Отговори
# 30
Ами горе доло се върза без да искаме  Stop

# 31
Може би наистина съм старомодна след като изобщо не мога да възприема имена като Тисия , Тиона и подобни. Дори скоро имах случай - бабата бута количката и като попитахме как се казва , жената не се сети , че извикахме майката да каже името Тиана. Дебора е по - добре. Галеното Деби звучи сладко. 

# 32
Е, то това не е гаранция. Нашите съседи Ивета не могат да запомнят, че ѝ викат Ивка за по- сигурно  Laughing 

# 33
Какво му има на Тиана? Предпочитам го пред Дебора. А пък Тилия ми е много любимо. В някакъв италиански сериал имаше такава героиня или някоя от актрисите се казваше така и ми беше харесала. Означава липа, а за повечето хора аромата на липа е много приятен.

# 34
Имам позната Кристияна, която се представя като Тиана. Затова винаги ми е звучало като съкращение. Иначе не е  лошо.

# 35
Ама не е нужно веднага да настръхвате. Просто аз не приемам такива имена. Какво му е??? Има хора на ,
 които не им звучи изобщо като име. По - скоро е измишльотина. Опит да се угоди на някой или пък да се избегне банално повтаряне, да се избере нещо различно. Сещам се и за името Синди. Имаме роднинско дете кръстено така уж на баба Цонка , вече е 15 годишно и нито един път до сега не съм чула да се използва името. Несериозно звучи.

# 36
Миме, ти хич ли не посвикна с малко по-различните имена? Не за твоите, за хорските деца. Peace
На мойто ако трябва сега да му мисля име, пак ще е съвсем българско, но за хорските имам и по-разчупени предложения.

# 37
Не по - разчупени ами направо счупени. Да се чудиш как да си изкривиш езика докато го кажеш. Не ми харесват и това е. Изобщо не става въпрос за моите. За мен и Анита е много разчупено, но ми звучи по - нормално.

# 38
Харесват ми Тамара и Теодора.Може и само Теди да се кръсти.

# 39
Вела,Рада,Севда,Аглая,Ия,на прабългарски ще рече цвете,маргаритка,Тияна,Самуила,и любимата ми
Сирма

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 21:11 от Етация

Общи условия

Активация на акаунт