Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 831
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, според мен има разлика при изискванията за имунна система - дали става въпрос за преди стимулация, преди пункция, преди  и след трансфер. На мен, например, ми отложиха една стимулация, заради вече преминала настинка, от която ми е спаднал имунитета. Колкото и да ревях на док и акушерките, обяснението им беше повече от логично: по време на стимулацията имунната система трябва да е наред, все пак става въпрос за правилната  функция на доста органи, НО най-вече е важно заради самата пункция. Точните думи на доктора бяха "Предстои ти интервенция под упойка, което не е шега работа-всичко се случва. Никой себеуважаващ се лекар не би рискувал."  А и не знам дали помните скорошен случай, при който младо момиче отива за пункция и така и не се събужда от упойката!!! Затова, колкото и да не ви се чака, играйте на сигурно, и не си играйте със здравето си!
След като ппемине пункцията вече се започват медикаменти за отслабване на имунитета, за да не отхвърли организма ембрионите.

# 361
  • София/Севлиево
А какви са тези медикаменти за отслабване на имунитета и доколко го свалят?И въпросната пункция задължително ли се прави с пълна упойка?

# 362
  • Larissa
Здравейте момичета Laughing да се запиша и аз при вас снощи си сложих овитреле и в петък ми предстои пункция . Това ми е 6 опит имам 3 стимулирани опита и 2 ЗЕТ.
Шошии  на мен ми подтискат имунитета от началото на стимулациятя с кортизон и вливане на интралипид но може би всеки лекар си има различни изисквания

# 363
Здравейте и от мен
Няма значение колко фоликули имаш - аз имах 1 и пак беше с упойка.

# 364
Притеснихте ме. Днес ми е четвърти ден на Фемара, а от вчера съм с болки в гърлото и хрема. Пия парацетамол и смуча хомеопатични прополки. Да звъня ли в клиниката  newsm78 Мисля, че до пункцията ще премине.

# 365
  • Пловдив
Момичетааа почваме. Чакам за първа инжекциика

# 366
Мерита, много късмет и стиснати палци имаш от мен  Hug

Пчеличке, всичко ще е наред  Hug Heart Eyes

# 367
Успех merita,стискам палци.И аз съм в стимулация ,вече 4-ти ден.Freya _85 ти докъде стигна?

# 368
Вени, аз съм с блокираща. В неделя би трябвало да ми дойде и на 20-ти да започнем. Дано всичко само е наред.

# 369
Мерита стиснати палци за успешна процедура  Praynig Praynig
Вени палчета и за теб!!!
Фрея ще бъде наред  Wink

# 370
Мерита стиснати палци за успешна процедура  Praynig Praynig
Вени палчета и за теб!!!
Фрея ще бъде наред  Wink

Благодаря,успех и на теб!Чакаме да ни зарадваш с хубава новина

# 371
  • София/Севлиево
Аз в момента пия антибиотик, защото точно от идеята да се самоилекувам едва не си докарах сериозно нещо на белите дробове.И инжекциите си ми вървят-днес ми сложиха 3-тата , утре ще пускаме хормони и преглед и после продължаваме.Според доктора мога да пия антибиотика, той е за бременни.

# 372
Аз в момента пия антибиотик, защото точно от идеята да се самоилекувам едва не си докарах сериозно нещо на белите дробове.И инжекциите си ми вървят-днес ми сложиха 3-тата , утре ще пускаме хормони и преглед и после продължаваме.Според доктора мога да пия антибиотика, той е за бременни.

Еее,значи сме почти заедно.Аз днес сложих 4-тата инжекция и утре съм на преглед и хормони.Дано успеем! Praynig

# 373
Благодаря ти  Hug . Много се надявам да стане!

# 374
Успех  на всички момичета! ylinfant
И аз днес започнах вторият си опит с лека стимулация с Аримидекс.

Общи условия

Активация на акаунт