ТУЕС - 8 тема

• 121 169
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет на всички новопристигнали мами и зайчета. Няма страшно, ножа е дървен. Плюс това и нашата специалност е закрита вече, ние сме последните мохикани, така че това дето го пиша, страшното, вас не ви засяга. Мими - да, по нашата сфера е, и да, имате късмет. Grinning Grinning
Не искам да ме разбират погрешно и четящите този форум учители от училището, мисля че знаете вече, че сме добронамерени, а не някакви крякащи мамички. Знам, че няма достатъчно учители, нито като брой, нито като качество. Знам, че всеки от вас, упражнява няколко професии наведнъж за без пари. Поклон за това, че се опитвате да правите чудеса в абсурда на образователната ни система. Но проблемите си стоят. Знам, че с писане тука няма да се оправят и няма да ви направя добра услуга, ако ги изброя сега. Но защо например, когато опре ножа до кокал, да могат и да искат да учат, а иначе да не могат, какъв е тоя избирателен мързел? Не се ли нарича това МОТИВАЦИЯ?!! Тази пуста кампанийност, докога и защо?! Не е главния проблем преписването, поне не и в това училище - точно тази кампанийност е. Тя не оставя не само трайни, а никакви следи в главите им. А за стоенето до късно - щях да съм най-големия радетел за това, ако не се налагаше да чакат в коридорите с часове и ако просто имаха целогодишна равномерна натовареност по всички предмети.

# 166
  • София
Просто не знам за какво висене и оформяне говорите. Сина ми още не се е прибрал?! Някак си на мен ми идва много това... Щях да го разбера, че даже и одобря, ако през цялото това време бяха ангажирани на макс. Плътно и смислено. Да, ама не!! Нямаше да го напиша, ако се случваше за първи път. Организацията е под всякаква критика в това училище, сори, ще ме прощавате.
На родителската среща попитах дали не могат да си пооправят организацията на тия "оформяния" след като се прибра в 23 ч. след изпитване по програмиране в края на 1-вия срок. Познайте какво ми отговориха - не било практика, а нещо инцидентно. hahaha hahaha Joy
Поздрави на новите попълнения Hug

# 167
  • София
Дали не ме отчайвате от сега?!?! Simple Smile Thinking newsm78

# 168
  • София
А не  Joy За мен това е по-скоро чарът на училището Mr. Green Различно е.
Не че не са могли по-рано да си изкарат по-добри оценки, ама нали всичко трябва да оставят за последно Joy

# 169
  • София
А сакън, не! И аз мисля, че си му е чара това. Ама то бива чар, чар, кокошките спряха да снасят. Само да кажа на майките на послушните деца, дето досега не са се прибирали след 22 часа. Има такова нещо "вечерен час". И съответните закони и солени наказания за родителите. Аз влязох в аналите на полицията за всички времена. Единствения младеж, който в 24 часа е на улицата, защото току-що си е тръгнал от училище. Няма да ви казвам как ми се смя полицая по телефона, като се опитвах да го убедя, че е така. Другата страна на монетата е че г-жа Стефанова, директорката, лично разкарва учениците по домовете, понякога, когато утрето е станало днес. Като спре да се бори с нашите синковци, щяла да се отдаде изцяло вече на таксиметърджийската си страст.

# 170
  • София
Още няма второ класиране Sad
Userrr, много, много стискам палци, дано успееш! Ама и да не успееш не е болка за умиране. Стига да имаш желание, всичко ще научиш, по-добре и от туесарите Simple Smile

# 171
  • София
Има второ класиране.

# 172
http://www.elsys-bg.org/admission/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81 … 1%81%D0%B8%D1%80/ - 2ро класиране в ТУЕС.

Излезе и 2рото класиране, моля ви кажете ми дали имам шанс да ме приемат в КМ с 40,537 бал в ТУЕС..

# 173
  • София
Честно казано едва ли...Sad Тази година има 3 паралелки СП и повече деца са се записали. Все пак надявам се да успееш. Има още класирания, изчакай ги.

userrr, 62 от 72 СП са се записали. Излиза, че на второ класиране са приели само 25-26 деца. Т.е. има още около 70 преди теб. Не се оказаха верни прогнозите ми, но аз ги направих, без да знам, че броят паралелки СП е увеличен. Съжалявам Sad

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 23:20 от Елл

# 174
Аз искам да ме приемат в КМ и там съм писал на 1во желание, не искам СП.

# 175
  • София
Аз искам да ме приемат в КМ и там съм писал на 1во желание, не искам СП.
Да де, просто заради това че са 3 параллеки СП и 1 КМ, повече деца са се записали, отколкото са били миналата година.
А приеха ли те в Джон Атанасов на първо класиране?

# 176
В СПГЕ-то ме приеха на 1во класиране, но искам да ме приемат в ТУЕС..

# 177
  • София
Добре дошли на всички записани от първо класиране  Hug Hug Hug

Успех на стажовете на 11 клас  bouquet bouquet bouquet Е как звучи само - почти 12 клас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 178
  • София
Успех на стажовете на 11 клас  bouquet bouquet bouquet Е как звучи само - почти 12 клас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Честит първи работен ден! Мале колко сме големи, вие вярвате ли го?! ние чинно се преписахме сутринта телефона на г-жа Стефанова. Преди да тръгнем, "за всеки случай." Grinning

# 179
  • София
Jord, Наде  Hug Hug Hug Страшно почва да звучи! Но, да са живи и здрави, да си поемат техния път в живота  Praynig  Praynig Praynig

userrr, не се притестнявай, и да не те приемат в ТУЕС - вложи това усърдие, което влагаш в търсенето на информация в ученето и пак ще постигнеш мечтите си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт