Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 931
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Aбсурдно е да смятам че сивите ще се избелят.
Защо? С правилната добавка могат да се оправят до голяма степен.

Здравей, били ми казала как бих могла да си направя бялото отново бяло? Много ще съм ти благодарна, ако ми помогнеш, защото си съсипах една бяла блуза, която много си харесвам. На две места има дантела, която посивя.  bouquet

# 691
Марката е Tandil Classic Color - собствената марка на веригата Алди.
Да, и аз си мислех, че ще някоя от тези собствени марки.
Тандил е на второ място (след Ариел компакт) в миналогодишния тест на Щифтунг Варентест, т.е. за тази организация Тандил е по-добър от Персил мегаперли (трябва да се има предвид, че в оценката влиза и цената на продукта). Така че... това трябва да отговаря на въпроса ти.

# 692
  • Бургас
До днес капсулите/15 бр/ и течния на Ариел/20пранета/за цветно са на 6.89 лв.

# 693
Здравейте,

Предлагат ми турски препарати - може ли някой да даде отзиви, че някъде май бях чела лоши,, но не мога да открия сега . Сега ползвам Ариел - течен за бяло и светло и Персил - пак течен ,от официален внос. Благодаря!

# 694
  • На ръба..
mamaAnna Мен ММ ме снабди с такива препарати, течен ариел 2л и омекотител Yumos. Засега само омекотителя съм ползвала и съм очарована.
Праха
Скрит текст:
Омекотителя
Скрит текст:

# 695
Марката е Tandil Classic Color - собствената марка на веригата Алди.
Да, и аз си мислех, че ще някоя от тези собствени марки.
Тандил е на второ място (след Ариел компакт) в миналогодишния тест на Щифтунг Варентест, т.е. за тази организация Тандил е по-добър от Персил мегаперли (трябва да се има предвид, че в оценката влиза и цената на продукта). Така че... това трябва да отговаря на въпроса ти.
Гес, много ти благодаря. Златна си. Прахът струва 7.99 евро за 80 пранета го дават, но зависи колко са замърсени дрехите, мн.съм доволна от качеството. Ще ми се да купя и за бяло. Цената му е същата, имат Алди на марката Тандил  течни за бяло, за цветно, за бебета. Значи моята позната правилно ми е казала.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 17:51 от pavlo_deni

# 696
Някой с отзиви за Пурлан за черни тъкани ?  newsm78

# 697
От понеделник в Лидл ще има намаление на Ариел: универсален течен и прах за цветно - и двата вида за 30 пранета - ще струват 9,99 лв.

# 698
Лисе, аз ползвам прах за цветно за всичко, което е различно от бялото  Peace

# 699
  • София - Рим и обратно
От понеделник в Лидл ще има намаление на Ариел: универсален течен и прах за цветно - и двата вида за 30 пранета - ще струват 9,99 лв.
O, мерси, прахът за цветно свършва! А според теб, кое е за предпочитане - Ариел прах за цветно или ДМ-ския за цветно?

# 700
Лисе, аз ползвам прах за цветно за всичко, което е различно от бялото  Peace

И аз така ,ама за черното изхабих первол-а и сега взех този пурлан да го пробвам Simple Smile
Че ММ има много черни ризи.

# 701
Черното също е цвят, като червеното, зеленото, жълтото... Laughing Peace
Препаратите за черно са маркетингов трик Wink Скоро може препарат за зелено примерно да пуснат Laughing

# 702
O, мерси, прахът за цветно свършва! А според теб, кое е за предпочитане - Ариел прах за цветно или ДМ-ския за цветно?
Ариел.

# 703
  • София
Мерси за отговора за Ариел, ще изчакам до понеделник.
Какво да взема за яке с гъши пух? Изчетох темите за това пране и ме хваща шубе Mr. Green

# 704
  • Пловдив
На мен ми трябва прах за бяло...в Лидл са само цветни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт