VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 815
Кичка кога ще обясни, защо ту тя е живяла в къщата на Георги Христов, ту той в нейната? Wink
Няма да се учудя и това да обясни, де, тя всичко си казва Joy
Е, сега какво да си мисля, няма да мога да спя, като си мисля, че Кица е била с Георги Христов Joy
Малко е по-дърта, ама какво пък толкова, знам че той е бил лудо влюбен в Нели Рангелова, а тя е почти на възрастта на Кичка. Тя явно си пада по по-старички той  tooth

# 1 816
извинявам се, но не мога да повярвам ( не следя този жанр:)) че това е Преслава (виждам че е тя, но ...) http://dolls.bg/wp-content/uploads/2015/06/Preslawa.jpg
доста селска визия само преди няколко години е имала

Тук е доста пълна. Ама не знаех, че пълните хора са селяни  Joy
Иначе начинът и на гримиране като че ли е по-различен сега. Не че разбирам много от гримове.
Прическата също е различна.

аз говорех за визията й общо, не визирах точно килограмите й на тези снимки.
Харесвам я много, много прогрес има във вида й и ми действа мотивиращо

Ок.
Ама сигурно ли е, че това е Преслава?  Thinking
Иначе според мен се получава тоз селски вид както викаш от грима и от таз огромна захилена физиономия.
Нещо не ми прилича на пРеса обаче.
Oтслабнала е ,стига сте се превъзнасяли.Няма по лъжливо и нагаждащо се същество от тая.Как така изведнъж реши че няма да номинира ,щото тя видиш ,нямала за какво да номинира.Бате ти Митко Пайнера е казал ,че няма да стои повече от две седмици,и нашата нагаждачка изигра театрото,Ние не пасем трева ,да се маха и без това го игра етажерка.И нямаше нужда да се правят на маймуни ,как видиш ли щяла на всички ни да липсва и какво слънце била,та чак се споглеждаха .Айде бе, на мен не ми лисва и не съм забелязала някой тука в темата да е заревал за нея.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 01:45 от HHelena

# 1 817
Скрит текст:
Имам един приятел във Фейсбук -джазмен. Човекът е естет, презира лекия жанр и представителите му. Един ден писа статус " От 40 г. съм музикант, и никога не съм спал с кака Кичка". А  друг музикант прави коментар под статуса " Е, айде сега  на къф се правиш, всички спахме, само ти не си спал!" Joy
Та като му се носи славата на човек, колкото и да разправяш " аз този го обичам като брат", малцина ще повярват Wink

# 1 818
Скрит текст:
Имам един приятел във Фейсбук -джазмен. Човекът е естет, презира лекия жанр и представителите му. Един ден писа статус " От 40 г. съм музикант, и никога не съм спал с кака Кичка". А  друг музикант прави коментар под статуса " Е, айде сега  на къф се правиш, всички спахме, само ти не си спал!" Joy
Та като му се носи славата на човек, колкото и да разправяш " аз този го обичам като брат", малцина ще повярват Wink
Скрит текст:
Мале, ами Здравко може да й е сърдит още от време оно, че не му е дала, затова все я гризка  Joy

# 1 819
  • София
Джино да остане и Кичка. Пък другите все добре да си ходят. Джино да не напусне само.
Я гледай, да не надникне човек тука. Ти нали харесваше Луна, и стихотворение и написа.

Иначе тоя път съм в твоя отбор. Танев вън  smile3513, за Кичка и Люси ме боли фара, от Деян очаквах повече, а то едно дърво. Джино е печен.

# 1 820
  • София
Коментираше се напред дали днешният лайф е наживо. Не е, иначе нямаше как Преслава и Ники да се материализират преди два часа в заведение в Кюстендил. Телепортация? Не мисла.
 Това вЕрно илюминации се оказаха. Simple Smile

От Нови хан до Кюстендил, са около 100км.Това разтояние, с по-мощна кола се взима за около 1ч.Ако, са тръгнали веднага след лайфа,не е чак толкова невъзможно.
Но твоя източник, дали не се припознал??? Да предположим, че лайфа е запис, може ли Преслава да е на две места едновременно? Ама, ги съчинявате едни....

Скрит текст:
"ВИП БРАДЪР" ще се пренесе тази вечер в Galaxy заедно с Преслава за едно страхотно шоу специално за Вас!(заведението е в Пловдив)

# 1 821
Разпрвии за храна и клюки... то като навън бе  Laughing

# 1 822
Разпрвии за храна и клюки... то като навън бе  Laughing
Аз разправии за храна не съм чувала, освен в ББ  Laughing . Клюки - да Mr. Green

# 1 823
Абе за храната ги разбирам донякъде. И аз съм и голям фен  Mr. Green Като Джоуи от "Приятели" съм.
Никой не да не ми пипа храната Naughty

# 1 824
На мен Джино ми е симпатичен за сега, не ме интересува каква му е прическата. Изглежда ми свестен. Надявам се Иво или Люси да си тръгнат, а след това Моника и Светлана, ужасно антипатични са ми.

# 1 825
Имам вътрешно усещане, че или Гино си заминава в понеделник, или Деян.

# 1 826
  • Варна
Имам вътрешно усещане, че или Гино си заминава в понеделник, или Деян.

Аз мисля, че Люско сам ще пожелае да излезе, може да излязат с трогателна история, как приятелката му липсва или как той се жертва заради другите номинирани.

Искам живо! Crossing Arms

# 1 827
Скрит текст:

Искрено се посмях!  Laughing

Мислех, че е обществена тайна, че Георги Христов е хомосексуален, или греша нещо?

# 1 828
Мисля, че Иво ще изхвърчи в понеделник. Или Люси. Като повече залагам на Иво. Но пък може и да решат да ги задържат продуцентите..често правят скандали за храна.
Джино и Деян го раздават по-кротки засега.

# 1 829
  • Варна
Мислех, че е обществена тайна, че Георги Христов е хомосексуален, или греша нещо?
Не грешиш.

Общи условия

Активация на акаунт