"Ямболски размисли и страсти" и родители прекрасни 25

• 80 924
  • 363
  •   1
Отговори
# 240
Никид,Благодаря ти! bouquet

# 241
детските са преведени

# 242
# 243
  • София
Здравейте, търся логопед в Ямбол за летните месеци - юли, август. Синът ми ще прекара ваканцията при баба си и ми се ще да намерим, подходящ логопед, който да се занимава с него.
Ще съм благодарна за координати на специалист в областта.

Единственото, което намерих в нета е за:
Д-р Светлана Минкова – Карагеоргиева – Логопед, ул.Кирил и Методи 6.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 18:16 от Ammika

# 244
  • България
Момичета, има ли работещ басейн в Ямбол или наблизо?става въпрос за открит басейн.

# 245
Здравейте, търся логопед в Ямбол за летните месеци - юли, август. Синат ми ще прекара ваканцията при баба си и ми се ще да намерим, подходящ логопед, който да се занимава с него.
Ще съм благодарна за координати на специалист в областта.

Единственото, което намерих в нета е за:
Д-р Светлана Минкова – Карагеоргиева – Логопед, ул.Кирил и Методи 6.
https://www.facebook.com/groups/218142218381693/search/?query=%D … D0%BF%D0%B5%D0%B4
В групата са коментирали преди, може да видите кого препоръчват.  Peace

# 246
Здравейте мами,в яслите в които водите децата си,това практика ли е-някой друг ползва предназначените за вашето дете памперси ,липсват играчки от гардеробчетата???

# 247
Да, случва се няколко пъти да взема детето си с памперси, които не са от нашите. Играчки не нося, бях предупредена, че не е за предпочитане да нося за да не изчезват, а и да не се дразнят децата.

# 248
  • Ямбол
На нас не ни се е случвало, нито в яслата, нито в детската градина. Играчка си носи изключително рядко, но пък в шкафчето й винаги има разни други неща - мокри и сухи кърпички, четка за коса, ластичета, фиби. Никога не сме имали проблем от такъв характер.
За памперсите не мога да кажа, защото вече Се беше отучила, когато я пуснахме на ясла. Държах два-три в гардеробчето й известно време за всеки случай, но после ги прибрах.

# 249
Според мен памперсите са общи. Едва ли помнят кои на кое дете са. А и ако свършат нечии. Но не знам със сигурност, тъй като детето ми не ползва. За играчки - не мисля, че носят отговорност за внесени играчки.

# 250
Ясно,разбира се нямам против като свършат на някое дете да се ползват от нашите примерно,но да не е практика,не съм за памперса,просто не е приятно да се рови постоянно в гардеробчето,още повече да липсват неща,нали затова всеки си има отделно такова,като ще е така,ами да се слага вс на едно място,така излиза...  Wink За играчките и според мен биха се подразнили другите деца,но не са ни предупредили,че не е желателно да носим... Peace Гледам,че и другите деца си носят сутрин разни нещица ...

# 251
Момичета, на 02 юли, събота, ще има спорт и забавление в парка.

"Ямбол е един от градовете, които ще бъдат част от Активна събота - Wake Your Body 2016 и ще участва за втора година в кампанията."
Събитието

# 252
Радвам се ,че градът ни се раздвижи така.Сега ако оправят и мизерията ,която оставиха след правенето на канализацията......нещата ще са още по-добре Mr. Green

# 253
Момичета прекрасни, можете ли да ми препоръчате фризьор, който да подстригва добре чупливи коси.Търсих в предишни теми, но информацията е много стара.Добрата линия на подстригване е много важна при такъв тип коси.Ще се радвам, ако има някоя от вас добър фризьор .Цената няма значение, защото добрата линия е много важна при ежедневното оформяне на косата.Благодаря! bouquet

# 254
Здравейте, очаквам бебе през август и си търся педиатър в момента. Ще съм много благодарна ако се включите с препоръка Simple Smile
За доктор Белчева чета добри отзиви, ако някоя от вас има наблюдения моля за коментар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт