Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 574
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Ooo, мерси, винаги помагаш. Хич нямам навик да гледам там, честно казано. Тъкмо гледах едни на хай тек току що от склада, че даже ги умувам, ама и тия черничките много ми харесват. Офф, голяма съм дилема на тема обувки Simple Smile.

# 106
  • София
Половинката носи предимно туристически обувки,летни,зимни. Дадоха му едни Hi_tec остана недоволен, запарва ли му краката,тежки бели. Може само конкретния модел да е бил....

Meggysan - Питай в темата на стоножките. Ако не бъркам Бижу от темата си беше взела показания от теб модел.

# 107
  • Русе
Мерси, ще погледна и там.
Наистина Хай-тек са една идея тежки, определено, ако тези са по-леки, може да се изкуша. Simple Smile

# 108
  • София
...
А за випа и аз не винаги го гледам, но понеже последните седмици и аз издирвах обувки и  следях къде-какво Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 08:54 от Angel_Dust

# 109
  • Sofia
...
Също търся и ръкавици (и дамски, и мъжки) за разходка на кучета в зимното време, т.е. трябва да са хем не много дебели, хем да са топли (и водонепропускливи, за предпочитане, но каквото има). Гледах на Jack Wolfskin, но и тук не можах да се оправя как да търся и какво...
Никой ли не ползва ръкавици зимно време?
За безжични слушалки и аз съм се замислила... Ще поровя малко и ще пусна линкове, ако намеря нещо хубаво/изгодно.

Аз харесах тези ръкавички: http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A12ZTWO8GQ4V43&asin=B0 … 148ES5NC&fc=1

# 110
  • Русе
Синът ми имаше преди няколко години хай тек ботуши, ужасни бяха, може би най-смотаните ботуши изобщо, все му бяха мокри краката, дали от пот или просто се мокреха идея нямам, до края на зимата имаха и дупка на плата и им се нацепи и кожата... абе изобщо пълна драма бяха.

А за випа и аз не винаги го гледам, но понеже последните седмици и аз издирвах обувки и  следях къде-какво Simple Smile

Уби ме. Simple Smile Аз съм доволн от моите, но ги нося 10-12 дни в най-големия сняг, защото са високи и ми топлят много. Зимата изкарвам с нски, почти като маратонки обувки. Сега май съм с Каримор, но не съм очарована.

# 111
  • София
...
Също търся и ръкавици (и дамски, и мъжки) за разходка на кучета в зимното време, т.е. трябва да са хем не много дебели, хем да са топли (и водонепропускливи, за предпочитане, но каквото има). Гледах на Jack Wolfskin, но и тук не можах да се оправя как да търся и какво...
Никой ли не ползва ръкавици зимно време?
За безжични слушалки и аз съм се замислила... Ще поровя малко и ще пусна линкове, ако намеря нещо хубаво/изгодно.

Аз харесах тези ръкавички: http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A12ZTWO8GQ4V43&asin=B0 … 148ES5NC&fc=1

Може и да ми е тъп въпросът, но как се определя размерът на ръкавиците?

# 112
  • Според сезона

Може и да ми е тъп въпросът, но как се определя размерът на ръкавиците?

http://www.motorco.biz/catalog/popup_gloves.html

# 113
  • София
Ох. Аз днес щях да пиша и за ръкавиците. Аз купих за семейството марка Зиенер. Размера се определя като се мери обиколката на дланта. Има дамски ,мъжки,детски. Не успявам нещо през телефона да намеря дамските. Поствам тези на милото. На всички ни ги взех гледайки размерите по обиколката дадена в линковете към ръкавиците. Отговарят си.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00K7A0UMQ/=ya_aw_oh_pii?ie=UTF8&psc=1#

# 114
  • София
Благодаря ви!

# 115
  • София
Уби ме. Simple Smile Аз съм доволн от моите, но ги нося 10-12 дни в най-големия сняг, защото са високи и ми топлят много. Зимата изкарвам с нски, почти като маратонки обувки. Сега май съм с Каримор, но не съм очарована.

Ама много, много съм загубена,  hahaha не бяха хай-тек, бяха keen, като външност и цени са ми близки и съм ги объркала, въпросния модел, който бяхме взели само с положителни отзиви навсякъде, не знам ние ли каръци нещо бяхме, но няма да повторя hahaha

Та ще мина да изтрия  горния пост да не объркам още някой.

# 116
Нахлувам в темата с молба за помощ. Опитвам се да добавя нов адрес (на KD Shopping), но не ми го приема. Въвеждам го така, както са го обяснили на страницата на превозвача - името на фирмата, улица, моето име с инициалите на втория ред за адреса, града, пощенския код. Изписва ми, че няма такава улица (там, където съм си написала името). Така ли да го запаметя или трябва да размествам?

# 117
Нахлувам в темата с молба за помощ. Опитвам се да добавя нов адрес (на KD Shopping), но не ми го приема. Въвеждам го така, както са го обяснили на страницата на превозвача - името на фирмата, улица, моето име с инициалите на втория ред за адреса, града, пощенския код. Изписва ми, че няма такава улица (там, където съм си написала името). Така ли да го запаметя или трябва да размествам?

на сайта им пише на втория ред за адрес да се попълни Access self storage ,Hornsey

# 118

на сайта им пише на втория ред за адрес да се попълни Access self storage ,Hornsey

Ох, пропуснах да кажа, че се опитвам да въведа и немския адрес, харесала съм си нещо от немския амазон, но досега не съм ползвала превозвач оттам.

# 119
  • София
.......
Какво ще кажете за тези? Струва ми се добра цена за комплекта. Аз май тях ще поръчвам, но все пак ще изкачам ЧП..
http://www.amazon.fr/Silit-23684411-Batterie-cuisine-pièces … mp;keywords=silit
True Blue Видя ли, че този комплект на Silit е от неръждаема стомана, а не от силарган, което е уникалното на марката? Днес поразгледах оф-лайн тенджери. Гама елит имат много добро предложение за комплект Fissler Зависи вече дали държиш на всички части от показания комплект.
Да, но не знам каква е разликата. Не мога да намеря темата за тиганите тук във форума.

И аз съм у дома със Силарган, изхвърлих всички стари съдове, когато се поинтересувах за качествените съдове. Силит имат и Дурадо, незалепващо покритие, тигани предимно,   дано успея да купя, че никак не са евтини.  Неръждаема стомана също е добра опция , стига да е 18/10. Ако нямате алергии към никел например, и ако не съхранявате храната в съдовете. Готвите и премествате в друг съд за съхранение.

Общи условия

Активация на акаунт