Завиждате ли на богатите?

• 70 905
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 360
Аз си знам гьола и драми нямам.

# 361
Мецане-ти знаеше ли , че великите ти американци НЕ произвеждат в момента дизелови автомобили?  

Ами знаех го, да, аз не харесвам дизели и никога не съм си купувал дизелов автомобил. А пък и с техните цени на бензина изпотрябвали са им тези тракащи канцерогенни печки Joy

# 362
  • на Мелмак
Въпросът е в сравнението. Ако си знаеш гьола, драми нямаш.
Тук не е въпрос на пари , а на комплекси .

# 363
Искрено ме учудват опитите да се омаловажи значението на парите в ежедневието на хората.

# 364
  • BG
Чудя се за какво мечтаят богатите...  Thinking

Впрочем не уточних, че на мацката в Индия едното дете едва го отърваха от лапите на наркотиците, а другото е с арестед дивелъпмънт, за съжаление! Едва понася мъжа си, а той не се спира. За оная в Сандански не смея да разправям, да не вземе да чуе дяволът.

# 365
Мецане-ти знаеше ли , че великите ти американци НЕ произвеждат в момента дизелови автомобили?  

Ами знаех го, да, аз не харесвам дизели и никога не съм си купувал дизелов автомобил. А пък и с техните цени на бензина изпотрябвали са им тези тракащи канцерогенни печки Joy
Като не им трябват "тракащите печки" що купуват немски и японски като луди а?

И Американците станаха като руснаците-могат да правят коли, но не искат... Mr. Green

Аз пък обичам звукът немския дизелов мотор-познавам го отдалеч .... Laughing И имам два...

# 366
  • на Мелмак
Искрено ме учудват опитите да се омаловажи значението на парите в ежедневието на хората.
Значи ако имам повече пари от теб съм нещо повече от теб ?
 Stop

# 367
Не ги омаловажавам. Просто не са нужни купища...

# 368

Аз пък съм сигурен, че ако се събереш с любимия ти В.Божков, няма да бъдеш щастлива.
Като студент с гаджето тогава бяхме много щастливи, макар че сме оставали с 3 кинта да караме седмицата, двата кинта отделяхме за цигари, а единия за хляб:) Тогава и ЗАЗ да си купя, ми се виждаше мечта. Сега бих заменил двата си апартамента в София, фолксвагена и всичките си спестявания срещу това да се върна в онази позиция пак на 20 години. Ако може само със сегшния си акъл де.

# 369
  • София
Според мен е някакъв остатък от комунизЪма, както и от сбърканите 90-те, когато богати бяха разни мутри и мутреси. Чужденците, които познавам, имат много по-здравословно, рационално отношение към парите. При нас те са извор на комплекси - и у тези, които ги имат, и у тези, които ги нямат.

# 370
Аз пък съм сигурен, че ако се събереш с любимия ти В.Божков, няма да бъдеш щастлива.

Що за глупост? Макар, когато бях с него да бях най-щастлива.

# 371
Аз пък обичам звукът немския дизелов мотор-познавам го отдалеч .... Laughing И имам два...

Начи ако ми кажеш, че имаш дизелов Пасат, напрау ш'си разваля мнението за тебе:)

Не ги идеализирам американците и най-омразен ми е точно техния лаф - "иф ю ар со клевър, уер из йор мъни"

# 372

Що за глупост? Макар, когато бях с него да бях най-щастлива.

тва го казвам от яд, че не мога да съм на негово място - не му завиждам за парите, а му завиждам задето ти го харесваш толкова много.

# 373
  • BG

Като студент с гаджето тогава бяхме много щастливи, макар че сме оставали с 3 кинта да караме седмицата, двата кинта отделяхме за цигари, а единия за хляб:) Тогава и ЗАЗ да си купя, ми се виждаше мечта. Сега бих заменил двата си апартамента в София, фолксвагена и всичките си спестявания срещу това да се върна в онази позиция пак на 20 години. Ако може само със сегшния си акъл де.

Тогава ви е било щастливо, защото на 20 години живееш с мисълта, че животът тепърва е пред теб, всичко предстои, още сме в началото, след 10 години ще сме ехеее... Представи си на сегашните години да си в същото положение като тогава, независимо от причините... Дали би бил все още толкова щастлив?  Simple Smile Може да не ми отговаряш, разсъждавам по принцип.

# 374
Бъди точен работодател и мога да съм ти вярна служителка.

Общи условия

Активация на акаунт