Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 889
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
В съботa сутрин  в 8:30.Имaше сaмо още едно момиче след мен,но не я видях.Aко и тя чете тук и пожелaвaм и нa нея успех.

Супер се движат ембриончетата, Елислава  Simple Smile
И аз силно вярвам, че по-добре ЗЕТ отколкото пресен трансфер. Мааалко ми е жал, че похабихме 2 от нашите, но пък дано всяко зло е за добро  Praynig

# 616
И аз бях на зет.

# 617
  • София
Момичета,
Имам въпрос - до вчера статусът ми във фонда беше прието заявление, днес като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това? Случвало ли се е на някой от вас? Много се притесних!
Съжалявам ако не е по темата! Писах и в темата на ЦАР, но да питам и вас?
Поли, обади им се и питай. Едва ли има някакъв проблем. Аз съм звъняла във фонда много пъти и винаги са били любезни и са ми съдействали.

Сега май е късно. Утре ще се обадя, но до тогава, ще откача!
Не се притеснявай, Поли  Peace Най-много да имат някакъв проблем в системата или да липсва някой документ, който да набавиш допълнително, но не ми се вярва, така че - спокойно. От фонда винаги са били мили и толерантни, такива са моите впечатления и по тел. и на място. Ти нали беше с 4 инсеминации /като мен/ - ще те одобрят  Hug

# 618
Момичета,
Имам въпрос - до вчера статусът ми във фонда беше прието заявление, днес като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това? Случвало ли се е на някой от вас? Много се притесних!
Съжалявам ако не е по темата! Писах и в темата на ЦАР, но да питам и вас?
Поли, обади им се и питай. Едва ли има някакъв проблем. Аз съм звъняла във фонда много пъти и винаги са били любезни и са ми съдействали.

Сега май е късно. Утре ще се обадя, но до тогава, ще откача!
Не се притеснявай, Поли  Peace Най-много да имат някакъв проблем в системата или да липсва някой документ, който да набавиш допълнително, но не ми се вярва, така че - спокойно. От фонда винаги са били мили и толерантни, такива са моите впечатления и по тел. и на място. Ти нали беше с 4 инсеминации /като мен/ - ще те одобрят  Hug

Май е бъг в сайта. И други момичета казват, че им излиза същото. Иначе съм с 4 инсета.

# 619
Здравейте!
2-ри ден от цикалът / Естрадиол=92.53pg/ml.
Доктора намери фоликул 11мм и все започна стимулация с инжкции.
Лудост ли е това?
Има ли смисъл от всичко това? = Някой чувал ли е за преждевременно развил се фоликул?
Някой изпадал ли е в моето положение? =
Това не е ли задаржан фоликул? = пак ли ништо ниама да се получи????????????

Моля какво да правя / да продалжа ли или да спра
Моля=помогнете

# 620
Здравейте!
2-ри ден от цикалът / Естрадиол=92.53pg/ml.
Доктора намери фоликул 11мм и все започна стимулация с инжкции.
Лудост ли е това?
Има ли смисъл от всичко това? = Някой чувал ли е за преждевременно развил се фоликул?
Някой изпадал ли е в моето положение? =
Това не е ли задаржан фоликул? = пак ли ништо ниама да се получи????????????

Моля какво да правя / да продалжа ли или да спра
Моля=помогнете

На мен ми прилича на задържан фоликул. Аз веднъж имах такъв. На втори ден беше 15 мм. Уморих го с една доза регулон. Не е ли опасно да се стимулираш при това положение? При мен опитът се отложи докато не се махна фоликула. Иначе става на киста и трябва да се пунктира.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 20:42 от Poly84

# 621
  • София
не е задържан, избързал е.
проблема е че други и да излезат трудно ще го догонят  Rolling Eyes

# 622
не е задържан, избързал е.
проблема е че други и да излезат трудно ще го догонят  Rolling Eyes

Значи има и такива=дано моят да е от тях - кога се разбира дали е избързал или задаржан?
На преглед съм в събота-дали ще може да се разбере-или пункцията само може да покаже.
Толкова ми е нервно - Значи нещата както и да ги погледнеш не са добре

Как се разбира дали е избързал или задаржан фоликул-Докторът знае ли това или ....

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 21:31 от titi2222

# 623
Poly, споко, аз следя на една позната, която от 20.8 е подала и днес и на нея и излезе, че няма резултат. До вчера пишеше, че се разглеждат.
Между другото аз от началото на ноември почвам, чакам да ми дойде, но днес докторката ми се обади, че са ми излезли гъбички на поставката и ми каза да си слагам 3 свещички канестен. Добре, че още време има преди да ми дойде.
Според вас след цикъл в такъв случай може ли да стартираме или ще ме накара да изчакам следващия?

# 624
И аз стартирах стимулация по дълъг протокол със задържан.

# 625
При мен задържания водеше до висок естрадиол и там преждевеременно покачване на ЛХ, но аз правя естествен с лека стимулация.
При стандартните протоколи ми се е случвало веднъж и док го пунктира в началото и продължихме, но нямаше успех. Не зная дали се дължи на задържания.
Всичко е строго индивидуално. Но подкрепям бамбарадамбара - другите ще изостанат.
А и на мен ми стана интересно как разбират дали е задържан или бързонарастващ, защото док си мърмори нещо от рода че отговарял на нормален фоликул newsm78

# 626
  • Пловдив
Момичета след пункцията имам изписан утрогестан. Някой ползвал ли е. Дозата е 3*3 вагинално. Как гадно изтича това чудоо Sick

# 627
  • София/Севлиево
Aз имaх изписaн,сaмо че 3х2,.зa дa не изтичa прекaлено много си лежех по 1 чaс след слaгaне.Сегa го пия през устaтa 2х1 ,док тaкa кaзa до 6.11

# 628
  • Пловдив
и аз си лежа. То не изтича надолу, но си седи вътре кремообразно. Като ида на трансфер ако съм го сложила преди това няма ли да е гадно. Всъщност ще питам и док де..

# 629
 Не се притеснявай,всичко това си е нормално,просто трябва да носиш ежедневни превръзки и да ги сменяш по-често.На трансфера правят промивка,аз никога не го пия.Успешен трансфер Peace

Общи условия

Активация на акаунт