VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Цитат
Люси с безумна номинация - Деян, защото спортува. Наистина много комплексиран ще се окаже. И всички тези сълзи по приятелката му, те не са ли от доста години заедно?  Чак пък такава мъка... Или ревност и недоверие?
Мисля ,че в предишната тема написах ,че съм прочела/без гаранция за достоверност/,че Люси буквално се побърквал от ревност вътре  и непрекъснато бил напрегнат да не би докато той е вътре ,приятелката му да вземе да кръшне
Е, тя ще е направо луда, ако не кръшне...  Joy
бе то да кръшне , ама Люсо го страх да не вземе да и ареса
Хеле пък ако е с някой спортист като Деян

Със сигурност ще и хареса.... дори да не е спортист...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Като го гледам как вечно е мазно-мокър....  smile3545
Колко съм лоша само....  Mr. Green

# 1 786
Аз искам да си ходи Гино. Само заради отвратителната  прическа бих го номинирала. Но повече ме дразни, че постоянно гледа като разярен бик - с наведена глава и изпод вежди  tooth
Люси със спагетите се изложи тотално. Само за храна говорят и се карат много от тях, но той вдигна такъв скандал, че ме гледали в чинията. Горкичкият smile3518 . И как точно му пречи, че Деян спортува, намеквал ли му е нещо за фигурата, или Люси го тресат страшни комплекси, жалка картинка Thinking
Кичка ми падна в очите. Нямало да каже кой е певецът, за когото се караха със Здравко, но на Гино го каза ooooh!
И ги номинира Ритон. И на Иво не се е обидила, че не я смята за секси  smile3518
А за готвенето да му се сърди  Shocked . Ако някой ми готви, никога не бих се натискала да готвя и аз, да не съм луда. tooth . Но тя трябва да блесне, де Flutter .
Ритон номинирали Гино - ами какво толкова, може и на тях да им е писнало да омазнява въздуха с тази безумно гнусна прическа, освен другите обясниния. Не номинираха Кица, по-умни са от нея, тя си е простовата женица, няма какво да се лъжем.
Номинацията на Ернистина от Луна беше невероятно слобоумно аргументирана  ooooh! .
Тя трябвало да дава пример, да се лишава от лукс заради бездомните роми  Thinking  
Не ми е мъчно за Преслава. Пък вече съвсем прекалиха - при излизането да обяснява на Ники Кънчев, че харесва Гъмов. Цялото шоу, че е толкова прекрасен човек, ми дойде малко в повече. Ние не ядем карфици, както каза Здравко, тази глупост не я бях чувала tooth

# 1 787
Ензим,не намирам Ритон за по-умни от Кичка,а за по-лицемерни и страхливи да заявят открито мнението си за номиниране на определен човек. Според мен Здравко вътрешно се замоизяжда,че не може да номинира Кичка  Peace

# 1 788
  • София
Абе казаха ли нещо за телефона,който се вижда на една снимка в къщата  newsm78

# 1 789
не,защото е капак на кутия сирене

# 1 790

Установи се че не е телефон , а капак от кутия със сирене"Тертер"

# 1 791
Ензим,не намирам Ритон за по-умни от Кичка,а за по-лицемерни и страхливи да заявят открито мнението си за номиниране на определен човек. Според мен Здравко вътрешно се замоизяжда,че не може да номинира Кичка  Peace
А за мен тя е твърде проста, затова и лицемерието й е чуждо до някаква степен. Защо Здравко не може да номинира Кица?

# 1 792
Защо Здравко не може да номинира Кица?

Може да се притесняват, че ще им покажат номинациите. ББ го е правил и Ритоните може да са се подготвили.

# 1 793
 Кои ще са новите номинирани?
 (Гласуването приключено: ср, 30 сеп 2015, 20:31)

Преслава                                     4 (1%)
Деян                                            2 (0%)
Кичка                                         93 (26%)
Моника                                       18 (5%)
Светлана                                     8 (2%)
Иво                                              34 (9%)
Люси                                           69 (19%)
Луна                                             59 (17%)
Ернестина                                   0 (0%)
Ритон                                          47 (13%)
Кристина ?                                  1 (0%)
Джино                                        4 (1%)
Катрин ?                                     9 (2%)

Общ брой гласове: 178

При нас топ 5 е - Кичка, Люси, Луна, Ритон, Иво....

В предаването - Деян, Джино, Иво, Кичка, Люси.....

Желания за нова анкета, която да пусна утре?

# 1 794
Кичка е изключително глупава, но си е откровена. А може би е откровена, точно защото е глупава и не може да съобрази последствията от откровеността си.

# 1 795
  • Ню Йорк
Да си тръгват и Джино и Деян. Не ме кефят.

# 1 796
Кичка е изключително глупава, но си е откровена. А може би е откровена, точно защото е глупава и не може да съобрази последствията от откровеността си.
Аз казах същото  Laughing .
Защо Здравко не може да номинира Кица?

Може да се притесняват, че ще им покажат номинациите. ББ го е правил и Ритоните може да са се подготвили.
Права си.

# 1 797
Е какви да са последствията? Няма да я разпънат на кръст,че си е изразила мнението. Здравко не може да номинира Кичка,защото играе привидната игра на "човек над нещата",а ако реално отрази вота си ще покаже,че не е такъв. За мен той е лицемер.
Много не ми харесват номинации с довода- "защото еди си кой не се чувства добре в къщата и мисля,че навън ще му е по-добре" или тип "познавам го най-малко". За мен трябва да не се счита за причина за номинация

# 1 798
Е какви да са последствията? Няма да я разпънат на кръст,че си е изразила мнението. Здравко не може да номинира Кичка,защото играе привидната игра на "човек над нещата",а ако реално отрази вота си ще покаже,че не е такъв. За мен той е лицемер.
Много не ми харесват номинации с довода- "защото еди си кой не се чувства добре в къщата и мисля,че навън ще му е по-добре" или тип "познавам го най-малко". За мен трябва да не се счита за причина за номинация
За първото - не може да си сигурна, може и да е над тези неща. Ако иска, ще я номинира. А човек, който пали толкова лесно, въобще пък не е сигурно колко е лицемерен, де. Лицемерите са по-сдържани, не се изпускат току-така  Wink . Според мен той няма за какво да се сърди на Кичка, като изключим мисията, за която и той е виновен не по-малко от нея. Затова смятам, че може и да е искрен, да не иска да номинира техен човек, все пак са си стари другари  Wink  .
За второто - да, голямо измъкване е този тип аргументация  Whistling . Но е тяхно право да решават тези неща.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 23:44 от Ензим

# 1 799
Коментираше се напред дали днешният лайф е наживо. Не е, иначе нямаше как Преслава и Ники да се материализират преди два часа в заведение в Кюстендил. Телепортация? Не мисла.
 Това вЕрно илюминации се оказаха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт