Хипохондрия – моля за помощ

• 94 009
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
  • някъде
Дорис, възможно ли е да е от цикъл, овулация  newsm78

# 736
Не, не съм от София. Далеко от София съм и за сега ще ида при моята мамоложка и ако има нещо ... тръгвам към София.

Вчера го напипах и от вчера съм в цикъл и на това разчитам  Mr. Green Но шубето си е шубе.

Вече наум преиграх предсмъртните реплики  Mr. Green Все пак нали сме в тая тема ...

# 737
Доре, малко черен хумор, ама прогнозата при рак на гърдата е много по-добра, отколкото при рак на белия дроб (сега се оглеждам за такива симптоми Crazy)
Малко да се посмеете, ама сега се преслушвах със мншона за апарата за кръвно, ММ е вдигнал ръце вече. Поне е загрижен и търпеливо ме изслушва и успокоява, докато нашите ме мъмрят жестоко вече.

# 738
оффф аиде пак да си кажа
след 3 м . чакане в страх пиене на добавки налагане с хума и т.н кистата в гърдата ми ес е увеличила с 1 мм ( от 8.8мм е станала 10мм ) и съм в стрес .
Доктора каза че е малка киста но как така малка ? к'во значи голяма тогава не искам и да знам ? !?
не ми препоръчва операция за сега , но мен ме е страх и все си мисля че .....
оффф помагайте със съвети
сеха по препоръка на една позната започнах да мажа с крем муун раис на аквасорс - дано да има ефект .
Казвайте ако знаете лек за кисти в гърдата че ще откача вече

Желая всичко добро  bouquet

Ами голяма значи такава, каквато аз имах - 2,5 х 3,7 см. Събудих се през нощта от болка, защото ръката ми притискаше гърдата. Стопихме я с иглотерапия - 2 курса по 10 процедури. 2 месеца след иглотерапията беше намаляла на 0,6 х 0,9 см. На следващата година беше изчезнала напълно. Имам го документирано с мамография и ехография и то при различни лекари, защото гръдният хирург държеше да отида  при точно определен рентгенолог, на когото вярва. Успех на всички и горе главите!

# 739

Вече наум преиграх предсмъртните реплики  Mr. Green Все пак нали сме в тая тема ...

Пък аз до сутринта какви сценарии написах! Чак реших и къде да започна работа, че да мога да вземам болнични  Crazy

# 740
Мен ме е страх че от много мислене и четене за болести може човек наистина да си докара нещо, затова бокирах всички сайтове в категория Здраве. И се радвам, че не започнах да следвам медицина, щях да полудея! Grinning Самите сайтове така са направени, че да всяват ужас и паника. Но специално псевдонаучните вече ги познавам от първия параграф - наплашват те яко как всичко е токсично, отровно и т.н. и накрая почти винаги има предложения за уж случайно споменати хранителни добавки и билки (естествено маркови) и ако не си ги купиш ще ти се случат едни много лоши неща. Баш като врачките. Joy То това е нов вид шаманизъм. Това го пиша като бивша пристрастена по разни алтернативни цярове. Повечето не само че не ми помогнаха, но влошиха нещата. Преди да ми скочи някой - да, имаше и прекрасни добавки и билки, които действаха, но се броят на пръстите и трябваше да изгълтам тонове кой знае какво (факт е че хранителните добавки са много слабо контролирани).

В отчаянието си прибягваме до алтернативните методи без да се замисляме за странични ефекти или взаимодействия. Преди време тук в БГ мама (трябва да е било в алтернативния, годината 2012-та) боготворяха сребърната вода като панацея за всичко и дори на децата си я дават. Ако някой споменеше, че няма достатъчно проучвания за безопасността беше игнориран. И си казах - щом има толкова доволни че и на деца я дават значи е безопасна! Да, ама не. След известно време на употреба без никакви проблеми една вечер без причина получих първата си паник атака и честно казано беше една от най-ужасните. После пет-шест месеца имах високо кръвно всекидневно, а по принцип винаги ми е леко ниско. След куп изследвания се оказа че бъбреците ми са претоварени и бях на крачка от недостатъчност. Ще кажете аз съм си виновна и ще сте прави! Но тази масова истерия до там е стигнала, че вече има блогове където съветват мамите да правят клизми на децата си с белина, с цел да ги излекуват от аутизъм. Sick Блог-гурутата и промотиращите хранителните доавки използват страховете ни от бели престилки и болести, представяйки се за наши спасители, а всъщност всичко е за да ни вземат парите. У нас няма чак толкова такива блогове като на запад, но там е лудница. При нас за сега се ограничават в гастроли по ТВ и разни жълти медии като Блиц. Със сигурност срещу комисионна. В последните години доста е нарастнал броя на продажбите на хранителните добавки... Но в отчаянието си няма да се замислим за това, искаме надежда, цяр, колкото и да струва. Хубавото е че тук в БГ мама май с времето се отсяха прекалено непроучените илачи и практики сякаш.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 05:05 от foofighter1

# 741
Дорисче, всичко ще е наред  Hug Прегледай се и гледай да не се филмираш!

Момичета, изписахме темата и може да ни заключат. Ще си правим ли нова?

# 742
А аз да ви се оплача си имам нова бучка на гърдата  Confused Почва се с ходенето по лекари - всеки с различно мнение и всеки те плаши.

Mълчи не думай че това ми е болната тема  ooooh!
Аман от доктори !!!
И аз съм с киста ( вече писах ) и треперя всеки ден сетя ли се за нея
1 см е при мен и съм в стрес , имам и още едно нещо под зърното което всички доктори различно го наричат , но то поне е 6,6 мм и не расте та него не го мисля много .
Ако откриеш лек казвай . Налахах се с хума 1 м. - нищо ... и се обезнадеждих .
Колко е голяма твоята киста ?

# 743
Момичета, аз също имам фиброаденом 1 см, юни ще видя дали расте.
Четох в нета някаква отвара за смаляване, прави се чай от невен, жълт кантарион и бял равнец и се пие всеки ден. Но аз не откривам невен Sad
Ако някой го интересува, ще постна източника и точната рецепта.
Аз съм решила да го правя, само да намеря тоя пуст невен.

Иначе днес нямам температура, но бях при личния лекар. Възпалението в ухото е тръгнало навътре и ми изписа АБ 5 дни.
И тая болка в дясно не минава... Sad

# 744
Дорис, пиши ЛС ако имаш нужда от лекар от Пловдив.Най- добрият за Южна България.Гуш, и всичко ще е наред

Аз пък съм съсредоточила цялата отрицателна мисъл в храносмилателната система.До толкова съм се филмирала, че почвам да се държа, като обречена болна, на която просто е въпрос на време да и поставят лоша диагноза.Корема ми къркори постоянно, особено вечер, сега започна и да ме наболява.Понеже от месец обстойно изучавам за всякакви отклонения в изпражненията(всички ми се струват ненормални).Забелязвам понякога слуз при второ изхождан .  , това ми е достатъчно да се препотя три пъти и убедя в обречеността си
.Адски се уморих да се страхувам, нямам сили вече.Гледам на собственото си тяло , като враг

# 745
Eй, благодаря ви на всички  Hug Наистина се почувствах по-добре като споделих и като получих подкрепата ви  Hug Hug Наистина!  bouquet

Пали, при всяко ходене е нормално да има малко слуз. Но така както го описваш си имаш колитече - пробвай чай с невен и пиши после как си.

А невен има в аптеките. Only God can..., ако не намираш при теб ще купя и ще ти пратя.

# 746
Пали, Доре Hug
Миналата година докато бях бременна ми откриха анемия и пиех фреш от червено цвекло. След първото изхождане удар щях да получа като понечих да пусна водата. Докато разбера какво става изживях огромен стрес.
Пали, иди на гастроентеролог и му кажи всичко.
И пак да измрънкам, тая пуста болка се мести, ту е отпред, после отзад, отстрани.
Запознах се обстойно със симптомите на рак на белия дроб. Май си и внушавам че получавам задух, а тази болка била в терминален стадий. Мен ме боли от 20 дни, като не е всеки ден.
Днес не казах на лекаря, реших че ще ми каже че е невралгия.

# 747
Only God can..., убедена съм, че не е рак на белия дроб. Той почти винаги е съпроводенс драстично отслабване без причина и при нормално хранене. Ама се надявам да е невралгия, а не дискова херния.
Я пробвай тая вечер да понаправиш малко упражнения йога като си дръпнеш нещо от нета. Ако се подобриш е ясно нерв е!

Момичета дайте ми идея за Заглавие на темата и ще пусна нова.  Peace Творческия ми потенциал е блокирал от самоопипване на цици  Mr. Green

# 748
Може би нещо от сорта на "Недипломирани лекари" Blush

# 749
Момичета, аз също имам фиброаденом 1 см, юни ще видя дали расте.
Четох в нета някаква отвара за смаляване, прави се чай от невен, жълт кантарион и бял равнец и се пие всеки ден. Но аз не откривам невен Sad
Ако някой го интересува, ще постна източника и точната рецепта.
Аз съм решила да го правя, само да намеря тоя пуст невен.

Иначе днес нямам температура, но бях при личния лекар. Възпалението в ухото е тръгнало навътре и ми изписа АБ 5 дни.
И тая болка в дясно не минава... Sad

ДАЙ РЕЦЕПТАТА може и на лични за да бе спамим

Общи условия

Активация на акаунт