Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 476
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:

6tastliva, за лентичките за глюкомера ли питаш? Ето тези са моите:
http://www.amazon.co.uk/100-Strips-Codefree-Monitoring-Replaceme … 2DW125WW001KJHE23
Е, да, тези излизат на сметка. Нашите са Аку-Чек, Би Браун и Оптиум Ексиид, но са скъпи Sad

Стават ли за всички глюкомери, че още не съм много запозната ?

Ами не, точно това е, че всяка марка апарати работи само с нейната марка ленти. Другите са несъвместими. Каква марка е вашият апарат?

# 541
Моля да ме извините за тъпите въпроси, но не намерих информация. Вчера поканих приятел за италианския Вип. Естествено, активирахме профила.
Днес се разбра, че поръчката трябва да я пуснем от испанския Вип. Дали с тази покана ще ми изпратят кодчетата после, ако пусна от испанския?
Или пък ако пуснем на същия мейл поканана от испанския, ще отчете ли за код, като вече има покана от италианския.
Аз почти се разбрах какво съм написала.  Mr. Green
Благодаря!

# 542
Благодаря за отговора, малко Сладко Коте. Писах и отговориха, че няма проблем да върна поръчката от България. Обаче етикетът е с адреса на превозвача. Писах отново с молба да генерират нов етикет с адрес от България, дано отговорят навреме.

Edit. Пфф, генерират етикет за връщане от Германия.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 13:08 от Coma

# 543
.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 13:36 от БебОле

# 544
Започнаха ли вече намаленията за черният петък....аз все още издирвам безжични слушалки, не мога да се спра на модел и марка newsm78

# 545
  • София
Започнаха ли вече намаленията за черният петък....аз все още издирвам безжични слушалки, не мога да се спра на модел и марка newsm78
не, има още общо-взето месец.

# 546
  • Sofia
Благодаря за отговора, малко Сладко Коте. Писах и отговориха, че няма проблем да върна поръчката от България. Обаче етикетът е с адреса на превозвача. Писах отново с молба да генерират нов етикет с адрес от България, дано отговорят навреме.

Edit. Пфф, генерират етикет за връщане от Германия.

Това няма никакво значение! Отрежи частта , на която е изписан адреса на превозвача и ръчно напиши твоя на кутията/плика, в който връщаш.

# 547
Здравейте,
искам да попитам с дебитна карта Visa Electron може ли да се пазарува от amazon.de?

# 548
  • Sofia
Здравейте,
искам да попитам с дебитна карта Visa Electron може ли да се пазарува от amazon.de?

В първият пост на темата пише с какви карти може да се плаща.

# 549
  • София
Не знам дали има фенове на гоблените, но попаднах на много намалени
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_n_13?fst=as%3Aoff&rh=n%3 … p;rnid=3063457031

# 550
Здравейте, моля за съвет - получих от немския buyvip една дамска чанта, на която ципът не работи коректно. Другото, което ме разочарова е че в описанието пишеше, че изработена от естествена кожа, а на самата нея няма никакъв знак, нито мостра от кожата. 99% съм сигурна, че материалът е синтетика...

Бих искала да я върна, но до сега не ми се е налагало - според мен би трябвало те да си поемат разноските, понеже артикулът който са изпратили не отговаря на описанието и е дефектен. Какво да им пиша - дайте съвет, моля?

Благодаря предварително!   bouquet

# 551
  • София
Здравейте, моля за съвет - получих от немския buyvip една дамска чанта, на която ципът не работи коректно. Другото, което ме разочарова е че в описанието пишеше, че изработена от естествена кожа, а на самата нея няма никакъв знак, нито мостра от кожата. 99% съм сигурна, че материалът е синтетика...

Бих искала да я върна, но до сега не ми се е налагало - според мен би трябвало те да си поемат разноските, понеже артикулът който са изпратили не отговаря на описанието и е дефектен. Какво да им пиша - дайте съвет, моля?

Благодаря предварително!   bouquet

Пиши им оттук с описание на проблема
http://de.buyvip.com/yacontactus/ref=hp_200936600_ln_cu
отговарят до 24 часа, обикновено по-бързо. Предполагам, че ще поемат връщането щом е дефектна  Peace

# 552
Някой купувал ли е скоро Брита филтри на изгодна цена..?
Доста отдавна пазарувах от английския амазон от тях и честно казано купувайки не искам да са на по-висока, ама пък не помня колко пари съм давала на бройка Wink

# 553
  • София
Някой купувал ли е скоро Брита филтри на изгодна цена..?
Доста отдавна пазарувах от английския амазон от тях и честно казано купувайки не искам да са на по-висока, ама пък не помня колко пари съм давала на бройка Wink

Аз взех скоро тези: http://www.amazon.fr/gp/product/B000QEW5KS?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

# 554
  • Пловдив
Получих тези El Naturalista - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J65YSQ2?psc=1&redirect … etailpage_o02_s00. Много съм доволна. Уголемени с половин номер.
При поръчката използвах отстъпка за нови клиенти. Както някой беше предложил, свързах се с чата. Приспаднаха ми 20 процента от крайната сума.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт