Хипохондрия – моля за помощ

• 94 066
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, реших, ще ходя на терапия! Цял ден чета за тревожното разтройсво, трябва да потърся помощ. Лошото е, че да се намери кадърен специалист е почти толкова трудно, колкото да живееш с тази диагноза  Crazy

# 601
Аз цял ден днес се задушавам и краката ми треперят.  Confused Все по-често започна да ми се случва. До нищо не ми е в тези моменти. Приятелят ми само се притеснява и вече иска да ме води по лекари, като ме гледа такава всеки ден...

# 602
Аз цял ден днес се задушавам и краката ми треперят.  Confused Все по-често започна да ми се случва. До нищо не ми е в тези моменти. Приятелят ми само се притеснява и вече иска да ме води по лекари, като ме гледа такава всеки ден...
Аз започнах да пия Стрезам заради задушаването, плюс Лароксина и вече съм значително по-добре!Вечер толкова реално ми засядаше буца на гърлото, че никой не бе в състояние да ме убеди, че я няма.Имах чувство, че ако бръкна в уста и ще я напипам.Тези симптоми поутихнаха, или са почти незабележими.
Дорис, не смея да лекувам с билки, ако камъка е мек има опасност от запушване и от там куп проблеми
Забелязах, че когато пия клей после цял ден ме боли от дясно
А съм чела, че убива гъбички и бактерии и си пия сутрин по едно зрънце, или по лъжица разтвор.Поставих си за цел и наистина всеки път ме почват болежки в дясно

# 603
Момичета, реших, ще ходя на терапия! Цял ден чета за тревожното разтройсво, трябва да потърся помощ. Лошото е, че да се намери кадърен специалист е почти толкова трудно, колкото да живееш с тази диагноза  Crazy

Аз и АД пия и на терапия ходя, но един ден съм стабилна, 4 съм зле. Необяснимо вече за мен. Днес съм на работа. След като цяла седмица не бях и сега съм уикенда, днес с треперене и паника излязох от нас да се домъкна в офиса. Не искам да ставам от онези, които спят до спешното отделение само и само да са близо до доктор. Мен единствено ме успокоява, че една клиника е наблизо. Направо не знам как се докарах дотук.
Този "ноцебо" ефект, който сама си правя е направо брутален. Откакто четох за него и си мисля: аз тези всичките физически несгоди сама ли си ги предивиквам???  Shocked

# 604
  • София

Забелязах, че когато пия клей после цял ден ме боли от дясно
А съм чела, че убива гъбички и бактерии и си пия сутрин по едно зрънце, или по лъжица разтвор.Поставих си за цел и наистина всеки път ме почват болежки в дясно

Пали, какво пиеш против гъбички?

# 605
Пчелен клей.Направила съм си спиртен разтвор(домашна ракия)и клей колкото орех.Трябва му доста време да се разтвори.Отделно сутрин вземам понякога чист клей, колкото грахово зрънце.Забелязах обаче, че започва да ми тежи в дясното подребрие след прием.При мен имаше много добър ефект при сериозна парОдонтоза..ИМАМ ПОЗНАТИ, КОИТО СИ ПРАВЯТ ЕЖЕДНЕВНИЯ ТОАЛЕТ С НЯКОЛКО КАПКИ ВХЛАДКА ВОДА.Казват, че така се отървали от вагинални гъбички, тези по ноктите и прочие.Изобщо, доказано е  с противогъбичен ефект

# 606
  • София
Ще търся да купя. Благодаря.

# 607
Ежедневния тоалет с ракиен разтвор ли? Дали не дразни?
И аз съм навиа да пробвам. Peace

# 608
Този алкохол в клеевата тинктура никакак не е полезен за там долу... Би разрушил вагиналната флора или най-малкото ще дразни кожата. Аз мога да напиша роман за гъбичките. Най-ефикасни са оралните антимикотици, колкото и да са вредни...

# 609
Този алкохол в клеевата тинктура никакак не е полезен за там долу... Би разрушил вагиналната флора или най-малкото ще дразни кожата. Аз мога да напиша роман за гъбичките. Най-ефикасни са оралните антимикотици, колкото и да са вредни...

Само да ви кажа, аз с Микомакс какво си причиних миналата пролет. Имала съм проблем с гъбички и се появяваха няколко пъти за няколко години. Предната пролет усетих познатото дразнение и пих Микомакс. Направих алергична реакция с рани в устата и не можах да се храня с дни. Трябва да се внимава с тях.  Naughty

# 610
Ами просто си алергична - до организъм е.

# 611
Хапчетата не лекуват " болната " Ви глава,а симптома който тя Ви докарва.Правилната терапия го прави,с правилния човек.

П.С. Говоря от опит сладури Simple Smile

# 612
LaughingАз не съм пробвала, но дружки Са.Замислям се, защото и аз от две години лекувам комбинация от гъбички и трихоминоза, но винаги правя рецидив.ТО Е ДЕСЕТ КАПКИ НА ПЕТ ЛИТРА ВОДА.Не мисля, че алкохола ще се усеща, но дали  клея ще се усеща, в смисъл, ще има ли лечебен ефект newsm78.Прави се и воден разтвор на клей, не само спиртен.Да питаме чичко Гугъл и да се почваме Hug

# 613
В такава ниска концентрация едва ли ще се усеща, а за ефект не знам. Съмнително ми се струва. Иначе за гърло е перфектна.

# 614
Хапчетата не лекуват " болната " Ви глава,а симптома който тя Ви докарва.Правилната терапия го прави,с правилния човек.

П.С. Говоря от опит сладури Simple Smile

Ама всеки има различен опит. При някои проблемът е много сложен и не може да се реши само с разговори. Например при мен. Виж хапченцата помааагат. Който както разбира нещата. Но не трябва да седиш и да се изтезаваш с презумцията, че чай от лайка ще ти оправи проблемите и съня.

Общи условия

Активация на акаунт