Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 929
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
И аз дебна за прах за бяло, Ариел...
На ДМ текущата промоция изтича на 6.11., та ще дебна там дали няма да пуснат...

# 706
  • София - Рим и обратно

Какво да взема за яке с гъши пух? Изчетох темите за това пране и ме хваща шубе Mr. Green
Ако е светло - на химическо чистене, защото остават петна от пуха. Ако е тъмно, аз пускам в пералня с мек препарат за вълна и деликатни, и кратка програма за вълна.

Мерси, Гес bouquet.

# 707
  • София
Мерси,тъмносиньо е.

# 708
Периодът на брошурата на DM започва от днес и е до 18 ноември. Няма каквото търсиш.

# 709
  • Стара Загора
Аз съм малко със смесени чувства към Ариел прах за цветно. За изпирането- изпира, но с предпазването от пренос на цветовете не справя добре. Сега извадих пералня с цветно пране- зелени, тъмно сини, шарени блузки- черна с картинка и оранжеви ръкави, друга- черно и сиво рае, със зелени ръкави и други такива на раета с по-ярки и по-тъмни, бели и черни раета. Сложих и цветоулавяща кърпичка на Denk Mit, на 40 градуса с Ариел прах за цветно, и всички оранжеви, зелени и червени цветове излязоха не същите, а захабени, потъмнени. Това ми се случва за втори път, като първия пън не ползвах цветоулавяща кърпичка, но сега сложих и пак резултата е захабени цветове. И друг път съм прала тази комбинация (преди Ариела ползвах Персил за цветно), но почти винаги на цветно пране си слагам цветоулавяща кърпичка, но сега, след толкова хвалби, че Ариела е по-по-най и системата за предпазване от пренос на цветове, в този за цветно е много добра, се предоверих. Затова сега, като пера с него ще трябва строго да си разделям цветното- шарено, едноцветно тъмно, едноцветно по-светло и с по 2 цветоулавящи кърпички за по-сигурно (пак казвам, че с други прахове/гелове за цветно не деля толкова прецизно).

# 710
Периодът на брошурата на DM започва от днес и е до 18 ноември. Няма каквото търсиш.

Ооо, жалко тогава..Все ще изскочи от някъде..

# 711
  • София, Младост
Аз съм малко със смесени чувства към Ариел прах за цветно. За изпирането- изпира, но с предпазването от пренос на цветовете не справя добре. ...

Абсолютно същото впечатление имам и аз от Ариела за цветно. В момента ползвам точно този за 30 пранета, купен от Лидъл и напоследък само тъмни дрехи пера с него. За по-светли цветни по-добра работа ми върши дори гръцки СКИП, който е универсален отколкото този Ариел.

# 712
  • София
И аз търся Ариел на промо!
Обаче пак ще си взема за бяло. Може би с лилавия аромат.
Да ви кажа, прах цветно и сложих един червен чаршаф, който по принцип пуска, нямаше издънки.

# 713
Аз днес сутринта купих Пурлана за 3.40 и Ариел за бяло за 7.70 от гаражчето до градината на дъщеря ми.
ПП-Не съм от София.

Тета ,така е,ама да ти кажа на черните дрехи ми излиза пак все едно са с прах отгоре,ако не пера с прах за черно  Embarassed

# 714
  • Sredets/Burgas
Ариел за цветно и аз ще го сменям.
И аз съм от недоволните... Смятам, че хич не е толкова добър откъм запазване на цветове...
Освен на доброто изпиране държа И на тази част...
Имам дрехи, които много си обичам и искам да си ги нося дълго време.
Аромата пък, на който са заложили няма да коментирам.  Crossing Arms

# 715
  • София, Младост

Peace

# 716
  • София
Сега видях в Била Ариел Маунтин нещо си Laughing 70 пр. - 18,99 лв.

# 717
Сега видях в Била Ариел Маунтин нещо си Laughing 70 пр. - 18,99 лв.

Гледай срока за годност, че нещо напоследък Била Thinking..има залежала стока.

# 718
  • София - Рим и обратно
И аз съм от недоволните... Смятам, че хич не е толкова добър откъм запазване на цветове...
Освен на доброто изпиране държа И на тази част...
Имам дрехи, които много си обичам и искам да си ги нося дълго време.
Ще си остана на Персила за цветно май, като ви чета Thinking.

# 719
  • София
Омо в Хит е на 6.99.

Общи условия

Активация на акаунт