Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 391
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Амазон имат ли чат? Искам да пусна една каска м/л, обаче като влезе в кошницата излиза ххс. Кое да гледам, размера в кошницата или този на страницата на амазон? Някой поръчвал ли е така и какво е получил в крайна сметка?

# 721
  • София
Имат чат, имат и имейл. Виж на първа страница.
Ако амазон е продавач, свържи се с тях и ще ти помогнат.

# 722
Амазон имат ли чат? Искам да пусна една каска м/л, обаче като влезе в кошницата излиза ххс. Кое да гледам, размера в кошницата или този на страницата на амазон? Някой поръчвал ли е така и какво е получил в крайна сметка?
Аз имах такъв случай с едни ботуши. Получих това, което излизаше в кошницата.

# 723
  • Sofia
И има данък само на стоките, които се продават от склада. Ако артикула е нов или го купуваш употребяван от друга фирма/лице - данък няма. Това също ми е странно............

Не е така! Има сейл такси и на нещата, които са си от амазон (никога не съм купувала от складовете). Последната ми поръчка е само с дрехи за дъщеря ми и на тотал от $173 имам $9,94 такса.

# 724
здравейте,

налага ми се да направя една поръчка от немския амазон.Кажете ми какви са вариантите за да намаля доставната цена до България? За първи път пускам поръчка от този сайт!

благодаря ви предварително!

# 725
  • на малък остров в океана
Само до Германия е безплатна, ако е над 29 евро или включва книга. До България не може. Вариант е да ползваш посредник превозвач.

# 726
Някой може ли да ми каже по време на ЧП до колко е падал Kindle Paperwhite?

миналата година е бил намален от $119 на $99, сигурно и тази ще е така
в немския амазон в момента е малко намален, може за черния петък да падне там на 80 евро

# 727
Само до Германия е безплатна, ако е над 29 евро или включва книга. До България не може. Вариант е да ползваш посредник превозвач.
т.е да поръчам на адрес в Германия и после да ми го доставят до България ли?Колко като време би отнело това, ако някой  се е възползвал от това, моля да обясни, може и на лични.
Мерси!

# 728
т.е да поръчам на адрес в Германия и после да ми го доставят до България ли?Колко като време би отнело това, ако някой  се е възползвал от това, моля да обясни, може и на лични.
Мерси!

Седмица до 10 дни,зависи колко амазон ще ти забавят поръчката.Използвай превозвач,става лесно и по евтино. Peace

# 729
  • София
Мерси!

Седмица до 10 дни,зависи колко амазон ще ти забавят поръчката.Използвай превозвач,става лесно и по евтино. Peace
Все пак зависи кой превозвач ще изберете, от кой град сте вие.... От Германия не са толкова на често камионите, затова се съмнявам за 10 дни да получите поръчката си, особено ако превозвача няма склад във вашия град.  Не сте споменали и за какъв артикул става въпрос. Ако е нещо тежко, не винаги е оправдана поръчката на адрес на превозвач.

# 730
И аз да попитам ако е удобно. За първи път ще поръчвам въобще нещо от интернет (от чужбина) и малко се притеснявам да не стане фал ,защото поръчката е скъпа.  Искам да си купя slow juicer на  Panasonic и един часовник . На стоките пише ,че имат доставка до България. Стоките са скъпи исе притеснявам ако ги изпратят по пощата дали може да разкъсат пратката ида ги откраднат и какво се случва в този случай. Отделно как плащате - директно през картата или през pay pal . Имали ли сте проблем с опит за източване на картите? Адреса на доставка на немския амазон може ли да се напише на английки , за съжаление не знам грам немски , но ако се наложи ще търся приятелка да ми го преведе. Извинявам се ако са обсъждани тези въпроси по-напред ,но съм с новородено и нямам много време да чета . Благодаря Ви  bouquet

# 731
  • Sofia
И аз да попитам ако е удобно. За първи път ще поръчвам въобще нещо от интернет (от чужбина) и малко се притеснявам да не стане фал ,защото поръчката е скъпа.  Искам да си купя slow juicer на  Panasonic и един часовник . На стоките пише ,че имат доставка до България. Стоките са скъпи исе притеснявам ако ги изпратят по пощата дали може да разкъсат пратката ида ги откраднат и какво се случва в този случай. Отделно как плащате - директно през картата или през pay pal . Имали ли сте проблем с опит за източване на картите? Адреса на доставка на немския амазон може ли да се напише на английки , за съжаление не знам грам немски , но ако се наложи ще търся приятелка да ми го преведе. Извинявам се ако са обсъждани тези въпроси по-напред ,но съм с новородено и нямам много време да чета . Благодаря Ви  bouquet

Направи си регистрация през английската или американската версия на сайта , същата ще важи и за немския амазон.
След като ще поръчваш скъпи и по- тежки неща, бих те постветвала да го поръчаш директно до Бг, а не чрез превозвач. В случай, че изчезнат амазон ще ти съдействат (изпращат други или връщат сумата).
Нямат плащане с пейпал, ползват собствена система за плащания amazon payment и смея да твърдя , че са сред най- коректните. С други думи , поръчвай смело Simple Smile

# 732
Препоръчвам експресна доставка-малко по-скъпа е,но е по-сигурна. На мен са ми изчезвали неща по пощата.

# 733
Благодаря ти  Шантал  .Така се точа на един срахотен часовник на Армани . Смятам да рискувам  , аз така или иначе бях решила да поръчам директно до България . Не ми се разправя с превозвачи поне докато свикна  . Hug

# 734
Здравейте !Харесах си някой неща от амазон на които продавача е амазон,но са на различни марки.Въпроса ми е ако поръчам различни марки ,при продавач амазон ,дали ще дойдат в една поръчка или не ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт