Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 894
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Аз кафе спрях да пия още лятото, но чайове пия-мента, мащерка, шипка, липа, мисля че няма да ми навредят.

# 601
  • София/Севлиево
Аз пия кафе, но силно разредено с мляко.Даже след пункцията ми донесоха едно чисто , доста силничко, но тогава имах нужда от него.Все пак съм с много ниско кръвно и ако сутрин не пия кафе съм като парцал...

# 602
Момичета кога се обаждат ембриолозите за да кажат дали има оплождане? Аз бях вчера на пункция  и още не са ми се обадили   
 newsm78

# 603
  • София/Севлиево
На мен ми се обадиха около 24 часа след пункцията.Предполагам че на повечето места е така.

# 604
Обадиха ми се - имаме оплождане Grinning

# 605
simonigracia, браво! Стискам палци за по-натам!

Прегледът мина, в петък последен преглед, д-р Персенска е доволна, в яйчник имам по 5 Ф, в понеделник пункция.  Praynig

# 606
  • София/Севлиево
Момичета, успех  Praynig  Hug Добри новини и от мен, вече си имам два замразени бластоцита, а още не са минали пълни 5 дни и другите 8 не са спрели да се делят, та вероятно ще имам още.

# 607
Само хубави новини... бравооо  Hug

# 608
Елислава, много се радвам за вас  Hug Дано си имате още хубави бластоцисти. Ще правите ли траснфер или всичко ще замразявате? Днес де факто си 5ти след пункция, нали?
Maginccee, докъде стигнахте с ЕРА теста?
Успех на всички момичета  bouquet

# 609
  • София/Севлиево
Утре към 8:30 стават 5 пълни денонощия след пункцията.Няма да правим трансфер сега, първо ЕРА теста и после трансфера и се надявам, че всичко ще свърши със "и заживели щастливо"  Simple Smile  Този Ера тест боли ли?

# 610
Утре към 8:30 стават 5 пълни денонощия след пункцията.Няма да правим трансфер сега, първо ЕРА теста и после трансфера и се надявам, че всичко ще свърши със "и заживели щастливо"  Simple Smile  Този Ера тест боли ли?

Ахам. Да разбирам, че утре ще ти 5 ден след пункцията  Thinking Кога точно беше тя? Извинявай че така разпитвам, но ми е интересно. При един лекар сме.
Иначе самата биопсия не е кой знае какво като болка. На мен и друг път са ми взимали по повод раничка и сякаш този път беше по-неприятно, но лятото лекарите вече бяха в почивка и един млад висок младеж взе пробата  Laughing
Разбира се, че "и заживели щастливо" е единственият възможен завършек  Simple Smile

# 611
  • София/Севлиево
В съботa сутрин  в 8:30.Имaше сaмо още едно момиче след мен,но не я видях.Aко и тя чете тук и пожелaвaм и нa нея успех.

# 612
Момичета,
Имам въпрос - до вчера статусът ми във фонда беше прието заявление, днес като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това? Случвало ли се е на някой от вас? Много се притесних!
Съжалявам ако не е по темата! Писах и в темата на ЦАР, но да питам и вас?

# 613
  • София
Момичета,
Имам въпрос - до вчера статусът ми във фонда беше прието заявление, днес като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това? Случвало ли се е на някой от вас? Много се притесних!
Поли, обади им се и питай. Едва ли има някакъв проблем. Аз съм звъняла във фонда много пъти и винаги са били любезни и са ми съдействали.

# 614
Момичета,
Поли, обади им се и питай. Едва ли има някакъв проблем. Аз съм звъняла във фонда много пъти и винаги са били любезни и са ми съдействали.

Сега май е късно. Утре ще се обадя, но до тогава, ще откача!

Общи условия

Активация на акаунт