Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моите пари ги дръпнаха  Peace

# 676
  • гр. София
Трябва да получиш имейл от Амазон, че поръчката ти е приета, със срокове за доставка, изредени са продуктите, цени, ДДС, общо и т.н.

Нямам мейл......Явно нещо съм пропуснала в завършването на поръчката, беше по нощите.......... Жалко! Толкова хубави неща си бях харесала, а сега всички са изчерпани.  Cry С Амазон нещо явно наистина не ми върви!!!!!! 

# 677
  • гр. София
Направих нова поръчка и получих мейл с потвърждение.  Simple Smile Очаква се около 18.11. доколкото разбрах.  Peace

# 678
  • София
Радвам се, че си харесала други неща   Hug
Да, до 18.11. трябва да пристигнат Simple Smile

# 679
  • София-Лагера
Има ли код за Амазон.де за нова колекция?
Нещо ми се върти ,че съм виждала. Thinking

# 680
  • София
Lodsi
И аз отидох на линка и разгледах Десигуал. Някой неща ми харесаха, но не знам аз ли греша, но не мога да вкарам нищо в кошницата. Esaurito когато е изписано означава, че няма наличност, така ли?

# 681
  • София
Точно така, Magnollia. Разпродажбата е от доста време и много неща са изчерпани за съжаление. Аз обаче услях да си намеря 5 блузки от моя номер

# 682
  • гр. София
Радвам се, че си харесала други неща   Hug
Да, до 18.11. трябва да пристигнат Simple Smile

smile3521

И парите ми дръпнаха вече..... Съжалявам, че чаках досега, а не проверих по-рано какво се случва с поръчката. Но бях толкова заета, че.....
Продължавам да търся лаптоп от Амазон, но този път от американския. Колебая се за инчовете /11,6" или 13,3"/, 11 да не са малко за нормална работа, 13 пък ще е тежък.... newsm78 То угодия няма! Както  и се колебая дали да рискувам от склада или не... Thinking Моля, ако някой има лаптоп с тези размери - да сподели мнение!  Praynig
И още нещо да попитам - всичко ли е намалено в Амазон по време на Черния петък или определени артикули или категории артикули?

# 683
Точно така, Magnollia. Разпродажбата е от доста време и много неща са изчерпани за съжаление. Аз обаче услях да си намеря 5 блузки от моя номер

Всеки ден зареждат нови бройки и модели. Следи ги Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 21:32 от elen4eto5

# 684
Това намерих http://www.amazon.de/gp/browse/ref=pe_1732051_86063411_pe_button … p;node=8451840031

# 685
  • На брега на реката
Момичета, онзи ден ви писах, че поръчах от немския амазон с празна карта. На другия ден получих имейл да направя промени в плащането, след което си изтеглиха парите от картата и дойде sms че парите са дръпнати. След няколко часа дойде имейл, че част от пратката е тръгнала, а останалата част не е налична в момента и се очаква към 18-19.11, но днес отново получих отново същия имейл да направя промяна начина на плащане. Дали има някакъв проблем или системата го изпраща автоматично.

# 686
  • София
Системата го праща автоматично, защото другата част от нещата са станали налични. Внеси съоъветната сума, те ще си я дръпнат и ще ти пратят и оставащите артикули. В началото са дръпнали пари само за наличните в момента неща, а не за цялата поръчка.

# 687
  • На брега на реката
В първия имейл изписа цялата сума на поръчката 105.28 евра /215.47 лв. Аз преведох 250 лв. Те обаче си дръпнаха 205.91 лв. На картата оставих 10 лв, другите си върнах към сметката.  Продукта който не е наличен е 12.90 евра, но той влиза в сумата от 105.28. Разминаването е от порядъка на 10 лв, но нищо не с тази стойност, дори цената за опаковане. Преведох 50  лв по картата,  пък да видим.
Извинявам се, че ви занимавам с подробности, но не разбирам какво става и затова питам, къде съм сбъркала. Ползвам гугъл преводач.
Благодаря на отзовалите се.

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 07:36 от Бобулина

# 688
  • Sofia
Бобулина , следващият път, когато поръчваш от амазон си изключи конвертора (не избирай да плащаш в лв., а във валутата на сайта) , защото виждам , че на "добър" курс ти е превалутирало еврото. И си изтрии личните данни от предишния пост Peace

Има 20% на новите колекции в английския.

# 689
  • София
Знам,че е обсъждано,но не мога да го намеря.От Виповете с куриер ли пращат или по пощата?

Общи условия

Активация на акаунт