Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 458
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ПИБ досега взимаха такса само за възстановени пари (от върнати стоки напр.), но не и при плащане, нали така?
Не съм съгласна и 0,25% да им давам честно казано. Бонусната им политика отива на кино с тази такса  Crossing Arms
И кеш бек политиката им е променена!
Заприходиха ми наполовина бонус точки!
Кеш бека вече не е 1%, а 0,5%.
Усещам, че ще сменям банката и аз  Peace
Извинявам се за спама  bouquet

# 631
Може ли малко помощ,дали съм разбрала правилно Hug

Hello Valentina,

I'm very sorry to hear you received the Oaks Lighting 2240/5 AB Carac Ceiling Fitting in Antique Brass Finish Complete with Tulip Shaped Glass Shades in that condition.

Normally in this situation, I'd process a replacement right away however, as I am not sure if you would permit a replacement or choose a refund, I would have to ask your preferred action over this matter.

To make-up with the inconvenience, we can offer you the following options:

• Replacement. If you choose to have a replacement, we will issue a free replacement for the item to be sent as soon as possible.

• Full Refund. If you prefer to have a full refund, we will submit your refund and you should receive it in 2 to 3 business days later.

• We'll be happy to issue the partial refund of 40% for the item, you can keep the item there is no need to return the item.

Please feel free to reply to this email with your confirmation of a replacement or a refund and we will process your request right away.

Please be assured that I will pass this issue on to the appropriate department so that this item will be investigated and checked. That way, problems like this will be avoided – if not totally eradicated.

Again, please accept my sincere apologies for the inconvenience and frustration this situation is causing you.

I hope you will give us another opportunity to prove the quality of our service and I hope this will not discourage you from shopping with us.

We value your business with us and we are looking forward to serve you more in the future. ​​ 
 Ако искам подмяна или възстановяване на сумата-трябва да им върна счупеното -нали така(което не ме устройва,ако е за моя сметка),ако не им го върна ще ми визстановят само 40% от сумата???Правилно ли съм разбрала?Какво ще ме посъветвате да им пиша?

# 632
  • София
Пощенските за връщането при всички случаи би трябвало да ги поеме Амазон. Иначе, да, и аз така го разбирам, макар че можеха и по-ясно да напишат, че искат да им ги върнеш.
Ти писа ли им, че връщаш от България?

# 633
Пощенските за връщането при всички случаи би трябвало да ги поеме Амазон. Иначе, да, и аз така го разбирам, макар че можеха и по-ясно да напишат, че искат да им ги върнеш.
Ти писа ли им, че връщаш от България?
Писах им,но пак ще им пиша,защото нямам отговор...Сега пак им писах
Благодаря

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 09:11 от *ice cream*

# 634
Здравейте,

Реших да си взема новия  kindle PAPERWHITE III 2015 и имаше подарък: калъф, стилус и протектор за дисплей и честно да ви кажа и цената си заслужаваше. В началото ми се стори дали няма някъде уловка заради ниската цена. Получих го на следващия ден и сега си чета книжки и си пия сутрешно кафенце.  Hug
Намерих много забавна статийка за това как да предпазим очите си при работа с компютър http://pcmag.bg/%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B … 0%B2%D0%B0%D0%BC/

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 11:58 от Николина Николова

# 635
Здравейте,излязъл е нов евтин таблет kindle fire -7 инча.
Не можах да намеря никъде информация ,дали има слот за сим карта.Някой може ли да ми каже?
Цената му е само 59 Евро. Peace
http://www.amazon.de/gp/product/B00ZDWLEEG/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 636
  • Sofia
Не можах да намеря никъде информация ,дали има слот за сим карта.Някой може ли да ми каже?
http://www.amazon.de/gp/product/B00ZDWLEEG/=ox_sc_act_title_1?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF

Погледни там, където пише Beschreibung. Според описанито има слот за microSD. Цената е €59 с някакво специално предложение , иначе е €79.

# 637
  • София
Получих си масивната поръчка от аутлета на английския Амазон  Simple Smile
тези памучни покривала за дивани бяха по 5 паунда
комплект от 2 калъфки за 2,50 паунда
2 големи долни чаршафа по 4-5 паунда
килим за 17 паунда
вълнен килим за 24 паунда
тази кувертюра за 7 паунда

Доволна съм, всичко е хубаво и без дефекти, само кувертюрата не ми харесва, че е тънка и отива в темата за неуспешните покупки.

# 638
Вече няма ли код за 20% при първа регистрация в английския амазон? (за дрехи и обувки който беше)

# 639
http://www.amazon.de/gp/product/B00ZDWLEEG/=ox_sc_act_title_1?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF

Погледни там, където пише Beschreibung. Според описанито има слот за microSD. Цената е €59 с някакво специално предложение , иначе е €79.
Открих ,че няма 
 bouquet

# 640
  • Sofia
"Dank des microSD-Karten-Slots, mit dem der Speicherplatz um bis zu 128 GB erweitert werden kann, haben Sie Ihre Musik, Fotos, Videos und Spiele immer bei sich. Sie erhalten unbegrenzten Cloud-Speicherplatz für all Ihre Amazon-Inhalte und alle Fotos, die Sie mit Ihren Fire-Geräten aufnehmen. "

Немският ми е доста зле , но това за мен означава, че има. Някой немско говорящ да помогне  Simple Smile

# 641
Поканих приятел в испанския Вип. Днес поръчката му за 100 евро е изпратена. Кога трябва да получим кодовете на двата акаунта? За сега няма нищо. Благодаря!

# 642
  • София
Върнах от випамазон дрехи които доста време постояха в нас, но все още не е изтекла 1 година. Едната струва 69,37 евра, другата 34,67. Върнали са ми 79,04. При тази поръчках имах и куп други неща, използвах и 20 евро кредит, но дори и да са ми отнели тези 20, пак не идват сметките за тази сума. Д има някаква такса която си удържат?

За кой ВИП става дума?
Испания
Не знам,защо така се получава,но аз винаги имам някакви проблеми връщайки на испанският или италианският вип с немският досега всичко е било точно.Връщат по малко или въобще не връщат докато не им напомня   ooooh! Миналата седмица пак същото с една рокля,която върнах на испанците ,защото ми бяха изпратили различен размер от поръчаният.Роклята беше 38 евро,върнаха  ми 30 евро + пощенските,а не съм я задържала изпратих им я веднага.Писах им,извиниха се за грешката и ми върнаха и останалите 8 евро.                                                                                                                                                                                                                                                   
Цитат
Поканих приятел в испанския Вип. Днес поръчката му за 100 евро е изпратена. Кога трябва да получим кодовете на двата акаунта? За сега няма нищо. Благодаря!
Те не са кодове,а зареждат сумата в акаунта ти за което те уведомяват.Сумата се получава до 30 дни след,като приятелят ти получи поръчката(аз я получих към 20 ден) и може да се ползва в рамките на 6 месеца.Ако върне поръчката или част от нея и сумата падне под 50 евро няма да получите нищо.

# 643
  • Бургас
Имам върнати пари от продавач в Амазон. Вчера получих мейл за рефънд, но сумата не е отразена в картата ми. След колко време ще се появи? Отдавна не ми се е случвало и не помня.

# 644
2-3 работни дни.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт