Хипохондрия – моля за помощ

• 94 160
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Аз скоро писах за болки в пръстите ... някой спомена за кардиолог и от 1 седмица едвам дишам ...стягат ме гърди.....ама ако ида на кардиолог той няма как да ми каже ще получа или не Инфаркт  #2gunfire Hug
та по-добре да се стремим да ги избягваме тези мисли ...  newsm78 #Crazy

В действителност инфаркта не е като инсулта и може да бъде уловен месеци преди да се случи. Изследванията /кръвни и кардиограма/ показват дали отиваш натам и дали ВЪОБЩЕ имаш риск за инфаркт. Няма защо да се измъчваш и страхуваш - редно е ежегодно да се посещава кардиолог и да се прави кардиограма, та може би вече е време за твоя преглед  Hug

Erinne, подутината отзад на тила ли е? Аз имах такава отзад на тила преди 20 години. Никой лекар не ми вярваше, че имам подутина там и като я напипваха се пулеха. Какво ли не ми изследваха и нищо не откриха. То не е за разправяне, но се оказа, че имам въшки - косата не ме сърбеше въобще, просто една сутрин си решех косата над чаршафа и видях как нещо черничко падна - като го огледах ох мале Shocked Веднага си взех подходящ шампуан и през седмица маска с газ-мас-оцет. Не стига, че косата ми стана страхотна и лъскава, ами и подутината изчезна. Преди няколко години пак се поду главата ми отново действах с шампуан и маски. Явно е вид алергична реакция. Смени си шампуана да не ти дразни твоя, направи няколко маски против въшки като превенция и виж дали няма да мине  Peace

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 14:04 от the Дорис

# 211
  • София
Лол  Hug Ще опитам! Благодаря  Hug Hug Hug Hug

# 212
the Дорис Какво в кръвните изследвания не е наред в такъв случай  ?
И какви биха били измененията в кардиограмата ?

# 213
the Дорис Какво в кръвните изследвания не е наред в такъв случай  ?

За кардиограмата не съм съвсем наясно какво се гледа, но баба ми имаше проблем и ходихме на лекар. Погледнаха и кардиограмата и веднага ни казаха, че този път просто и е прилошало, но благодарение на това сме хванали прединфарктно състояние. В кръвта следяхме триглиеридите, които били предвесник преди каквото и да е друго усещане. Но кардиолозите си пускаха и други изследвания, които следяха. На нея се наложи да и сложат стенд и всичко мина добре. Сега си ходи на контрола когато успея да я завлека със сила, защото на лекар може да я заведеш или упоена или вързана Simple Smile  

Ето тук има някой неща: http://problem.framar.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1 … %D0%BA%D1%82.html

# 214
the Дорис Какво в кръвните изследвания не е наред в такъв случай  ?

За кардиограмата не съм съвсем наясно какво се гледа, но баба ми имаше проблем и ходихме на лекар. Погледнаха и кардиограмата и веднага ни казаха, че този път просто и е прилошало, но благодарение на това сме хванали прединфарктно състояние. В кръвта следяхме триглиеридите, които били предвесник преди каквото и да е друго усещане. Но кардиолозите си пускаха и други изследвания, които следяха. На нея се наложи да и сложат стенд и всичко мина добре. Сега си ходи на контрола когато успея да я завлека със сила, защото на лекар може да я заведеш или упоена или вързана Simple Smile  

Ето тук има някой неща: http://problem.framar.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1 … %D0%BA%D1%82.html

Защо съм останала с впечатлението, че си лекар?!

# 215
Хаха....аз лекар ли ?
Сигурно защото много пиша за болести.... хипохондрик съм по - скоро. Хиихи

# 216
Хаха....аз лекар ли ?
Сигурно защото много пиша за болести.... хипохондрик съм по - скоро. Хиихи

Попитах the Дорис, понеже преди време спорехме в една тема за хрема и ваксина и я попитах дали е лекар, тя каза, че е. Аз също не съм срещала лекар хипохондрик, ама знае ли човек... Thinking

Също ми стана чудно лекар да не знае да разчита кардиограма, какъвто и да е. Затова я цитирах и болднах това с кардиограмата.

# 217
От няколко дни съм в страшна филмова продукция.Бенката ме сърби, стои като нацепена, а е и пораснала.Боли ме целия крак, от седалищния нерв та чак до върха на нокътя.Тази болка е от шест години, но сега съм се диагностицирала с кожен рак с разсейки в коста.Боже, как се докарвам сама до лудост?! CryУтре ще отида до джипито.Преди 5 месеца бях заради същата бенка.Казаха ми, че си е обикновен невус с лошо разположение и да я махна, защото се дразни.Успокоих се, уморена съм от толкова страшни мисли.Сега пак съм в паника.Относно бобените зрънца по врата.Моето дете има две от 6 месечна възраст.Не са изчезнали вече 11 години.При разболяване се възпаляват и болят.Всички лекари казват, че са лимфи, които не са се прибрали след тежко прекарана инфекция, нищо обезпокоително нямало

# 218
аз уж известно време пък бях добре, в неделя обаче това , което получих си беше чиста нервна криза Sad
Разтрепериха ми се краката, лошо ми беше .... сърцето тупка яко ....карах баща ми да ми мери кръвното , но той ме видя че съм в паника ... и вика " Ей скоро не си получавала паник атаки"
Сигурно пак са ми се разбутали хормоните Sad

# 219
Пали ,за бенки не ми се говори , че бързо се филмирам.
Ако обаче си от София мога да ти препоръчам  Д-р Киров от онкологията в Дървеница - поне да знаеш че е с око ренген и ако той ти каже че си ок - да дишаш спокойно ( имам му телефона ) обаждаш се и отиваш без направление още днес ,вижда те набързо даваш 20 лв и си ок .
Скрит текст:
Аз имам много бенки и децата родих с бенки и племенницата с едно големи и нацепени е  ooooh! Киров ги погледна и каза че няма страшно от тези големите , но да ги махнем АКО НИ ПРИТЕСНЯВАТ , вгледа се в една на гърба колкото ориз ( даже не и обърнах внимание и каза че тя е ... рискова , но за сега не е опасна ако не дава симптоми да не я пипам и аз си кротнах .
Преди време като ученичка в една дискотека направо си откинах  Grinning една на корема и остана да си виси до ден днешен ,покрай нея се появиха други мънички , не ме притесняват .Когато питах доктора каза че е ок - НЕ ВСЯКА БЕНКА Е ЛОША  спокойно . Но за твое успокоение отиди на лекар за да мирясаш. Не отлагай ! Зашото и да отлагаш само се филмираш и накрая пак ще идеш.
питах ако децата наранят или одраскат бенките опасно ли е - не не е опасно стиха да не се случва често .
Спокойно , всичко ще е наред !
Знам какво ти е , често влизам в този филм , накрая се оказва че финала е добър .
Успех!!!

katrinkoleva не знам дали ще е реклама ако похваля моето хапче в подобни случай , МОЖЕ да съм си втълпила но много спокойно ми става и е уж билка току виж ме излекувало ха ха ха - ще ми се  Mr. Green не го взимам както пише сутрин вечер а само кога се сетя , че ме е страх или изпадам в нервно състояние.
Скрит текст:
ФИТОРЕЛАКС

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 10:50 от svetlinar

# 220
svetlinar  Grinning, с бенката всичко е наред, ще я махна някой слънчев ден
Болката в крака, отзад на кръста и целия ляв крак си стои , обаче.
Сега съм в мисъл, дали не е от дебелото черво ooooh!
Баща ми почина преди десет години от колоректален рак, от тогава за мен няма безобидна болест,
а всичко е симптом на най-страшното.Бях се поуспокоила последните години, но сега явно затъвам в депресия и хипохондричните кризи се завърнаха

# 221
  • Варна
Уф ,в този фейс всяка втора статия 10те симптома на рака,тъй кат гледам според тия статии всичко е рак.
Мани тва ,ами мен ме лепна грип,всичко беше  ок .докато не започнах да кашлям и да храча
Сега дали ще се сетите къде бях днес и какво питах ..... Mr. Green
Говорехте за бенки,на мен ми излезе една /новичка/ релефна и потъмня ....та и аз играя в тоя филм ,ама все си викам за тоз живот един рак ми стига.

Сега като споменавате за различните раци....и мен почва да ме преболява  тук- таме ,мислех си че съм преборила хипохондрията....ама не би Crossing Arms

# 222
  • някъде
Сутрин първата ви мисъл като отворите очи за болести ли е, защото на мен да  Tired  Не мога да се зарадвам дори и когато се чувствам добре, защото знам че скоро пак ще започне старата песен  ooooh!

# 223
Момичета, в момента промяната във времето и танцуващата есен ескалират депресивните и подобни състояния. Хормоналните промени, които настпват в нас от намаления прием на слънце си казват думата. Може да не се усещате, че сте в депресия, но хипохондрията е пряко свързана с емоционалното здраве.

Много ми е интересно има ли сред нас активно спортуващи?
Както и има ли тук дами, които НЕ пият кафе въобще? 

# 224
Аз бях активно спортуваща и откакто спрях - ето резултата ...
Даже на танци почти не ходя - което ми беше любиииимо Sad

Общи условия

Активация на акаунт