Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 828
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Елислава, щом се подготвяш за инвитро, лекарите не оставят нещата на случайността.
Почти няма мама без фракси около трансфер.
После когато настъпи бременност чрез най-обикновена ПКК се следи хемостазата или т.нар. кръвосъсирване ( как са тромбоцитите, как е фибриногенът) и там показва, дали има поводи за притеснение. Heart Eyes
 Така че спокойно и гледай напред, имай доверие на своя лекар и споделяй с него всичко, което те притеснява. bouquet

# 331
Здравейте! Прехвърлям се от темата инсеминации съм инвитро. Имам една неуспешна  инсеминация с мерионал и един опит инвитро прекъснат още преди пункция понеже естрадиола беше нисък 65 на 11 ден от МЦ, фоликул 18 мм. Прогестерона беше добре но на 11 ден се повиши и прекратихме. Пих клостилбегит в началото  на МЦ а 8,9,10 ден бях на менопур и цитротид. На 41 съм с АМХ- 0,4. лх- 6, 13, фсх- 10.19.Имаме и мъжки фактор олигоспермия.  Този месец ще съм на дуфастон, следващия на фемостон. След това нов опит. Добавки не пия ,  не  са ми  изписвани.

# 332
  • София
Успех, svetllla! Аз мисля да се отправя към темата за дългото чакане след трансфер Simple Smile Стискам палци на всички момичета!!!

# 333
Светла, успех и от мен!

# 334
Успех, svetllla! Аз мисля да се отправя към темата за дългото чакане след трансфер Simple Smile Стискам палци на всички момичета!!!
Време е, стъпка по стъпка до заветната цел  Party

# 335
Ърт, палчета, после да продължиш в Бременни след ин витро.
Светла, късмет ти желая и положителен резултат следващият път.
Аз започвам лека стимулация с Фемара, дано всичко върви по план.
Много късмет на всички в процедура  bouquet

# 336
Успех Светла, а и аз като Ърт май съм за темата с чакането, според мен най-трудната част. Игра на нервички и се чувствам адски безполезна. Толкова не съм се лакирала колкото сега.  Търся си неизморителни занимания.

# 337
За мамите в дългото чакане - много приятно е да правите Коледни картички или бижута за  приятелки по повод наближаващите Коледни празници. Hug

# 338
Момичета,
Подала съм документите за фонда на 18 септември. Възможно ли е все още статусът ми да е прието заявление?

# 339
Звънни на телефоните на фонда и попитай.

# 340
Звънни на телефоните на фонда и попитай.

Какво да попитам?

# 341
  • София
Нормално е статусът ти да е такъв. Одобряват документите около месец след подаването, а страницата им не се актуализира ежедневно, а периодично през 2-3 седмици за повечко хора накуп. Провери след 2-3 седмици пак  Peace.

# 342
Момичета,
Подала съм документите за фонда на 18 септември. Възможно ли е все още статусът ми да е прието заявление?
Когато ги подавах мойте ми казаха че ще ми звъннат другият месец  да ми кажат входящия номер и наистина ми звъннаха че документите ми са заведени. Въоръжи се с търпение, чака се доста, особено голямо в края на годината защото си мисля че все пак има някакъв лимит за година. Минаха около 10 месеца докато си взема заповедта.

# 343
Информацията е обновена преди три дни. Знам, че за заповед се чака дълго. Само се чудя нормално ли е за три седмици документите ми да не са стигнали до комисията.

# 344
Svetla успех и късмет.
Earth да не се връщаш повече в тая темичка а директно към бременните  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт