Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 883
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Благодаря. Оплодени са 5 от 8 но още не са казали развиват ли се. Днес ще кажат и ако всичко е наред, утре е трансфера  Praynig

# 631
Merita - и на мене ми изписаха утрогестан  2*3 вагинално.
Чакам утре да ми се обадят евентуално ако се развива добре ембриончето за трансфер.

# 632
  • Пловдив
Merita - и на мене ми изписаха утрогестан  2*3 вагинално.
Чакам утре да ми се обадят евентуално ако се развива добре ембриончето за трансфер.
Стискам палци, аз днеска чакам това заветно обаждане. А днеска звъняха ли да кажат поне оплодени ли са

# 633
Вчера ми казаха че има оплождане и ще ми звъннат в петък - ако се дели добре в петък на трансфер
По принцип трансферите ги правят след обяд

# 634
merita, стискам палци да чуеш най-хубавите новини.
simonigracia, това че се е оплодило е супер, вярвам , че ще се развива добре и ще си трансферирана утре Wink
Аз вчера бях на преглед и май пункцията се очертава да е в неделя. Стискайте палци всичко да е ок.
Късмет на всички  Praynig

# 635
Момичета,
Имам въпрос - до вчера статусът ми във фонда беше прието заявление, днес като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това? Случвало ли се е на някой от вас? Много се притесних!
Съжалявам ако не е по темата! Писах и в темата на ЦАР, но да питам и вас?
Поли, аз днес за пръв път си гледам статуса в сайта, подала съм документи след теб и моя статус днес е "разглежда се от комисия". Обади им се да провериш какво става.

# 636
Краси, успех на пункцията! Моята вчера док каза, че ще е в понеделник.
Утре съм на последен преглед.

# 637
  • София
Момичета, минавам през темата да поръся с прашец -  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Днес беше първия преглед и се установиха две сакчета!!! След две седмици пак съм на преглед и са надявам на още по-добри новини.
Стискам ви палци за положителни резултати  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 638
  • пазарджик
Момичета, минавам през темата да поръся с прашец -  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Днес беше първия преглед и се установиха две сакчета!!! След две седмици пак съм на преглед и са надявам на още по-добри новини.
Стискам ви палци за положителни резултати  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Браво !!!
Страхотни новини  Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug
 bouquet

# 639
  • София/Севлиево
Супер хубави новини,  Earth80  Hug На момичетата с предстоящи пункции успех, на тези с трансфер също.И от мен супер новини-имам си още 5 замразени бластоцита-значи общо 7 Simple Smile Много съм доволна и щастлива от себе си и резултата Simple Smile

# 640
Здравейте, момичета!
Нова съм в темата, опитах да попрочета предни постове и старите теми, но се омотах. С мъжът ми ни предстоят важни решения, защото има проблем с еякулата...малко на брой живи сперматозоиди. Прочетох за инвитро и за икси и смятам, че за момента ще започнем с икси. При мен всичко е ок, при него ще трябва да вземат от тестисите или да отделят от еякулата годни сперматозоиди. Въпроса, който имам към вас, има ли такива момичета с ИКСИ от Пловдив. Бих искала да им задам по няколко въпроса на ЛС, за да не товаря темата с разговор, тъй като е ми е по-полезна информация от човек, вече минал по този път. Благодаря ви! Успех на всички!  bouquet Hug

# 641
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Нова съм в темата, опитах да попрочета предни постове и старите теми, но се омотах. С мъжът ми ни предстоят важни решения, защото има проблем с еякулата...малко на брой живи сперматозоиди. Прочетох за инвитро и за икси и смятам, че за момента ще започнем с икси. При мен всичко е ок, при него ще трябва да вземат от тестисите или да отделят от еякулата годни сперматозоиди. Въпроса, който имам към вас, има ли такива момичета с ИКСИ от Пловдив. Бих искала да им задам по няколко въпроса на ЛС, за да не товаря темата с разговор, тъй като е ми е по-полезна информация от човек, вече минал по този път. Благодаря ви! Успех на всички!  bouquet Hug

Аз. Ние сме в същото положение. Утре е трансфера

# 642
Страхотни новини Елислава кога ще е трансфера

# 643
Ърт страхотни новини, да чуете следващият път здраво двойно тупа-лупа  Hug
Елислава има защо да си щастлива, страхотен резултат!
Мери стискам палци ембриончетата да им хареса при мама и да се похвалиш с голямо ЧХГ след 2 седмици  Praynig
Фрея да чуеш добри новини утре  Hug
Симонаграция все така добре да се развиват!

# 644
Earth80-страхотна новина! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт