VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Ню Йорк

Много мога да поспоря за тази класация. Графа, Крисия и Ненчо явно да по-успели от Лили Иванова.  ooooh!

# 2 851

предполагам, че се има предвид влиянието им   в момента
не като цяло

# 2 852
На мен пък ми е супер забавно как някои се вживяват в ролята на детективи hahaha
То не бяха ФБ профили, то не бяха "познат, на познат, на човека Х" ... Ама най-забавно ми е, когато се говори за милионите на Джино и баща. Някои хора така скачат, сякаш са им личните спестявания и семейството на въпросния ги е откраднало от тях. Какво значение изобщо има дали парите ги е изкарал той, дали баща му и как точно го е направил?
В крайна сметка, това че е споменал някакви пари, не означава, че трябва да се отчита от къде е всеки лев ooooh!

# 2 853
  • София
Скрит текст:
Тоя Джино според мен си е мекере на дребно. Явно изкарва някой лев от шмекерлъци. От италианка, както стана ясно прибира годишна издръжка, сега от ББ хонорар. Богатите хора, които въртят бизнес в Америка бачкат яко и нямат време да се занимават с глупости от рода да търкат диваните в реалити.

Как станало ясно, че прибира пари от италианка?  Thinking
Много избирателно вярвате на жълтата преса. Освен това доколкото става ясно бизнеса е на бащата, а не на Джино.

Фиктивните бракове в Америка са си бизнес. И други случаи знам, в които някой плаща на някой за фиктивен брак срещу гражданство.
И не е необходимо да се вторачваме толкова, пак казва, че тая тема загуби блясъка, за съжаление.

Какво, толкова блестеше в темата Loriyn? newsm78   Дай, пример!

# 2 854
Първата вечер, още при влизането в къщата, Ники Кънчев ни представи Джино като "Американски мечтател"   Two Hearts Думата МЕЧТАТЕЛ не беше случайно употребена, това беше лека подсказка от страна на водещия- да не приемаме за чиста монета всичко казано от Джино.

# 2 855
" Какво ви пречат милионите? Да не са ви ги откраднали?"   Rolling Eyes   Ама - да, разбира се -   това е отговорът  -  българинът е завистлив към чуждите успехи  Wink   Но освен завистлив, българинът е и до глупост доверчив   - е, бива ли да сме  толкова лековерни, че да вярваме на всеки излъскан и измислен герой, когото благоволят да ни покажат на екран? Thinking  Наистина ли не забелязвате, че милионерът прилича и се държи като  клоун? Confused   Как са си ги изкарали, ако имат пари, мен лично ни най-малко ме интересува, но не ме кефи, когато някой заблуждава и подвежда и то по крайно балъшки и цигански начин - пренесли парите със самолетчето  в Америка и ...  пратили децата в Макдоналдс newsm78  ... да придобия трудови навици, което не лошо, обаче...
Какво според вас е най-важното, което би направил разумният и прилично заможен човек в тази страна за децата си? Thinking  Ахааа ... да им осигури образование, да ги изпрати в колеж, да им даде бъдеще!?  Да, но защо ли не  споменава за такъв период от живота си г-н Бианкалана? Thinking  Много отчетливо му личи,  че не е минал по този път, защото ако беше - средата му щеше да е малко по-различна от тази на гастролищи чалгарки и собственици на автомивки и поне щеше да се научи как да се облича, ако не друго.

# 2 856
Първата вечер, още при влизането в къщата, Ники Кънчев ни представи Джино като "Американски мечтател"   Two Hearts Думата МЕЧТАТЕЛ не беше случайно употребена, това беше лека подсказка от страна на водещия- да не приемаме за чиста монета всичко казано от Джино.
Едва ли Кънчев е чак толкова дълбокомислен  Laughing

# 2 857

Какво според вас е най-важното, което би направил разумният и прилично заможен човек в тази страна за децата си? Thinking  Ахааа ... да им осигури образование, да ги изпрати в колеж, да им даде бъдеще!?  Да, но защо ли не  споменава за такъв период от живота си г-н Бианкалана? Thinking  Много отчетливо му личи,  че не е минал по този път, защото ако беше - средата му щеше да е малко по-различна от тази на гастролищи чалгарки и собственици на автомивки и поне щеше да се научи как да се облича, ако не друго.

Когато си разсъждавах Точно върху това, се изсипаха сто човека да ми кажат, че това е без значение, той бил възпитан и добър човек, а аз - залята с кофа помия, все едно съм казала нещо страшно отвратително.

# 2 858
  • Варна
Човек може да прави пари и без образование. Ако сем. Бианкалана са цигани, то гимназиалното образование е напълно възможно да ги задоволява.
Милионерите биват всякакви, и смешни, и нелепи. Ха-ха повечето ни в България са такива. Америка не прави изключение. Не знам защо повечето очакват, че ако човек прави много пари задължително ще трябва да е в офис, в скъпарски костюм, образован най-малко в Харвард и т.н. Пари могат да се правят не само в сититата.

С горното съвсем не искам да кажа, че вярвам сляпо на това, което разправя Джино или това, което пише в жълтата преса, но понеже информацията е противоречива, съм склонна да повярвам, че има истина и в двете посоки, без да вярвам нито на едната, нито на другата крайност.

Първата вечер, още при влизането в къщата, Ники Кънчев ни представи Джино като "Американски мечтател"   Two Hearts Думата МЕЧТАТЕЛ не беше случайно употребена, това беше лека подсказка от страна на водещия- да не приемаме за чиста монета всичко казано от Джино.

Е, то кой приема за чиста монета твърденията на Катрин за библиотеката или за това, че Джорджо пял с Мадона на една сцена.

# 2 859
Зависи какъв е манталитета на заможния човек...Реално погледнато, ако бащата има действтелно сериозен транспортен бизнес, много ясно, че се очаква синовете му да го наследят...Тогава за какво му е престижно образование на сина, бъдещето му е ясно, няма да става адвокат или лекар.

# 2 860

Когато си разсъждавах Точно върху това, се изсипаха сто човека да ми кажат, че това е без значение, той бил възпитан и добър човек, а аз - залята с кофа помия, все едно съм казала нещо страшно отвратително.

О, аз не твърдя, че са го докарали до просешка тояга - изобщо не.  Peace Просто хронологията и историята на предполагаемото забогатяване според мен не е такава, каквато ни я представя.  Само това. Търся логиката и смисъла, а когато не ги откривам в предоставената информация се питам защо е така?  Thinking

# 2 861
Банши, точно за образованието говорех, намеквайки че е от ромски произход  Wink  tooth , те не са по ученето  Wink .

# 2 862
Според мен истината е някъде по средата. По-всяка вероятност семейството на Джино е средна класа, каквото е и семейството на Кичка. Хора със стабилни доходи, които на нас може би ни се виждат много високи, но стандарта в Щатите е друг. Американски милионер, малко вероятно...

# 2 863
Банши, за образованието говорех, намеквайки че е от ромски произход  Wink  tooth , те не са по ученето  Wink .

Да, разбирам. Peace   Не са, но има изключения - наскоро май пратиха едно цигане да учи в Оксфорд. Интервюто с майка му ме изуми   Shocked  - такава амбиция и хъс  доста българи нямаме  Confused

Той твърди, че са си отишли там богати и са стартирали бизнес? Значи имали са основния капитал, но все пак са нужни години, докато той стане успешен, и междувременно никак не е лошо да осигуриш образование на децата си в случай, че с бизнеса нещо не потръгне, нали?  Thinking  Но пък циганите си вярват в щастливата звезда и това им стига изглежда  Wink Laughing

# 2 864
  • through the wormhole
На мен друго ми стана интересно. Джино каза, че татко му имал много пари тук в България, много бил напред, но решил да замине за щатите, щото тук не ставало. Outta Joint Как така тук бил напред, ама не ставало? newsm78 Не ми се връзва нещо. Явно нещо е тръгнало назад. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт