Хипохондрия – моля за помощ

• 94 006
  • 774
  •   1
Отговори
# 750
Only God can..., убедена съм, че не е рак на белия дроб. Той почти винаги е съпроводенс драстично отслабване без причина и при нормално хранене. Ама се надявам да е невралгия, а не дискова херния.
Я пробвай тая вечер да понаправиш малко упражнения йога като си дръпнеш нещо от нета. Ако се подобриш е ясно нерв е!

Момичета дайте ми идея за Заглавие на темата и ще пусна нова.  Peace Творческия ми потенциал е блокирал от самоопипване на цици  Mr. Green

Темата да си е хипохондрия само че сложи един номер отзад 2тема  например

# 751
Дорис, пиши ЛС ако имаш нужда от лекар от Пловдив.Най- добрият за Южна България.Гуш, и всичко ще е наред

Аз пък съм съсредоточила цялата отрицателна мисъл в храносмилателната система.До толкова съм се филмирала, че почвам да се държа, като обречена болна, на която просто е въпрос на време да и поставят лоша диагноза.Корема ми къркори постоянно, особено вечер, сега започна и да ме наболява.Понеже от месец обстойно изучавам за всякакви отклонения в изпражненията(всички ми се струват ненормални).Забелязвам понякога слуз при второ изхождан .  , това ми е достатъчно да се препотя три пъти и убедя в обречеността си
.Адски се уморих да се страхувам, нямам сили вече.Гледам на собственото си тяло , като враг

тест М2-ПК ще ти даде нужното спокойствие - лекар ми го е препоръчал
прави се на 2-3 места в Сф
кандиларов и синево за околу 100 лв а в цибалап за 33

п.п. сори че не можах да се комбинирам в един пост ми ги наредих хахахах  Mr. Green

# 752
Аз изпитвам панически ужас от лекари и изследвания.Правя ги само в краен случай и до излизане на резултат съм почти в несвяст.

# 753
Пали, и аз съм на това положение с лекарите и изследванията. Треперя да няма нещо, но ако пусна изследване докато излезе резултата трябва да съм под наркоза, че ще пукна от притеснение. На детето пусках оня ден и цял ден не съм яла, пила, само цигари....ужас! Понякога съм се чудила, ако работех в лаборатория, дали щях да съм претръпнала или щях да съм си същото куку, тайно да си пускам изследвания  Laughing Crazy
Момичета, вече сериозно се замислям какво да следва оттук нататък, не искам това състояние! Осъзнавам си го много добре, но така не може да се живее.  Crossing Arms

А това, който не го знае, може да го прочете, много е забавно  Laughing
http://orlinbaev.blogspot.bg/2010/11/blog-post.html

# 754
Пали, Доре Hug
Миналата година докато бях бременна ми откриха анемия и пиех фреш от червено цвекло. След първото изхождане удар щях да получа като понечих да пусна водата. Докато разбера какво става изживях огромен стрес.

И аз имам такъв случай с цвеклото. Всичко беше червено, аз в какъв шок изпаднах, почнах да рева, викам край с мен, откъде тази кръв. После чак се сетих, че бях пила фреш от червено цвекло. Grinning

# 755
Пали, Доре Hug
Миналата година докато бях бременна ми откриха анемия и пиех фреш от червено цвекло. След първото изхождане удар щях да получа като понечих да пусна водата. Докато разбера какво става изживях огромен стрес.

И аз имам такъв случай с цвеклото. Всичко беше червено, аз в какъв шок изпаднах, почнах да рева, викам край с мен, откъде тази кръв. После чак се сетих, че бях пила фреш от червено цвекло. Grinning
Ти за себе си си ревала Laughing, аз бях решила че правя аборт в 4-ти месец. Неше и събота, добре че преди да тръгна за болницата се чух с една приятелка и тя ми каза от какво е.

# 756
Дорис, Хипохондрички по цвички 😆
Може Хипохондрия - тема за взаимопомощ.

# 757
Пак аз, пих един спазмалгон и ми мина, поне засега де.
Говорих с един познат лекар гастроентеролог, каза че съм лудичка, но да ида, ще ме прегледа.

# 758
Аз изпитвам панически ужас от лекари и изследвания.Правя ги само в краен случай и до излизане на резултат съм почти в несвяст.

Не си сама .
Всички изпитваме ужас от лекари и изследвания , аз даже и на филм като ги гледам пак сум в стрес .
Но ти препоръчах горното за успокоение .

# 759
Аз пък не, мога всеки ден да ходя, само и само нищо да не ми открият.

# 760
Аз несъзнателно изследвам и околните  Crazy Да видя нещо нередно на някой, я някое топче някъде по тялото, я израстък, абе каквото и да е и веднага си го диагностицирам, естествено най-лошото  ooooh!

# 761
Аз несъзнателно изследвам и околните  Crazy Да видя нещо нередно на някой, я някое топче някъде по тялото, я израстък, абе каквото и да е и веднага си го диагностицирам, естествено най-лошото  ooooh!

Хахахахахаха,и аз така правя.Все диагнози поставям на горките хора.Няма деца,няма баба и дядовци-ВИНАГИ им има нещо според моите виждания.  Joy

# 762
Много сме! Луди сме! Joy
Това още ме боли, вече и целия гръб.
А като съм права и се движа нищо ми няма. Ако беше нещо страшно не трябва ли постоянно да ме боли, дори и нощем?

# 763
Only God can, я мъжа ти да ти направи един масаж и да видиш как ще те отпусне.  Laughing Може неврологично да е нещо. Чудя се, другите хора не ги ли боли или просто не обръщат внимание?! На мен като ми има нещо, чак ми е неудобно да споделям, защото понякога ей такива очи ми блещят и се чудят кво им говоря  Shocked Joy
Мъжът ми хич не ме трае вече, не ми обръща внимание. Преди ми се караше за докторите, сега ме е оставил да ходя където си искам, не мрънка, ама и на мен не ми се ходи вече.
Аз от една година съм разредила лекарите, ходила съм само 2  пъти при личната и един път на гинеколог/. За сравнение - по-предната година имам направени 37 изследвания! Пазя си ги в една папка и сега ги броях.  Thinking

# 764

Хайде момичета да продължим в НОВАТА ТЕМА

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт