Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 830
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Svetla успех и късмет.
Earth да не се връщаш повече в тая темичка а директно към бременните  bouquet

Благодаря!!! Hug Аз ще хвърлям по едно око  smile3530 да следя как напредват и другите момичета, пък ако след 2 седмици има положителен резултат да поръся с прашец  Praynig

# 346
Svetla успех и късмет.
Earth да не се връщаш повече в тая темичка а директно към бременните  bouquet

Благодаря!!! Hug Аз ще хвърлям по едно око  smile3530 да следя как напредват и другите момичета, пък ако след 2 седмици има положителен резултат да поръся с прашец  Praynig

Успех ти желая и дано да повлечеш крак, доста сме се строили след теб имаме нужда от водач Simple Smile  bouquet

# 347
Хайде и аз да се цамбурна в новата темичка!!!Горещо желая на всички момичета да споделят положителни резултати и радостни новини!!! bouquet EFN luvbed preggo

# 348
  • София/Севлиево
Мили момичета,започна се.Преди около 30 минути ми поставиха първата инжекция Бемфола, ще ми сложат и утре и в четвъртък и в петък съм на преглед след това ще ми казат как ще продължим, но като четох май ще трябват още такива инжекции да ми поставят.Лошото е, че съм леко настинала(недоизлекувала се ) и ми изписаха и антибиотик(който е за бременни и се предполага,че няма да сивлияят нещата едно на друго)...Засега всичко е наред...

# 349
Хайде и аз да се цамбурна в новата темичка!!!Горещо желая на всички момичета да споделят положителни резултати и радостни новини!!! bouquet EFN luvbed preggo
Добре дошла  Grinning

# 350
Nevenche добре дошла  bouquet Бързо да постигнеш мечтата си  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 351
Невенче, добре дошла и от мен и успех!

# 352
Мили момичета,започна се.Преди около 30 минути ми поставиха първата инжекция Бемфола, ще ми сложат и утре и в четвъртък и в петък съм на преглед след това ще ми казат как ще продължим, но като четох май ще трябват още такива инжекции да ми поставят.Лошото е, че съм леко настинала(недоизлекувала се ) и ми изписаха и антибиотик(който е за бременни и се предполага,че няма да сивлияят нещата едно на друго)...Засега всичко е наред...
Това, че си настинала не е зле, нали така или иначе изкуствено занижават имунитета с медикаменти.

# 353
Това, че си настинала не е зле, нали така или иначе изкуствено занижават имунитета с медикаменти.

Аз мисля че е зле защото организма се бори срещу вируса, а докато се бори с него може и плода да пребори. Аз се разболях точно преди трансфер което ме притесни много.

# 354
В момента и аз съм болна, но се надявам до другата седмица да ми е минало вече.

# 355

Аз мисля че е зле защото организма се бори срещу вируса, а докато се бори с него може и плода да пребори. Аз се разболях точно преди трансфер което ме притесни много.
Ами факт е, че аз също се разболях, дали от хапчетата или съвпадение незнам. Тогава защо ни събарят имунитета, в такъв случай трябва да сме в изолатор!?
Пий хапчета да спада имунитет, оп настинка, тъпчи антибеотик сега...и къде е логиката?

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 22:18 от Mmimmss

# 356
Аз изкарах кофти грип точно един ден след трансфера. То не беше кърпи с оцет и чай лайка по 2 литра на ден и рев  smile3518, че провалих шанса и след 10 дена - чудо EFP  положителен тест.
Успех  bouquet

# 357
Здравейте момичета останаха ми Puregon 900 IU 1 ампула със срок на годност до 10-2016 - свалям цената на 350 лв.
И Декапептил 0.1 - 4 бр. с годност до 05-2017 - 10 лв. бр. Съхраняват се в хладилник.Лекарствата се намират във Варна. Ако някой го интерисува на лични или на тел. 0898447041. Успех на всички  Wink

# 358
Аз изкарах кофти грип точно един ден след трансфера. То не беше кърпи с оцет и чай лайка по 2 литра на ден и рев  smile3518, че провалих шанса и след 10 дена - чудо EFP  положителен тест.
Успех  bouquet
Не случайно, често преди цикъл имунитета спада, без странична намеса с медикаменти.

# 359
  • София/Севлиево
Ами незнам, днес се чувствам още по-добре, надявам се, че към края на месеца или началото на другия и аз ще се похваля с така чаканите  EFP

Общи условия

Активация на акаунт