Хипохондрия – моля за помощ

• 94 067
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
svetlinar, много си забавна. Имаш си проблеми, но се смея на постовете ти. То хич не е смешно, но....

Аз също съм попадала на всякакви "кадърни" лекари. От 10г. все по лекари ходя и съм срещала всякакви. Попадала съм на такива като ме видят с какво желание искам да имам дете, обират ми паричките и айде. Попадала съм на такива, които ми вземат парите уж да ми изследват хормони, после излизат, че са перфектни. И така до следващия аборт.Само, че това не може да ме накара да си мисля, че всички са некадърни.

Онзи ден пак лежах в болница. Откриха ми поредния здравословен сърдечен проблем. Не е кой зае какво, няма да се мре, но се сдобих с още един специалист, които ще посещавам до живот. И не се спичам. Даже вече си мисля да спра да ходя по лекари, защото пък при мен е обратното - като отида, все нещо излиза, че ми има.

# 166
svetlinar, Само, че това не може да ме накара да си мисля, че всички са некадърни.

Ааа много ясно че не слагам всички под един знаменател - да се разберем  Mr. Green има и кадърни , но повечето са вече в чужбина , останали са още малко тук и те стягат куфарите .
Има лекари и лекари - преди всичко лекаря трябва да е хуманен и Човек .

# 167
Здравейте и от мен хипохондрия или не проблем с лимфни възли,мания?лудост,лекари и така до вчера лекаря му казвам имам нещо на езика ,забелязвам бяло топче в страни на езика си а от другата страна по странно ,каза ми че са леки язвички в дясно който не виждам в просто огледало,езика ми се втривал в зъбите да посетя стоматолог и от там аз кухнах веднага , стоматолога ми отрече, и аз съм сиг че имам рак на езика ,мисли притеснения и вече 12 месеца,звъннах на лекаря казах му какво е казал стоматолога, а той ми каза влизай в болница да ти правим изследвания да ти докажем,и аз питам естествено има ли нужда а той ми казва нали това искаш?и аз уплашена мислите ли че имам проблем ,- той не ,след малко аз мисля и потам сигурен ли сте? Чувам-убеден съм.спокойна бях 30 мин след разговора....,на 23 години съм

# 168
  • Варна
Защо всички хипохондрици се страхуват от рак....защото понякога се мре или......?
Де да знам ,има толкова по забавни и лечими болести като хемороиди,акне .....такива дет наболяват та се нетърпи ,ама знаеш че ще живееш.
И понеже бях в редиците на хипохондриците/може и още да съм/не е интересно да си болен от това повярвайте ми

# 169
Ужасно е ама дали ми има нещо?този въпрос е обсебващ,аз съм убедена че имам нещо лошо..

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 09:27 от sobadgirl

# 170
  • Варна
Не го разбирай точно така,исках да кажа че има страшно много болести ,но всички /или поне повечето/се страхуват от рак....Въпроса ми е защо?Защото се регистрира голяма смъртност, или защото е трудно лечима?
Само не си мисли ,че се заяждам.....няма такова нещо!

# 171
Не не аз св поправих като се зачетох,да разбрах те,не се заяжда никой,просто се чудиш има ли ми нещо или не?,лекари специалисти,все никой не разбира и така естествено, че защото е трудно лечима ,и има голяма смъртност

# 172
мен ме е страх от рак, защото се умира бавно. Например от самолетна катастрофа не ме е страх, защото се умира бързо и почти безболезнено.

# 173
Да но е кофти да се страхуваш за нещо към което нямаш никакви симптоми,лимфни възли някакви образования или нещо симптоматично така че по спокойно... Та дори и те не са симптоми на рак,има инфекции и т.н но благодарение на тях аз съм в джаза..

# 174
Не го разбирай точно така,исках да кажа че има страшно много болести ,но всички /или поне повечето/се страхуват от рак....Въпроса ми е защо?Защото се регистрира голяма смъртност, или защото е трудно лечима?
Само не си мисли ,че се заяждам.....няма такова нещо!

даа за това ме е страх мен .страх ме е да не си остава дечицата не мили ,не драги . и боцне ли ме нещо почвам да се само изследвам та дано ако има ( дай Боже да няма ) нещо се хване у време и оживея . хич ама хич не ми се мре .

живее ми се бе хора Simple Smile .

# 175
Ох, аз пак съм в мания  Rolling Eyes
Пак старите страхове ... пак започвам да се проверявам и да се страхувам Sad

# 176
Дорис  Hug
Каквото и да ти кажа, ти си знаеш, така че само прегръдки.

Аз се кротнах. След куп изследвания в норма и аз съм в норма за момента...

# 177
Май се излекувах от хипохондрията. Изпаднах в депресия и напоследък живота ми се струва безсмислен, така че не ме е  страх, че ще се умира.

# 178
Да се разпиша и аз.Преди няколко години стигнах до психиатър заради хипохондрията
Не знам, как успях да се преборя?От известно време съм в процес на вторачване.Не спя-мозъка не ми е наред.Колко пъти ходя до тоалетна(следователно, колкото и да са, за мен все е симптом на нещо страшно)Вторачила съм се в бенка, ходих на лекар преди време, казаха да я махна,не защото е опасна на този етап, а защото е на гадно място. но още не съм събрала кураж.На място което се дразни е, и непрекъснато я следя, считайте по няколко пъти на ден.Открила съм си и петте признака на меланом ooooh!.Пиша и ми е смешно, но всъщност е страшно и жалко, че не можем да водим нормално ежедневие.Преди десет години баща ми почина от рак, малко преди това, аз се разминах на косъм след преждевременно раждане.Не знам, дали това отключи хипохондрика в мен, но е гадно
Бивш хипохондрик няма

# 179
Нашите страхове нямат край!Аз също съм се кротнала,защото не остана изследване, което да не съм направила!Всичко е идеално,но като ме натиснат страховете става страшно!А с това четене в интернет за разни симптоми ситуацията се влошава съвсем Laughingвсе се каня да престана,но още не съм успяла! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт