Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 453
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Някой да знае работещ код за английския амазон за първа поръчка

# 526
  • на малък остров в океана
Дано за черния петък офертите да ги пускат без предимство за абонатите на Прайм,почвам да си мисля,че ще трябва да активирам временно Прайма. Някой знае ли дали след отказ може пак безплатно да се активира и след колко време?
След една година. Ако го активираш по-рано директно теглят парите за абонамента

# 527
  • София
От черен перък до черен перък Mr. Green . Мерси за информацията.

# 528
Здравейте и от мен Simple Smile 
Искам да си взема лаптоп от складовете на немският Амазон но не мога да разбера каква гаранция ще има? Разликата в цената е 70 Евро но ако гаранцията от две години е намалена на шест месеца например... Не би ми харесало.
знае ли някой със сигурност как стоят нещата ?

# 529
  • София
Бих пуснала избрания на празна карта, после бих питала в чата или по имейл как стоят нещата с гаранцията.

# 530
Здравейте,
Имате ли наблюдения дали по време на "Черния петък" намаляват тези играчки: Scuttlebug-Bumble-Yellow-and-Black
Гледам, че през юли е било много намалено, но съм го изпуснала тогава. Трябва ми за средата на декември подарък за детенце на 1 год. така че има време. Ще съм благодарна ако предложите и нещо друго подходящо /момче е детето/.  bouquet

# 531
# 532
  • Балчик

6tastliva, за лентичките за глюкомера ли питаш? Ето тези са моите:
http://www.amazon.co.uk/100-Strips-Codefree-Monitoring-Replaceme … 2DW125WW001KJHE23

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 19:25 от Джемма

# 533

http://www.amazon.co.uk/100-Strips-Codefree-Monitoring-Replaceme … 2DW125WW001KJHE23
Е, да, тези излизат на сметка. Нашите са Аку-Чек, Би Браун и Оптиум Ексиид, но са скъпи Sad

# 534
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча овлажнител за въздух и йонизатор от някой от амазоните? От кой сте доволни Вие?

# 535
Здравейте. Искам да върна нещо, което поръчах до немски адрес. Трябва ли да обяснявам на Амазон.де, че го връщам от България?

# 536
Не знам дали е обсъждано и се извинявам, ако е.
каква е точно офертата за закупуване 30 паунда ваучер и получаване на 7 паунда гифт код?

Т.е. какво означава £30 in gift boxes? Не е ваучер по имейл, така ли?

# 537

Е, да, тези излизат на сметка. Нашите са Аку-Чек, Би Браун и Оптиум Ексиид, но са скъпи Sad

Стават ли за всички глюкомери, че още не съм много запозната ?

# 538
Не знам дали е обсъждано и се извинявам, ако е.
каква е точно офертата за закупуване 30 паунда ваучер и получаване на 7 паунда гифт код?

Т.е. какво означава £30 in gift boxes? Не е ваучер по имейл, така ли?
да е в кутия за подарък

# 539
  • София
Здравейте. Искам да върна нещо, което поръчах до немски адрес. Трябва ли да обяснявам на Амазон.де, че го връщам от България?
Да, за да могат да ти дадат етикет, в който ти да попълниш твоя адрес. Също и ако искаш да питаш дали евентуално ще ти покрият пощенските разходи, трябва да им кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт