е при Дениз  Thinking това че не е на тази маса на която да фамилията Ипликчи...не значи че не е на друга маса Пасионис  Peace

Те Дениз и Йо за сефте ще се засекат там... Вие вече чак асистентката му откраднал вече хаха

# 411
  • София
Не знам, но мисля, че Дафне ще оплеска нещо. Blush

# 412
  • Под Сините камъни
май ни пратиха за зелен хайвер с тоя фрагман  #Cussing out

# 413
Ами те ни казаха основното - Дефне ще ходи по петите на Йо, докато го накара да поговорят, любовта отново ще ги събере - демек ще се сдобрят, че има намерение да му каже истината, ама кога - не е ясно. Пък че Дениз ще се появи и ще прави мръсотии - за това сме подготвени от 14 серия. Другото са уловки за заостряне на вниманието  Simple Smile Като че ли имаме нужда от изостряне на любопитството  Mr. Green

# 414
Дефне е възможно да иска да се докаже.Ама е рано за Дениз да иска Дефне.

# 415
# 416
Според мен Дениз ще го усети Йо за Дефо и на някакъв етап в подходящ момент ще иска да го удари там точно дето ще го заболи най-много. Всички ще се съгласим, че тя му е слабото място в момента.
На този етап Дефне не би отишла при конкуренцията - нали все търси одобрението на Йо, но ако в някакъв момент я нарани по някакъв начин и я изгони от фирмата, може и да го направи  Joy
Според мен това, че беше модел веднъж не беше просто ей така, а и това, че Йо беше толкова против  Laughing Joy
Всички знаем, че главните героини правят 12112 глупости  Joy Joy Joy

# 417
# 418
Дидолинке, какво стана с профила ти във фб  newsm78

# 419
Дидолинке, какво стана с профила ти във фб  newsm78
Терко,спрях го временно че имам проблеми но ще го пусна пак предполагам до седмица -две

Общи условия

Активация на акаунт