VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 875

Не знам какво могат да измислят сценаристите за Джино
Каза си момчето ,че храната не го интересува много
Опитаха се да го вкарат в любовна интрига и там удариха на камък

Нещо освен да го накарат да се подстриже ли , нещо визията му да засегнат
айде дайте идеи и без това четат тука
Каквото и да измислят, няма да стане по-интересен. И да се подстриже, ще стане обикновен остриган циганин, сега е циганин с гнусна мазна прическа. Да му забранят фризьора, той с олио ще се маже сигурно, само и само да е противен.  tooth  Откак се изрепчи на Луната, че е богат и известен не по-малко от нея, за мен е тъпо парче. А и не съдя само от това, още в началото го показа, като отговори на Криси, че от 18г. живее в щатите (с това се занимава) tooth

# 1 876
  • Варна
Аз пък друго да се възмутя....Гъмов и сие протестират, че още със ставането и почвало да се говори какво ще се готви... Ами не е прав. Него не съм го виждала да готви, но е редовно на масата и хапва, нали. Това ядене откъде мисли, че идва..кетъринг ли го носи готово, що ли...Естествено, че от сутринта трябва да се реши какво ще се готви и да се пристъпи към готвенето...то да не става за един час. ooooh! Ама мъже, какво разбират от домакинска работа...
Ама не протестира що всеки ден ядат, нали Mr. Green Още от сутринта плюскат...Амаха...Ядосах се.
И аз така от сутринта почвам да мисля какво ще готвя в събота например. Не че ми се занимава, но яденето самО няма да стане...

Абе то и аз мисля, но не говоря само за това..  Laughing
Да не са влезли в Брадъра да ядат? Възрастни хора са, все ще изкарат месец-два и без да има всеки ден готвено.
Плодове, кисело мляко, сандвичи, салата..
Никой няма да умре от глад или пък да заслабне. Не разбирам как във всеки Брадър яденето се превръща във идея фикс. Thinking

П.П. Не съм гледала чужди формати. И там ли се карат за храна?

# 1 877
Антония Петрова ли беше тази, на която детето за малко да се удави в басейна на Биг Брадър?
Помня, че беше влязла с момиченце на около 3-4 години, което беше без надзор и съответно падна във водата. Тогава Дичо го спаси. Запечатила ми се е тази сцена, беше си страшно.

Виолета Здравкова беше. А детето вече е голямо, скоро някой беше пуснал снимка тук.
Антония няма деца все още  Peace

Много се подразних снощи как мислят зрителите за идиоти и разиграват некачествен театър с излизането на Преслава  ooooh! Сигурна съм, че който и да е човек от улицата да вземат, би измислил по интересна причина за излизането на Преслава.

# 1 878
  • Варна
Много се подразних снощи как мислят зрителите за идиоти и разиграват некачествен театър с излизането на Преслава  ooooh! Сигурна съм, че който и да е човек от улицата да вземат, би измислил по интересна причина за излизането на Преслава.

Можеха просто да кажат истината..  ooooh!

# 1 879
А, не, не беше Тоца...Няква бивша на Ицо стоте манекенки беше

Това беше Виолета Здравкова

# 1 880
  • София
...
Каквото и да измислят, няма да стане по-интересен. И да се подстриже, ще стане обикновен остриган циганин, сега е циганин с гнусна мазна прическа. Да му забранят фризьора, той с олио ще се маже сигурно, само и само да е противен.  tooth  Откак се изрепчи на Луната, че е богат и известен не по-малко от нея, за мен е тъпо парче. А и не съдя само от това, още в началото го показа, като отговори на Криси, че от 18г. живее в щатите (с това се занимава) tooth

Ами извинявай ама пък точно Луна колко всъщност е богата и известна!
И после какво като е циганин, да не би па някои българи за са по-красиви от него?

# 1 881
Не беше дете на Ицо Стоте манекенки, той има момче от Ирен Онтева  Peace

# 1 882
  • Варна
И после какво като е циганин, да не би па някои българи за са по-красиви от него?

Не знам красив ли е и дали е циганин, но определено е доста по-възпитан и добронамерен от други ВИП персони в Къщата, и не, не става въпрос само за метресите.
Не го чух да напсува, да обиди, дори да подхвърли нещо подигравателно на някого.

# 1 883
...

Ами извинявай ама пък точно Луна колко всъщност е богата и известна!
Не съм казала, че Луна е богата и известна, но знам коя е и каква е, без значение какво е отношението ми към неиния  бранш Twisted Evil . А за него не знаех, че съществува, докато не влезе във ВБ. А фукнята, че има пари няма да я коментирам ooooh! .

# 1 884

Не знам красив ли е и дали е циганин, но определено е доста по-възпитан и добронамерен от други ВИП персони в Къщата, и не, не става въпрос само за метресите.
Не го чух да напсува, да обиди, дори да подхвърли нещо подигравателно на някого.
абсолютно съм съгласна,държи се доста нормално и уважително към всички.Убедена съм,че ако не беше кофти прическата и странната визия  всички щяхме да сме му фенове  Wink

# 1 885
Не беше дете на Ицо Стоте манекенки, той има момче от Ирен Онтева  Peace

Не детето е от него, а тя е бивша негова изгора май..абе не помня точно..старост-нерадост Mr. Green

Да се допълня...бащата на детето на Виолета Здравкова беше някой си бизнесмен Трайчо Трайчев. Ама дъртак и той като Ицо стоте манекенки, та оттам и объркването ми Mr. Green Простете

# 1 886
Mоите фаворити в тазгодишният Вип Брадър са Кичка,Преслава,Деян и Джино.Тези хора са най-близко до мен,до моята душевност,аз общувам с такива хора.Другите кой с една идея повече или по-малко ме дразнят
Кичка-Нейните реакции са ми съвсем адекватни,въпреки всички провокации от Ритон и Иво,бих реагирала абсолютно по същият начин.Обвиняват я,че е простовата,вярно не блести с кой знае какъв интелект и изказ,но в крайна сметка не е ядрен физик,а певица Mr. Green,и определено много земен и искрен човек,понякога малко преувеличава,но....никой не е идеален
Преслава-голяма певица спор няма,но също много земен човек и нормално поведение,това е трудното при техните среди и начин на живот-да останеш нормален!!И напук на всеобщото и мое също Naughtyмнение за фолк певиците,Преслава освен глас има и нещо в главата си.И нея обвинихте в преиграване ,имаше го на моменти,нали трябва да е и артистична,затова е звезда,но под бляскавият имидж има едно приятно момиче
Деян-наистина харесвам мъже които се грижат за тялото си и..за душата си.Деян изглежда много добре и поведението му показва ,че не е празен отвътре,ценностната му система ми допада.Понякога само малко неподготвен се изказва ,но кой ли е идеален Grinning
Джино-много го харесвам,сдържаното поведение е мъжко поведение според мен,а не мрънкането и кудкудякането на някои.Мъжът трябва да бъде сдържан и нищо че гледа все изпод вежди Laughing,и че е малко натруфен и определено метросексуален,това не е порок.Нали това е предаване за характери и какъв пример дават от екрана тези хора с поведението си и той се справя много добре,това е важното,какво има под обвивката.Страхотен е(изключвам и лошия му вкус за жени  Laughing)

Та който и да спечели от тримата (вече),аз ще съм доволна
Сори за чаршафа,но думите напират в мен,е сега ми олекна  Grinning

# 1 887

абсолютно съм съгласна,държи се доста нормално и уважително към всички.Убедена съм,че ако не беше кофти прическата и странната визия  всички щяхме да сме му фенове  Wink

Аз съм му фен въпреки прическата и визията

# 1 888
  • Пловдив
този път дори номинациите не са на живо ooooh!

# 1 889
Джино си трае, защото никой не се занимава с него. Той не се занимава с кухненски истории, мисии не е провалял, затова и никой не му обръща кой знае какво внимание. Дърлящите се са си стари познати, поне повечето  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт