Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 407
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Благодаря на Чоки за темата.Аз съм в застой за сега.Чакам черния петък за подаръци.

# 31
За темата   bouquet.
В чуденка съм кое от двете да поръчам - Chicco или VTech. Моля, за мнения, и благодаря Simple Smile

И аз препоръчвам VTech.Взех същия за племенника си,като нов e,а колко блъскане и падане е видял  ooooh!

# 32
# 33
  • Русе
За темата   bouquet.
В чуденка съм кое от двете да поръчам - Chicco или VTech. Моля, за мнения, и благодаря Simple Smile

Има ли сме VTech, много занимателен определено, здрав също.

# 34
  • Абсурдистан
Аз нещо този черен  петък вече не го харесвам. Миналата година нищо интересно.Преди него бяха страхотни намаления и изгодни оферти

# 35
Моля да препоръчате играчка за новородено момченце до 10 лири.

Благодаря.

# 36
  • Бг
Момичета, благодаря за мненията. Първоначалният ми избор беше за VTech, т. к. е с повече занимавки.

Моля да препоръчате играчка за новородено момченце до 10 лири.

Благодаря.

Wilian, погледни на Lamaze - http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/=sr_kk_2?rh=i%3Aaps%2Ck%3Alamaze … mp;qid=1443351933. Много са красиви и занимателни. Моят син има пеперудата, и до сега си играе с нея (на девет месеца е).

# 37
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00FWIG7AW/=ox_sc_act_image_3?i … id=A3P5ROKL5A1OLE
Някой поръчвал ли е това яке? Отзивите са добри, но не мога да разбера подплатата каква е - хастар или поларена.
По принцип търся такъв тип яке, 7-8г, до 50лв, ако някой срещне нещо подобно, ще се радвам да сподели.

Имаме го от миналата година, но в черно. Подплатата е хастар, не е полар.
Доста е дебело и топло и мисля, че е и непромокаемо, но на нас не ни се е налагало да го ползваме в големи дъждове или снегове.
Според мен е много хубаво и идеално за зимата.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 16:14 от Harigudugal

# 38
И аз нищо не чакам, а и скоро не съм и разглеждала. Последно гледах едни детски фигури на Елза и Анна, ама много скъпи  Crazy и се отказах. Ще ги поръчвам от Китай  Mr. Green

Въобще не съм се сетила да проверя за такива в сайта. Ти кои точно поръчваш? Може ли линк?  Hug
От английския - най-вече лентички за глюкомера.

# 39
  • София
Записвам се в темата и благодаря за нея   bouquet
Ще следя отзивите за праховете за пране и гледам да намеря хубав зимен юрган.Преди години взимах един от Ла Редута,но вече сдава багажа.
Ако някой е поръчвал подобен продукт моля да ми препоръча  Hug

# 40
Аз търся детска завивка с гъши пух.

# 41
Аз се записвам да дебна за комплект тенджери. И тигани ми трябват... Simple Smile

# 42
  • софия
Искам нов епилатор Филипс и лампи.

# 43
Момичета, кода в англ. амазон NEWSTYLE20 някой пробвал ли е дали е еднократен или може пак да се ползва? newsm78

# 44
  • София
Благодаря за темата  bouquet
И аз търся нов епилатор на Филипс, също някоя Кенууд машинка... Филтри за кана Брита, също и кана търся... Много неща, хихи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт