Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 912
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Успех ти желая!

# 376
  • Пловдив
Момичета и на вас успех. Аз съм с гонал ф 150. Една писалчица. Лесно е. ако знаете какъв шок изживях. На изследванията в деня на първа стимулация излиза на мъжът ми отрицателна на мене положителна хламидия. И аз доктора и ММ седим и в шок. Веднага с помоща на док ДНК анализи и още в 2 лаборатории и отложихме с 1 ден старта. Естествено всичко е -, но длъжни бяхме. Горкия док и той го изживя та си звъняхме през 10 минути да се успокояваме. Simple Smile

# 377
Здравейте момичета,
Пожелавам успех на всички в процедури!
Аз бях на консултация с генетик, във връзка с три хетерозиготни мутации в тромбофилиите. Каза ми, че не били  страшни, но да направя кариотип преди да направя опита. Знае ли някой какво отношение има кариотипа - до какви проблеми може да доведе?

# 378
Кариотип обикновено препоръчват при повече миседи, неуспешни опити, определен тип мъжки фактор. Макар че, според мен е по-добре още преди първи опит да се направи. Често пъти лекарите пропускат, защото този тип проблеми са редки.
Последици- неуспешни опити, плод с генетичен проблем. Кариотипа показва хромозомната подредба - бройна и структурна. Ако си носител на структурна аномалия, голям брой от гаметите са небалансирани т.е. носят повече или по-малко от необходимото генетичен материал.

# 379
Кариотип обикновено препоръчват при повече миседи, неуспешни опити, определен тип мъжки фактор. Макар че, според мен е по-добре още преди първи опит да се направи. Често пъти лекарите пропускат, защото този тип проблеми са редки.
Последици- неуспешни опити, плод с генетичен проблем. Кариотипа показва хромозомната подредба - бройна и структурна. Ако си носител на структурна аномалия, голям брой от гаметите са небалансирани т.е. носят повече или по-малко от необходимото генетичен материал.

Благодаря,
Аз нямам аборти. Имам четири инсета - неуспешни. А какви мерки се взимат ако има проблем?

# 380
кариотипа не се променя, така че само събразяваш по-нататъшните си стъпки със съществуващият проблем, ако има такъв / което, факт е, не е често/.

Зависи от проблема. Затова, ако решиш, направи изследването/по принцип е редно и двамата партньори да го направят/ и ако излезе нещо тогава ще коментираме.
При инсетата, май успеваемостта не е като при инвитрото, така че тези 4 броя, не сочат директно към проблем.

# 381
Мерита, вени, елислава  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано стигнете до желания резултат.

Freya_85 успешен старт  bouquet

Poly направи изследването за да изключиш един фактор. И аз му се чудих много, но след 2 неуспеха от ИКСИ го направихме. Дано излезе добре  bouquet

# 382
  • София/Севлиево
Сега се замислих за този кариотип-имам един мисед преди да родя Станислав и май ще трябва да го обсъдим това изследване с доктора.Иначе днес бях на преглед -имам 5 фоликула от дясно и 5 от ляво, в 2 отивам за другите инжекции, казаха че може още някаква да добавят освен тези,които сега ми слагат, ама ще видим.

# 383
Angel, благодаря ти!  Hug
Стартът ми ще е в понеделник, а не във вторник, днес ми дойде, т.е.подрани с два дни.

# 384
Angel, благодаря ти!  Hug
Стартът ми ще е в понеделник, а не във вторник, днес ми дойде, т.е.подрани с два дни.

Хайдееее,чакам те да висим заедно по столчетата и в кафето Hug

# 385
Вени, супер  Hug . Аз към 11:20 ще съм там  Simple Smile

# 386
А аз в четвъртък ще вися по столчетата и кафето!

Много се радвам, че Две в едно е вече в една много хубава тема.
 Heart Eyes

# 387
Здравейте момичета, нашия втори опит ще бъде следващия месец, но всеки ден влизам да прочета, да видя как сте и преживявам с вас всичко, и научавам по нещо ново. Стискам палци на всяка  Praynig

# 388
Здравейте момичета, нашия втори опит ще бъде следващия месец, но всеки ден влизам да прочета, да видя как сте и преживявам с вас всичко, и научавам по нещо ново. Стискам палци на всяка  Praynig

Maginccee, какво стана с теб? Този ли цикъл ще правите ЕРА теста?

# 389
Вени, супер  Hug . Аз към 11:20 ще съм там  Simple Smile

Часът ми е за 11,50,но ще бъда там около час по рано.Дано се намерим Hug

Общи условия

Активация на акаунт