Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 523
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Страхотни са нещата на Десигуал.Довечера и аз ще разгледам по- задълбочено.Вчера влизах в техен магазин в Мюнхен,но много скъпо ми се видя.Инъче  почти всичко тяхно ми харесва Joy

# 451
  • София
Здравейте,
Знаете ли каква разликата между flat sheets и fitted sheets?

# 452
  • на малък остров в океана
fitted са чаршафи с ластик, които пасват на точно определен размер матрак, а flat са си стандартни чаршафи.

# 453
Търся си пухени възглавници,да сте попадали на такива,като ровите,на изгодна цена,разбира се?

# 454
  • София
За феновете на Десигуал, поръчах си 2 блузи, рокля и риза преди повече от месец. Очаквам си нещицата до края на седмицата. Реших да проверя кампанията и видях, че не само още е активна, но и цените са поне с 15-20-30 евро надолу от цените на които поръчах, когато кампанията беше актуална. Ако някой иска ето линк:
http://it.buyvip.com/#page=b&dept=all&sale=ALC2JJCT7EH3K&=qd_d_bc_b
Някои размери са изчерпани, но цените са невероятни!
Много благодаря! Поръчах набързо 6 блузки  bouquet

# 455
  • София
За феновете на Десигуал, поръчах си 2 блузи, рокля и риза преди повече от месец. Очаквам си нещицата до края на седмицата. Реших да проверя кампанията и видях, че не само още е активна, но и цените са поне с 15-20-30 евро надолу от цените на които поръчах, когато кампанията беше актуална. Ако някой иска ето линк:
Много благодаря! Поръчах набързо 6 блузки  bouquet
и аз поръчах пуловер и блузка... уникални са нещата...  bouquet bouquet

# 456
  • София
Много благодаря! Поръчах набързо 6 блузки  bouquet

и аз поръчах пуловер и блузка... уникални са нещата...  bouquet bouquet
А с посредник ли ги поръчвате или до БГ ?

# 457
  • София
Аз поръчах до БГ, поръчката ми беше над 100 евро и имах безплатна доставка.
Колко е доставката при поръчки под 100 евро?
Приемат ли връщане ако не съм поръчала правилния размер?
И за чия сметка са транспортните разходи?
Може би Ally_t ще може да отговори.

# 458
  • Wolwedans
Винаги поръчвам до БГ. И моята поръчка беше над 100 евро с безплатна доставка. Цените ги има в началната страница.

# 459
  • София
Трудно ми е да се ориентирам на испански, затова попитах.
Ако някой знае какви са условията за връщане моля да сподели.

# 460
  • Казанлък
Днес получих чисто нови дънки.
http://www.amazon.de/gp/product/B00D89TRSQ?psc=1&redirect=tr … etailpage_o02_s00 Mustang на 42 евро

http://www.amazon.de/gp/product/B00PZJOSUE?psc=1&redirect=tr … etailpage_o03_s00 Wrangel на 30 евро (в момента дори има някои номера на 15 евро  #Crazy)

Много съм доволна! Изключително трудно си намирам дънки, а и няма голям избор при нас по магазините. Исках да са с висока талия и да подчертават фигурата  Blush
Първите са малко по-плътни. Вторите ги взех по-скоро за пролет/лято. Супер съм доволна  smile3508

# 461
  • на Мелмак
Аз имах скоро доставка от вип - около 7 евра.
Не помня , но не беше много .
Искам да попитам за номерата на дънките и панталоните на  Десигуал - отговарят ли си ?

# 462
  • Варна
Аз имам дънки, моите си отговарят.
Харесвам някои от дрехите им, на картинка почти всички но на 'живо' - не. Качеството на някои не кореспондира дори и на намалена наполовина цена за съжаление.

# 463
  • Wolwedans
Трудно ми е да се ориентирам на испански, затова попитах.
Ако някой знае какви са условията за връщане моля да сподели.
Lodsi, преди 2 седмици връщах сгрешен размер на бермуди от Италианския вип. Доставката беше за моя сметка. Използвах БГ пощи. Пакета до Италия ми излезе малко под 10 лева с преоритет.
Цитат от 1-ва страница:
"... Артикулите се изпращат директно до БГ, без необходимост от използване на посреднически транспортни фирми (до България и до Германия цената на доставка е една). Много рядко има едрогабаритни стоки, които не могат да се доставят до БГ. При поръчки на стойност, равна или по-голяма от 100 евро, доставката до БГ е безплатна. За по-малки суми се таксува между 6,50-7,50 евро за първи артикул и после +0,50 евро за всеки следващ. Пратките пристигат с БГ пощи или с UPS куриер до врата. Една поръчка може да бъде разделена на няколко части, за да стигне по-бързо до Вас. Ще бъдете таксувани с пощенски разходи еднократно. Част от артикулите може да дойдат в пощенския клон, а другите с куриер. Няма закономерност.
Мито и ДДС за тези пратки не се дължи. Разликата в ДДС се калкулира автоматично при избиране на адреса на доставка точно преди да платите....."

# 464
  • на Мелмак
Аз имам дънки, моите си отговарят.
Харесвам някои от дрехите им, на картинка почти всички но на 'живо' - не. Качеството на някои не кореспондира дори и на намалена наполовина цена за съжаление.
Благодаря!
Аз питам , защото последните дънки  , които взех са 29 номер.  Други 36 ЕУ също ми стават.
А техните размери са 28,30,32
Ще ги поумувам още малко .

Общи условия

Активация на акаунт