Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 952
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Писах аз за изваряването Simple Smile TAED рече, че иронизирам;)

# 571
  • София - Рим и обратно

Да, и шапката ти е в допир с кожата-и нея пери на 60.

Че аз и пуловерите си нося на голо, да ги почвам ли и тях на 60 hahaha.

Тва беше иронично/саркастично Mr. Green

Разбрах го, просто доразвих Simple Smile.

# 572
И вкъщи чаршафите са предимно бели та ги пускам спокойно на 60 градуса.
Хавлиите също + кърпите за ръце.  Blush

# 573
  • София
Само това остава - да пера чаршафите и хавлиите на 40 градуса, щото щели да им се прецакат цветовете  Crazy Много важно, като избелеят. Доста по-съществено ми е да са изпрани като хората. Значи ще се притеснявам да не се скапе някакъв парцал (чаршаф, гащи, тениска), но няма да ми пука дали съм унищожила по-голяма част от микроорганизмите по него?!

# 574
Много лично станало тук - кой как си пере гащите и по колко дни ги носи   Joy
Това е въпрос на лична хигиена, която всеки разбира по различен начин.

Да не остана по назад и аз да кажа де  Mr. Green - чаршафи , хавлии и гащи пера на 60 градуса с прах за бяло. Цветовата гама е пълна , и да има избеляване, не си нося долните гащи с години  Simple Smile

# 575
  • На брега на реката
Еве, аз умишлено купувам бели, за да не ме дразнят избелелите цветове. Не бих изпрала спално бельо, па макар и цветно, на по-малко от 60 градуса. Чисто субективно мнение и усещане.
Тета, моят пост, беше моето мнение по този въпрос. Мисля, че ироничния ти пост не е на мястото си, най-вече това с шапката, както и на другата с пулаверите (дано не ги носи по 8-10 часа , седем дни седмично). Явно мислиш, че винаги си права. АМИ НЕ СИ. Едва ли си перете дантелените гащи на 60 гр., а и те са в допир с кожата, така, че има материи, които го позволяват. Въпрос на лично усещане за хигиена.

# 576
  • Стара Загора
Някой, ако е минал през Била, може ли да каже Персила от промоцията, за 40 пр., само за цветно ли се предлага, или има и за бяло?

# 577
  • Sredets/Burgas
Едва ли си перете дантелените гащи на 60 гр.?

Предвид последните страници, и аз си задавах този въпрос,
макар че назад във времето мисля, вече го обсъждахме...
Аз лично имам точно 3 чифта бельо от дантелки
и дали съм слагала някои от тях в последните 3 години!?... Thinking
Мен ме гони нервата и почва всичко да ме сърби от тия синтетични дантели по бикини и сутиени...

p.s. Прането на високи градуси ги съсипва 100%.
На етикетите е дадена препоръчителна температура от 30 градуса, че и на ръка... Whistling

# 578
Прахът за пране Персил/40 пранета от промоцията в Била беше само за цветно ( имам предвид тази била, през която минах днес)

# 579
  • Стара Загора
Прахът за пране Персил/40 пранета от промоцията в Била беше само за цветно ( имам предвид тази била, през която минах днес)
Благодаря, но вече и аз се разкарах в този дъжд, че ми беше спешно. Наистина е само за цветно и не купих, че ми трябва за бяло. Минах през нашия Аскент и си взех този Диксан, за 7,60 лв.
Скрит текст:
И друг път съм го ползвала, за бяло е много хубав, изпира чудесно.

# 580
Само това остава - да пера чаршафите и хавлиите на 40 градуса, щото щели да им се прецакат цветовете  Crazy Много важно, като избелеят. Доста по-съществено ми е да са изпрани като хората. Значи ще се притеснявам да не се скапе някакъв парцал (чаршаф, гащи, тениска), но няма да ми пука дали съм унищожила по-голяма част от микроорганизмите по него?!

Това все едно съм го писал аз. Не бих си позволил да го напиша точно по този начин в този форум, но смятайте, че подкрепям напълно.

# 581
Дайте мнения за сръбския Персил, който е на промоция в Билла.

# 582
Дайте мнения за сръбския Персил, който е на промоция в Билла.
На мен ми харесва.

# 583
  • Русе
Чета старите теми но още не съм попаднала на коментари за цветоулавящите кърпички и по-точно за бяло. Бялото ми пране е 50 нюанса сиво (не че е нещо фатално, и без това го подменям редовно но се дразня) но искам да избегна новите дрешки да посивеят. Спазвам препоръките.

# 584
  • гр.Пловдив
Някакъв изгоден Ариел тлъсти туби се беше появил за около 2 дни в Билла - взел ли си някой  да каже какъв е ,що е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт