VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 870
Не ми е приятно да говоря за нещастието, сполетяло Кичка, но все пак - някак ми е странно да те накарат да абортираш в 5мес, първо защото е незаконно (и тогава, и сега) второ е опасно... Thinking . Искам да кажа, че не могат да те принудят, дори и в онези времена, не знам... Как властта ще те накара да направиш това Shocked , не го вярвам. Тя самата може да се е уплашила, че ще остане сама, самотна майка.. Thinking ...

То в "онези" времена и убийствата са забранени,но хиляди са избитите в концлагерите,Белене,Ловеч,Куциян...и тяхната емблема Николай Газдов
та един.два или 1000 аборта,
Каквото каже партията-това е!
Виж, от това, което прочетох, излиза че е трябвало да избира между детето и кариерата. Тя също така не е случаен човек, известна естрадна певица е, та..., не е като да не е имала връзки.
Та не ми размахвай пръст, моля Praynig  Flutter
Била е заставена да постъпи по такъв начин, за да не пострада кариерата й, не е била Буквално принудена да абортира. Но явно не можеш да го проумееш. Нещата не са равнозначни  Peace .
П.П. Не мога да разбера защо някои приемат нещата толкова навътре. Ако Кица не иска да я обсъждат, няма да споделя такива неща в ефир. Кица ми е симпатична, нищо лошо не казвам за жената, разсъждавам си.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 17:19 от Ензим

# 871
Извинявайте,ама доста артисти се обръщаха  към Кичка, когато имаха нужда от нещо, защото точно тя беше с големите връзки...където трябва. Това го знаят много хора.
Безобразие е да сравнявате нейния случай с трагедията на хилядите истински тормозени и репресирани от онзи период.
Това, че някаква глуповата женица е забременяла от криминален престъпник и й се е наложило да направи аброт след ареста му, не я прави дисидент. Пък и любовникът ти да го издирва Интерпол за трафик на кокаин, някак си не е съвсем дисидентско... Wink
Замислете се, ако причината за аборта й е, " връзката й с чужденец-дисидент", как тоя "чужденец" живя толкова време в панелката й в Младост, легално и безпроблемно?

# 872
Абе знаех си аз, че крушката има опашка. Най-накрая някой да открехне вратата.

# 873
Явно съжалява за изборите, които е направила и ѝ е тежко да живее с тази мисъл. И какво точно е станало, тя си знае.

# 874
  • София
 Обаче те не са ли 40-те, 50-те, 60-те години? Какви лагери, какви пет лева в края на осемдесетте? Кичка ако родяла, щяла в лагер да отиде... ooooh!

Нещата и по-късно си бяха извратени,па макар и в по-лека форма,Пример: 1984 г .бях втори клас,страшни неприятности настанаха когато в час по физическо ми изскочи кръстчето на врата от фанелката.То директорския ,кабинет,то на'ште в даскало да се обясняват,щяха да ми намаляват поведението... еб@ти драмата,еб@т  чудото 1984 година!

И толкоз по въпроса.

Нещо не ми се получи цитата
отговора ми е към
Tess d`Urberville

# 875
Ох, знаех си, че и до лагерите ще стигнем. Обаче те не са ли 40-те, 50-те, 60-те години? Какви лагери, какви пет лева в края на осемдесетте? Кичка ако родяла, щяла в лагер да отиде... ooooh!

Дините ги е вдигала в щатите, с цел да пометне, но може би и там я е грозял контрационен лагер?

Нищо против нямам жената, даже малко ми е симпатична. Но толкова да си украсява биографията, както й дойде и скимне, айде няма нужда. Някой по-горе каза и съм напълно съгласна - много репресирани и пострадали хора е имало, но точно тези галеници на съдбата и системата да се оплакват колко са били мачкани, просто е срамно. Stop

О, не , лагери имаше и по-късно - 70-80 -те години също. Аз помня как майка ми ме предупреждаваше да не разказвам навън вицовете, които вкъщи съм чула...била съм 10 -13 годищна, тоест осемдесетте години...

С риба меч сме писали едновременно...ето и тя има същите спомени. Така беше наистина...

# 876
  • София
Ох, знаех си, че и до лагерите ще стигнем. Обаче те не са ли 40-те, 50-те, 60-те години? Какви лагери, какви пет лева в края на осемдесетте? Кичка ако родяла, щяла в лагер да отиде... ooooh!

Дините ги е вдигала в щатите, с цел да пометне, но може би и там я е грозял контрационен лагер?

Нищо против нямам жената, даже малко ми е симпатична. Но толкова да си украсява биографията, както й дойде и скимне, айде няма нужда. Някой по-горе каза и съм напълно съгласна - много репресирани и пострадали хора е имало, но точно тези галеници на съдбата и системата да се оплакват колко са били мачкани, просто е срамно. Stop

О, не , лагери имаше и по-късно - 70-80 -те години също. Аз помня как майка ми ме предупреждаваше да не разказвам навън вицовете, които вкъщи съм чула...била съм 10 -13 годищна, тоест осемдесетте години...

С риба меч сме писали едновременно...ето и тя има същите спомени. Така беше наистина...

Приятно ми е да се запознаем, аз съм той.
И освен това което казваш,до '89г ми беше забранено да казвам в у-ще,че у нас се празнува и Бъдни вечер и Коледа,освен Нова година

# 877
Оф,  отплеснахме се с тез спомени, ама последно да кажа, на въпроса ми какво е това комунизъм, дето все за него се говореше, как скоро щял да дойде, майка ми ми обясни следното - ами влизаш в магазина и си вземаш каквото ти трябва, без да плащаш...демек всекиму според потребностите Joy Joy Joy Joy С нетърпение го чаках.. Rolling Eyes

Божке, божке...какви времена бяха.... hahaha hahaha hahaha

# 878

Приятно ми е да се запознаем, аз съм той.
И освен това което казваш,до '89г ми беше забранено да казвам в у-ще,че у нас се празнува и Бъдни вечер и Коледа,освен Нова година

А добре ,че каза че си Той
Ама не се коси ,то тук Брадли с дни беше наричан упорито ТЯ
Иначе всички имаме такива спомена.Знам за хора уволнявани от работа само заради факта че са празнували религиозен празник или са посетили църква

Тотално изместваме темата ,обаче

# 879
  • Варна
Оф,  отплеснахме се с тез спомени, ама последно да кажа, на въпроса ми какво е това комунизъм, дето все за него се говореше, как скоро щял да дойде, майка ми ми обясни следното - ами влизаш в магазина и си вземаш каквото ти трябва, без да плащаш...демек всекиму според потребностите Joy Joy Joy Joy С нетърпение го чаках.. Rolling Eyes

Божке, божке...какви времена бяха.... hahaha hahaha hahaha

Само дето магазините бяха празни. Joy

Имаше случай с един съученик (може би 85-86 год.) баба му го завела на църква. После го викаха къде ли не, заплашваха, че щели да му отнемат пионерската връзка. Абе много главоболия имаше семейството, но не знам подробности.

# 880
 Изобщо не съм съгласна с водещите на предаването, че вътре били събрани истинските ВИПове на България. Нито Люси, нито двете обезобразени от инжекции момичета, нито боецът или актьорът са ВИП, онзи със странната прическа и съмнителния тен никой не го познава, изобщо са събрали всякакви закъсали самодейци.

# 881
  • Варна
Изобщо не съм съгласна с водещите на предаването, че вътре били събрани истинските ВИПове на България. Нито Люси, нито двете обезобразени от инжекции момичета, нито боецът или актьорът са ВИП, онзи със странната прическа и съмнителния тен никой не го познава, изобщо са събрали всякакви закъсали самодейци.
Laughing

Че то има ли някой съгласен.
Треторазрядна певачка е наричана прима, а трите метреси топмодели... Rolling Eyes

# 882
  • София

Кичка - ,,Отведоха го, не му дадоха да си вземе дори чорапи и бельо. Не го видях никога повече. Това стана в края на октомври 1982 г. Предстоеше ми пътуване в чужбина, но ми взеха международния паспорт...''

И понеже някой беше писал по-напред в темата, да дам пример с Пепа Николова, която ражда дете и то от женен мъж, пак в онези ''СТРАШНИ'' времена и не знам да е казвала, че са я карали да махне детето или това е стопирало кариерата й.

Александра Сърчаджиева
българска актриса
Родена:   20 май 1983 г. (32 г.)
София, България

Няма как някой да я принуди да направи аборт в четвъртият месец, Кичка просто си е искала задграничният паспорт, защото колегите й пътували, а тя -не. Нейна си работа, но нека не представя неща така, че партията-правителството-милицията по онова време, я е принудило. Постоянно си реват нашите звезди от онова време, как ги били мачкали тогава, как им пречили да се развиват, а сега пък реват, колко трудно се намират спонсори, как никой не ги подпомага и сами трябвало да ходят по радиата да се молят, да пускат песните им - няма угодия.

# 883
И друго по повод на онова "велико" време
И аз и сестра ми , а и доста други сме били кръщавани тайно /църковно кръщене/,защото е било  забранено.
Та доста особено време си беше

# 884
  • through the wormhole
Скрит текст:
Laughing
Че то има ли някой съгласен.
Треторазрядна певачка е наричана прима, а трите метреси топмодели... Rolling Eyes
Сал един Боги беше ВИП, ама го изритаха. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт