Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 874
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
Трaнсфер след ЕРA тестa,някъде около Коледa.Незнaм кaк ще издържa до тогaвa,но нaли хубaвоте нещa стaвaт бaвно...Стaнислaв съм го чaкaлa 3 години и дaже не беше сигурно дaли ще го имaм, тa и сегa ще почaкaм...

# 646
Момичета, минавам през темата да поръся с прашец -  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Днес беше първия преглед и се установиха две сакчета!!! След две седмици пак съм на преглед и са надявам на още по-добри новини.
Стискам ви палци за положителни резултати  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Прекрасни новини Ърт, все такива до края и две здрави бебчета на финал  Heart Eyes
Ели, ще устискаш къде ще ходиш , нова година нов късмет  Hug
Мери, Симониграция,  Фрея много стиснати палчета момичета  Hug  Скоро да ни зарадвате с многоооо положителни тестовееее

# 647
Момичета,
Имам въпрос - до вчера статусът ми във фонда беше прието заявление, днес като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това? Случвало ли се е на някой от вас? Много се притесних!
Съжалявам ако не е по темата! Писах и в темата на ЦАР, но да питам и вас?
Поли, аз днес за пръв път си гледам статуса в сайта, подала съм документи след теб и моя статус днес е "разглежда се от комисия". Обади им се да провериш какво става.

Пити, аз вчера погледнах вечерта и имаше проблем. Оказа се, че е било проблем в сайта, който бил станал следобяд. И други момичета се оплакаха. Вечерта късно се оправи. Моят статус също е разглежда се от комисията Simple Smile

# 648
Earth80 браво  Hug успешен финал. Какви хубави новини и благодарим за прашеца....
 newsm79 newsm28 newsm79 newsm37 цоп в прашеца.
Аз съм пак на линия следващия месец.

Merita успешен трансфер. Дано всички ти се развият и да имате и снежковци. Утрогестана при трансфер се пие. Малко е кофти но се търпи. Предизвиква гадене.

Елислава, simonigracia стискам палци. И на вас успешен трансфер bouquet

# 649
Браво Earth80    bouquet и на всички останали, които се доближават към заветната цел УСПЕХ bouquet

# 650
Здравейте момичета,

Аз съм 8 ден на стимулация (ф са около 15мм- около 15бр.)- много странно броене при мен, аз виждам 5-6 док ми казва че са над 10 в единия и 5 в другия.. при вас така ли е? И не са еднакви размери  newsm78

Имам няколко въпроса към вас:

1. Ако се е спукал Ф повреме на стимулацията може ли да скапе останалите?
2. Нормално ли е да има течение?
3. Нормално ли е да нямам никакви усещания? Имала съм стимулация и направих по над 10ф във всеки Я, и определено се усещаше...- док. ми каза, че не може да не усещам нищо.
4. Имате ли представа как трябва да върви ЛХ-то и Прогестерона, все си мисля че мойте са високи... за това помолих за коментар но ми казаха, че имам много Ф и за това и ЛХ и прогестерона са ми високи около 3,8- в цибалаб.

Едитвам само да попитам дали имате запек, и може ли да се пие чай- сена??Аз съм и на глюкофаж, но 3 дни....  #Cussing out Joy

Извинявам се за тъпите въпроси, но незнам и аз към кой да се обърна  Embarassed

# 651
По какъв пр-л си?

# 652
# 653
Има дуфалак на сашета в аптеката пие се вечер и сутрин действа нормално.
Пий повече течности - 1,5-2 л.
Еднократно сена може, но тя има недостатък не се знае след колк овреме и как ще подесйтва   и  стомаха привиква към нея и изтънява лигавицата на червата.
Пред ипункция не е добре да си пила такива неща, за да няма изненади.

# 654
Момичета да ви се оплача ,опита ми завърши с неуспех.Отивам сутринта за пункция и се оказа че фоликулите са се спукали.Защо се е получило така Whistling newsm78страшно се разочаровах
Ама няма отказване другия месец съм отново на старта
Желая успех на всички Ви!
veni_4    съжалявам за това-            Hugкак така са се спукали,предния ден беше ли на преглед и на изследване на хормоните ?Не би ли трябвало да може да се предположи това ?На кой ден от стимулацията ?цитротида ми биха в корема днес в селена

Стимулацията ми беше близо две седмици,два дни преди пункцията бях на преглед,изследвахме и хормоните естествено.Същия ден ми биха цитротид в корема и вечерта прегнил.Въпреки това като отидох другата сутрин за пункцията и....спукани фоликули.Много тъпо и голямо разочарование беше

# 655
Вени, съжалявам  за спуканите фоликули.Има жени, който по-бързо им се пукат фоликулите след прегнила. Поне за др. път ще знаете.
Ъртче, чудесни новини. Нека си стоят на топло до термин.
Котенце, 1. може
2.хормоните се променят и е възможно да има
3.Може, ако все още са по-малки

# 656
  • Варна
Момичета имам 5 дози фраксипарин с годност до 2017г.и 2 декапептил 0,1ако са изписани на някой от Варна ги подарявам!

# 657
  • София/Севлиево
kotence   аз запек нямах, но деня преди пункцията доктора ме накара да изпия една бутилка Х-Преп, което си е точно сена,доколкото прочетох.Подейства след 4 часа и действието и продължи около 6 часа.През това време обаче не трябва да се яде нищо, само вода и евентуално чай, но аз не посмях да пия чай и карах само на вода.Интересното е, че изобщо не почувствах глад.
И при мен фоликулите бяха с различни рамери и аз не ги виждах всички, но докторите и прегледите  са за това -да ни кажат какво и как се случва.

# 658
veni_4 много съжалявам. На мен ми се е случвало често да се спукат фоликулите/фоликул. Не знам как става при условие че имам Оргалутран и Прегнил. Понякога е въпрос на таймиране. Всеки си има някакъв метод с който ще успее и понякога докторите не го уцелват от 1-я път.
Дано следващия път го улучите  Hug bouquet

# 659
  • пазарджик
Привет  bouquet
Днес на прегледа ми сложиха само цитротид в корема -довечера в 23.30 прегнил 10000 ui  и неделя сутрин пунция,само,че съм малко притеснена понеже днес от микробиологията излезе e.coli-док. ми изписа оспамокс 1000 мл. 3x1 казаха,че няма да попречи на пункцията,ама аз съм си паника и доста се притесних.Някой имал ли е такава ситуация ? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт