"Ямболски размисли и страсти" и родители прекрасни 25

• 80 966
  • 363
  •   1
Отговори
# 195
Лиляна,а може ли да ми кажеш кога ще излязат резултатите при вас за информационните технологии Peace

# 196
  • Ямбол
Честно казано не мога. Имам дъщеря в тази възраст, която е и участник и се дистанцирах от участие в класирането на рисунките.

# 197
Ок,благодаря.Просто другите две излязоха ,а за това не се говори нищо.

# 198
  • Ямбол
Знам че излязоха. Не ми е удобно и да питам или по-точно не искам да питам.

# 199
Не,не ,аз не искам да ми кажеш резултатите.Просто исках да знам дали са излезли като цяло,за да ги изискаме от нашите учители.А и за българския не ни казаха какви са резултатите ,а ни метнаха само грамотите и сертификатите.На някой от децата са им били объркани имената,някой все едно не са се явявали,имената са им изчезнали(коментари на учители и родители)и т.н. Та затова питам за инф.т-гии да не стане нещо и там Peace Peace

# 200
# 201
 bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet честит празник дами!!!

# 202
Здравейте, момичета. Нахълтвам в темата с един въпрос. Има ли в Ямбол спорт подходящ за 4 ри годишна кипяща от енергия?

# 203
  • Ямбол
amairani, аз водя дъщеря си от време на време на детска зумба.

# 204
Доста хубави неща чета за Зумбата. Ще трябва да се поинтересувам повече. В Младежкия дом ли я водиш? Колко често и как се плаща?

# 205
  • Ямбол
Да, в Младежкия дом. По принцип тренировките са във вторник и четвъртък, от 17:30 часа. Първата тренировка е безплатна, иначе са по 4 лв.

# 206
Много благодаря за информацията.

# 207
Здравейте! Доколкото съм чувала, в у-ще "Климент Охридски" има народни танци. Някой има ли повече информация? Кога са, може ли да се запише човек сега? Тренира ли се добре, т.е. човек да се поизпоти, или по-скоро не?

# 208
има детски преведени Peace Peace

# 209
Здравейте, момичета. Решили сме със съседите да сменим входната врата на кооперацията. Харесахме врати от Бургас, но точно пред сезона човека се отказа, защото има много работа.
Търся фирма или майстор, който да изработва метални входни врати. Искаме да е стабилна и красива врата с пощенски кутии, ел.брави и т.н.
Можете ли да ми помогнете и да ме насочите? Може да е от Ямбол или Сливен newsm78

Общи условия

Активация на акаунт