VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Варна
На мен друго ми стана интересно. Джино каза, че татко му имал много пари тук в България, много бил напред, но решил да замине за щатите, щото тук не ставало. Outta Joint Как така тук бил напред, ама не ставало? newsm78 Не ми се връзва нещо. Явно нещо е тръгнало назад. Thinking

Каза, че не вървяло защото ги рекетирали. Т.е. ако искали да правят нещо трябвало да плащат.

# 2 866
  • Sofia
Къде е клипа където Гъмов коментира Катрин на двора?Къде ги качват?Като потърся нещо,не мога да го намеря...

# 2 867
Къде е клипа където Гъмов коментира Катрин на двора?Къде ги качват?Като потърся нещо,не мога да го намеря...

# 2 868
  • Sofia
  мерси,Димана  bouquet

# 2 869
На мен друго ми стана интересно. Джино каза, че татко му имал много пари тук в България, много бил напред, но решил да замине за щатите, щото тук не ставало. Outta Joint Как така тук бил напред, ама не ставало? newsm78 Не ми се връзва нещо. Явно нещо е тръгнало назад. Thinking

Все някакви мъгляви приказки за "лека нощ"  Laughing...не ставало? Кое пък е туй нещо, дето толкова им е вървяло напред, че спряло и тръгнало назад? Thinking   Кой е милионерът Георги Ташев - 18 години не са толкова много - някой чувал ли го е, знае ли?   newsm78

Там пък щото е много по-лесно да намериш пазарна ниша. Започвайки от нулата. Небивалици. 

Скрит текст:
Цитат
Във форумите обаче се появиха други твърдения от нашенци, които от години живеят в Чикаго.

Ето какво разказва българинът Йордан, който живее със съпругата и трите си деца в Чикаго предTrafficNews.bg:

"Здравейте. Джино всъщност се казва Гино, кръстен e на баба си Гина. Родом са от родопско село. Семейството му не е богато както твърди той. Имат три стари ТИР-а, един от който кара самия той. Дължи пари на голяма част от българите в Чикаго, включително и на мен. За да се прибере в България и да се включи в риалитито, взе 2500 долара от мой приятел, българин. Едно нещо е истина и това е, че колата е негова. Мерцедесът е модел 2003 година. Струва 15 хиляди и е на лизинг, който все още изплаща. Преди години имаха имоти, които даваха под наем, но банката им ги взе, защото не си плащаха вноските по кредитите. В момента живеят цялото семейство на едно място, заедно с брат му и снаха му в малък апартамент в предградията на Чикаго.
Най-много се смяхме за бижутата. Нищо не е с диаманти, дори часовникът е фалшив-евтина дрънкулка. Когато влизаше в къщата, го представиха с това, че е купил на Джена пръстен за 100 бона. Е, пръстенът е 3 хиляди долара, купен с пари на заем отново от българин. Джино се изкара като жертва на побой. Вярно е, че е бит, все пак дължи на десетки хора пари", разказва Йордан, който живее от 15 години в Чикаго и поддържа връзки с българската общност в града.

Има и друга версия - че са спечелили зелена карта преди години и затова тръгнали.

За мен най-показателен за действителното му положение е фактът, че в момента пребивава в къщата в Нови Хан. И друг път съм го казвала - хората със сериозен бизнес (извън артистичните среди) дори не подозират за съществуването на това "шоо" - камо ли пък да им хрумне да участват.
 Peace

# 2 870
  • Варна
   Кой е милионерът Георги Ташев - 18 години не са толкова много -

Преди 18 години имаше доста милионери. Joy

# 2 871
  • Ню Йорк
Прав е Гъмов за почти всичко.

# 2 872

Преди деноминацията ли? Joy  Мдааа,  ето - това е Laughing 

# 2 873

Преди деноминацията ли? Joy  Мдааа,  ето - това е Laughing 
Ох, имайте милост  smile3532

# 2 874
  • through the wormhole
И кво излезе накрая? Че няма лъжа-няма измама! hahaha Милионер та дрънка.

# 2 875
Я дайте и клипа, където Деян и Джино спореха на двора - някъде в миманса се виждаше Луна с цигара в ръка и беше с някакъв странен аутфит в бледорозовата гама и шапка от средновековието, много смешна беше Laughing

# 2 876
  • BG
Пак ли сълзи, писна ми от ревове в това предаване. Катя май е взела са се пропуква вече.
Ама сте го разкостили Джино hahaha

# 2 877
  • гр. Шумен
Някой може ли да ме светне за правилата на тая игра? Какви са тия книги, какви са тия часовници! Мислех, че нямат право на такива неща! Или греша? newsm78
http://www.vbox7.com/play:7ffa0c8547

# 2 878
" Какво ви пречат милионите? Да не са ви ги откраднали?"   Rolling Eyes   Ама - да, разбира се -   това е отговорът  -  българинът е завистлив към чуждите успехи  Wink   Но освен завистлив, българинът е и до глупост доверчив   - е, бива ли да сме  толкова лековерни, че да вярваме на всеки излъскан и измислен герой, когото благоволят да ни покажат на екран? Thinking  Наистина ли не забелязвате, че милионерът прилича и се държи като  клоун? Confused   Как са си ги изкарали, ако имат пари, мен лично ни най-малко ме интересува, но не ме кефи, когато някой заблуждава и подвежда и то по крайно балъшки и цигански начин - пренесли парите със самолетчето  в Америка и ...  пратили децата в Макдоналдс newsm78  ... да придобия трудови навици, което не лошо, обаче...
Какво според вас е най-важното, което би направил разумният и прилично заможен човек в тази страна за децата си? Thinking  Ахааа ... да им осигури образование, да ги изпрати в колеж, да им даде бъдеще!?  Да, но защо ли не  споменава за такъв период от живота си г-н Бианкалана? Thinking  Много отчетливо му личи,  че не е минал по този път, защото ако беше - средата му щеше да е малко по-различна от тази на гастролищи чалгарки и собственици на автомивки и поне щеше да се научи как да се облича, ако не друго.

Чикаго
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 879
Kaкво следва да ни покажат тези снимки?  newsm78

Че Кичка(ако това е Кичка) и Глория са певици?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт