VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 757
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 790
Разбра ли се кой иска да излиза в понеделник доброзорно?  Mr. Green

# 2 791
Може ли линк с промото за понеделник? Praynig

Едит: Сега слушах пак финала на петъчния епизод. Ритонците и Кичка пак са се карали. Тя пък от своя страна се е скарала и с единствения, който я изслушваше - Джино. Та нищо чудно тя да е тази, която е поискала да си ходи Peace

Едит 2: Вижте, на какво попаднах случайно - ЦЪК! hahaha Ако е вярно, значи ББ тотално се е разочаровал от скучните съквартиранти и пак опря до избора на Ани Владимирова за участници hahaha

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 01:24 от Зизy

# 2 792
  • ГО
Едно е Гино Ташев, друго е - Джино Бианкалана, по-засукано звучи, по-звездно Wink

Аз пък знам, от хора отвъд океана, дето живеят на едно място с Джино, че всъщност не е толкова богат, че баща му им е купил, на него и брат му, по един тир и Джино си е тираджия, в което няма нищо срамно и лошо. Не знам, с 2 тира става ли се милионер, ама....

И баща ми и брат ми (лека му пръст Sad ) са тираджии и безкрайно много уважавам всеки хванал се да кара.

# 2 793
  • Sofia
Дано не е вярно това за Версанов,много неприятен тип,а и каква вип персона е...пандизчия и простак,не е интересен по никакъв начин,а и няма да бъде добре приет вътре,но би бил добър дразнител за всички,а ББ това търси argue

# 2 794
  • ❌❌❌
Тоя се е оженил за някаква италианка, ама фиктивно и прибира от нея според пресата дебела пачка мангизи.

Пресата ме сюрпризира! Scream Много аналитично подходила... кат никой път! smile3557

Joy Joy Joy Joy Joy

Нямах идея, че така се казва. Joy

То и аз от Фъчка Вътева станах Фаина Витоли. hahaha

# 2 795
  • somewhere near the sea
За All stars може, ама във ВИП-а newsm78 Стига, де. Пълна излагация...Значи колкото повече се излагаш, толкова си по импортънт...

Дано не е вярно това за Версанов,много неприятен тип,а и каква вип персона е...пандизчия и простак,не е интересен по никакъв начин,а и няма да бъде добре приет вътре,но би бил добър дразнител за всички,а ББ това търси argue

Напълно съм наясно, че това е телевизионна продукция, целяща провокацията на зрителите, сблъсъка на характерите на обитателите на къщата и отчитането на висок рейтинг. Но също така, слагайки шапката „ВИП“, хората които искам да гледам са музиканти, артисти, спортисти…, но не и бивши затворници, съмнителни бизнесмени, лигави златотърсач(к)и.

# 2 796
  • София
Не всеки можеше да скокне до Америка по времето, по което родителите на Джино са отишли в Америка.
Зелени карти или студентски бригади.

Средата на 90- те студентски бригади до САЩ нямаше  Naughty Дойдоха по-късно. Само зелена карта или дявол знае какво.

1999 вече имаше бригади със сигурност, преди това не знам, Джино е заминал 1997

Амчи Бареков кък е заминал за Хамерика, пак по това време някъде?

96та  беше световното, и когато отборът ни напредна доста, визи се раздаваха на всеки който можеше да покаже, че има 500 долара и билет. Много от заминалите уж да подкрепят БГ отбор, си останаха там.

Световното в САЩ беше през щастливата за много българи 1994г,останала в аналите,като "Американското лято"
Класирахме се 4ти в Света!
1996 беше Европейското птрвенство в Англия,но там "колко мъка има по този свят, Божеее..."

# 2 797
  • София
За какво им е този Версамов, трябваше да вкарат онази от фермата, дето е бившата на Мишето още с Анита в другата къща - Мишето няма нужда да е там. Тогава щеше да е цирк.

# 2 798
  • София
Джорджано е при Мон Дьо по Нова. Каза, че Луна му правела намеци, и той затова спрял да контактува с нея. От 1 до 10 си оценява таланта за пеене на 8. Мариус Куркински бил като него,не можел да пее, и затова се отказал. И с това бил станал известен, с песните си, чак след това се насочил към театъра. ooooh!
Не харесвал стари жени, затова Луна ще си остане само с мераците милата.

# 2 799
  • through the wormhole
Тези да би да са решили да ги сливат сезоните ВИП и All stars? Thinking Почнаха с Боги, клюкареше се нещо и за Гергана на Деян, а сега тъкмят Версамов. Все още има две празни места в сайта им. Егати скръндзите. Crossing Arms

Джорджано  е при Мон Дьо по Нова. Каза, че Луна му правела намеци, и той затова спрял да контактува с нея. От 1 до 10 си оценява таланта за пеене 8. Мариус Куркински бил като него,не можел да пее, и затова се отказал. И с това бил станал известен, с песните си, чак след това се насочил към театъра. ooooh!

newsm09 smile3544

# 2 800
  • somewhere near the sea
 Banghead
Джорджано е при Мон Дьо по Нова. Каза, че Луна му правела намеци, и той затова спрял да контактува с нея. От 1 до 10 си оценява таланта за пеене на 8. Мариус Куркински бил като него,не можел да пее, и затова се отказал. И с това бил станал известен, с песните си, чак след това се насочил към театъра. ooooh!
Banghead Banghead
Докато се уговаряли за интервю, звездЪта казала, че се притеснява да излезе на улицата, защото ще бъдат тутакси заобиколени от екзалтирани фенове, които ще искат автографи.
 Мон дьо, не повярвал, но действителността надминала очакванията му. Щом се показали, били нападнати от хора, които искали да се снимат с Джоджо.
Какво е това, за бога?
Не минаваме ли всякакви граници?
Ако питаш всички, ще ти кажат, че отношението им е подигравателно..., но много дават пари за билет...!?

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 10:08 от Marsia

# 2 801
  • София

Но иначе си вярва, да му се ненадява човек на мишока! Взел да се сравнявас Мариус Куркински! Когато завърши НАТФИЗ и има таланта на Куркински, тогава да дойде да вземе да се надува така!

Те хората искат да се снимат с всякакви експонати, не е задължително да са с положителна настройка.

# 2 802
  • София
Аз Мариус го обожавам. И знам, след негов моноспектакъл колко време публиката го аплодира на крака. Направо ме заболя от тези сравнения.

# 2 803
самооценката на Джорж е изключително неадекватна   Mr. Green

# 2 804
  • somewhere near the sea
Аз Мариус го обожавам. И знам, след негов моноспектакъл колко време публиката го аплодира на крака. Направо ме заболя от тези сравнения.
+1  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт