"Ямболски размисли и страсти" и родители прекрасни 25

• 80 929
  • 363
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета, от началото на здравната реформа сме с нашия личен лекар/детска лекарка/, но от няколко години сме много недоволни.На мен направление за гинеколог никога не ми е дала с мнението, че ако имам проблем тогава ще ми даде.Миналата година получих силни болки в кръста и веднага постави диагнозата радикулит и други примери, за които не искам да ви досаждам с изброяването./Уточнявам, че направление през последната година не съм вземала.Но капката преля след като 5 пъти ме разкарва, когато исках да взема направление за съпруга си, който вдига кръвно.Хипертонията е опасна и исках консултация със сърдечен лекар.Той не е консултиран със сърдечен лекар от 2013 година.Все отказваше....
Затова ви моля да дадете препоръка за личен лекар , на когото поне за1 направление годишно няма да се скъпи.Благодаря! bouquet

# 226
Здравейте !
julia_gt с две ръце бих ти препоръчала д-р Ваня Иванова. Ние бяхме много доволни от нея и лекарите с които работи, не ни е отказала направления ... Ако искаш ще ти дам координатите и

# 227
mamazori, благодаря! bouquet Къде мога да я намеря?

# 228
И ние сме там. За направления няма проблем през годината. Но вече към декември започват да отказват или са свършили. Иначе обръщат внимание и са мили. Кабинетът е до Дкц 1, на мястото на бърза помощ.

# 229
little afternoon, Благодаря! bouquet

# 230
Момичета, знаете ли някъде да се продават турски кори за баница?За първи път купих в неделя от Одрин и много ги харесах, но минаването на границата бе ужасно дълго и бавно и не искам да си причинявам скоро такова неудобство.Благодаря! bouquet

# 231
  • Ямбол

julia_gt , Аз от Сливен ,съботния им битак-пазар до Кауфланд купувам, има доста продавачи от Ямбол там, на 1 бях записала тел, и при нужда се срещахме и даваше.

# 232
Никид,Благодаря! bouquet

# 233
Здравейте, мами от Ямбол, пиша тук, тъй като имам една непотръсена пратка в еконт, която я поръча ваш съгражданин, но така и не отиде да я потърси. Подарявам играчката вътре- тя е голям камион на DICKIE, обявата може да се види в olx, по този номер ще ви излезе веднага 84815848. Камиона е като нов, голям, трябва само да платите доставката до там в размер на 4лв. Ако някой има интерес нека ми пише.

# 234
Пуснете линк с обявата

# 235
  • Ямбол

drava1 мога да освободя пратката.

# 236
# 237
пратката е освободена, хиляди благодарности на никид  Hug

# 238
Момичета, препоръчайте маникюристка за гел лак, която да не работи скъпо./до 15 лв./Благодаря! bouquet

# 239
  • Ямбол

julia_gt някъде срещу Кауфланд имало Яна мисля , се казва, 12 лв взимала, но се чакало, записване месец напред,доста добри отзиви чувам,лично не знам,сама се правя.

Общи условия

Активация на акаунт