Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 866
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
И моят преглед мина днес: фоликулите са 12, запомних, че имам 3 по 20, останалите са с размери-19,18,16,15. Лигавицата е 12М.

Док.ме прати днес и утре на вливки с калций, за всеки случай+Достинекс.
Утре ще ми бият Прегнил и в понеделник в пункцията.

# 661
veni_4 много съжалявам. На мен ми се е случвало често да се спукат фоликулите/фоликул. Не знам как става при условие че имам Оргалутран и Прегнил. Понякога е въпрос на таймиране. Всеки си има някакъв метод с който ще успее и понякога докторите не го уцелват от 1-я път.
Дано следващия път го улучите  Hug bouquet

Дано и аз се моля за това.Ти как си докъде стигна?

П.П. Опс видях и ти като мен следващия месец си отново на старта.Дано и на двете ни този опит бъде последния и мечтата ни се сбъдне.Пожелавам го от сърце на всички!

# 662
veni_4, благодаря ти!  Hug Дано успеем!

# 663
Здравейте ! Знам, че е индивидъално, но колко дни продължава леката стимулация? След прием на Дъфастон съм и ми закъснява, вече 4 ти ден нямям цикъл, а не ми се иска да чакам повече и не знам дали още , ако ми закъснее ще успея да направя първото си ИКСИ. С мъжки фактор сме, а и аз имам поликистоза, но хормоните са ми в ред.

# 664
Момичета много ви благодаря  Hug

Изпих един чай сена, много бавно подейства но подейства. Но, днес пак съм с този проблем.
Експрепа е отвратителен беше ми изписан 2 опаковки преди лапаро. Много е сладък, и действието му при мен продължи 2 дни след приема му.

bouquet  Heart Eyes

# 665
Здравейте момичета Hug
Утре ще ми е пункцията , стискайте палци всичко да е наред!
Успех и много късмет на всички!

# 666
krassi14, имащ много стиснати палци от мен! Успех!

# 667
krassi14, имащ много стиснати палци от мен! Успех!

Freya_85 благодаря ти. Ти си в понеделник нали? Много късмет и успех и от мен. Hug

# 668
Благодаря ти  Hug ! Да, в понеделник съм.

# 669
  • Бургас
Krassi14 палци и от мен  Peace

# 670
Хехей, тука много моми за пунктиране, бе! Хайде на всички успех!  Hug

# 671
Вие как броите цикъл, когато е настъпил след 9ч сутринта? Вече всяка секунда е от значение за яйцеклетките, мисля Thinking

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ bouquet

# 672
Мимс, след 9 сутринта си го брой за първи ден. Ако е след 16.00 тогава чак не се брои.

# 673
Здравейте! Преди няколко седмици ви питах дали сте пили противозачатъчни преди стимулация и повечето потвърдиха. Е аз за пръв път в живота ми пия противозачатъчни и ми действат много странно.Трябва да ги пия 1 месец и после да започна стимулация. Днес ми е 10ти ден от както пия регулон. Цикъла ми този месец закъсня с 5 дена и от като ми дойде до ден днешен имам кафяво зацапване от около 4ти ден на цикъла. Както казах днес ми е 10ти ден и вече това сериозно ме притеснява. Също така гърдите този път не ме боляха преди цикъл, но от както ми дойде си ме болят. На някого случвало ли му се е нещо подобно? На преглед съм на 21вия ден, но не знам дали не трябва да отида по-рано. Моля за съвет  newsm78

# 674
Здравейте! Преди няколко седмици ви питах дали сте пили противозачатъчни преди стимулация и повечето потвърдиха. Е аз за пръв път в живота ми пия противозачатъчни и ми действат много странно.Трябва да ги пия 1 месец и после да започна стимулация. Днес ми е 10ти ден от както пия регулон. Цикъла ми този месец закъсня с 5 дена и от като ми дойде до ден днешен имам кафяво зацапване от около 4ти ден на цикъла. Както казах днес ми е 10ти ден и вече това сериозно ме притеснява. Също така гърдите този път не ме боляха преди цикъл, но от както ми дойде си ме болят. На някого случвало ли му се е нещо подобно? На преглед съм на 21вия ден, но не знам дали не трябва да отида по-рано. Моля за съвет  newsm78

Пити,
Аз само веднъж съм пила Регулон. Имах кафеникаво зацапване малко след цикъла и после малко преди следващият цикъл. Не помня дали точно тогава са ме боляли гърдите.
Аз отидох на преглед на 15-тия ден, защото исках да видя дали задържания фоликул се е махнал. Доки каза да си допия хапчетата, въпреки, че фоликула го нямаше. Мисля, че и да отидеш няма да ти ги спрат. Ако симптомите те тревожат , звънни на лекаря си. Аз мисля, че са нормални.

Общи условия

Активация на акаунт