Завиждате ли на богатите?

• 70 891
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 375
Повечето хора в темата изразиха нормално отношение към парите, само за Касита са свръх ценност и е съгласна да е нещастна, но богата. Повечето хора около мен биха предпочели бедни, но щастливи. Смятам за екзистец минимума изяснихме.

# 376
Никога не съм крила, че парите за мен са много важни. Може да съм внучка на чичо Скрудж, не мога да зная- осиновена съм.

# 377
Индия е ужасно гнусна и гадна страна. Но виж за остров Мавриции може да се напъна и да завидя.
За екскурзии завиждам само за Таити. Ей ТАМ искам да отида но не ми е по джоба.
Не че ми е някаква фикс идея. И без тва съм си добре, но само там наистина ми се ходи.

Навсякъде другаде не е кой знае кво...според мен де...Аз съм като Чудомир що се касае до екскурзиите "Рим е град като град -по -голям от Дряново"

# 378
  • BG
Повечето хора в темата изразиха нормално отношение към парите, само за Касита са свръх ценност и е съгласна да е нещастна, но богата. Повечето хора около мен биха предпочели бедни, но щастливи. Смятам за екзистец минимума изяснихме.

Хаха, пуснала си се по пързалката! Simple Smile

# 379
Аз винаги си пожелавам проблемите ми да са финансови, защото другите често пъти са нерешими.

# 380
Аз съм като Чудомир що се касае до екскурзиите "Рим е град като град -по -голям от Дряново"

Недей така де, щото нали помниш и Алеко, какво каза бай Ганя - Ха, че какво ще й гледам на Виената? Град като град, хора, къщи, салтанати. И където отидеш, все гут морген, все пари искат. Че защо ще си даваме паричките на немците - то и у нас има кой да ги яде...

# 381
  • София
Пишещите в темата сме финансово и материално добре, а в същото време си разсъждаваме какво би било да си беден, да нямаш пари за един хляб или за едни китайски обувки от 10 лв. Така и не видях някой беден да влезе и да ни разкаже дали е щастлив или нещастен с липсата си на средства.

И нямам предвид кой как е карал на банички в студентските години. Говоря за сега, в едни по-зрели години да нямате пари да си платите тока, да отидете до Китен за 4 дни през лятото, или да заведете детето си на кино.

# 382
Фу, тоя Китен е точно курорт за бедни, ние бяхме там това лято само защото се уплаших от антракса на Златните...ама Касита ходи пък още в по-евтин курорт, в Черноморец. Щях там да ходя, ама прочетох, че някога имало уранови мини и радиация и съвсем без пари да е и на мен да ми плащат, няма да отида.

# 383
Аз съм като Чудомир що се касае до екскурзиите "Рим е град като град -по -голям от Дряново"

Недей така де, щото нали помниш и Алеко, какво каза бай Ганя - Ха, че какво ще й гледам на Виената? Град като град, хора, къщи, салтанати. И където отидеш, все гут морген, все пари искат. Че защо ще си даваме паричките на немците - то и у нас има кой да ги яде...
Ами прав е... hahaha
Да не би да не е прав?

# 384
Всъщност, прав е - във Виена не съм бил де - но съм пообиколил тук-там и наистина в София си се чувствам най-добре. Наистина. Но Рим си е Рим - там съм бил - неслучайно са казали "виж Рим и умри". Какви неща има там..ами Ватикана, Сикстинската капела, дворците, галериите...само Папата не видях, въпреки че има лаф как може да идеш в Рим и да не видиш папата, ама как да го видя? Във Ватикана ходих де. Ама така се виждало то папата.

# 385
за Черноморец и аз така знам. Таис пък в бг на морето не стъпва.
Аз бях на Константин и Елена и повече няма да повторя, по-добре на Китен и Приморско поне плаж имат. Аз за плажа съм отишла.
В тоя дух Пешо Джигита не го познавам, ама циганите с царевицата по плажа на юг много ме дразнят. Миналата година на Албена и тази на Константин и Елена нямаше подобни индивиди. Сигурно защото е за по-богати и претенциозни туристи.
Иначе в Тайланд така те тормозят местните да те масажират, изобщо все нещо искат да си купиш, абе не можеш да се насладиш на природата язък че си богат и отишъл на такова райско кътче. така че не завиждайте толкова. Не всичко е идеално и при скъпите почивки.

# 386
Фу, тоя Китен е точно курорт за бедни, ние бяхме там това лято само защото се уплаших от антракса на Златните...ама Касита ходи пък още в по-евтин курорт, в Черноморец. Щях там да ходя, ама прочетох, че някога имало уранови мини и радиация и съвсем без пари да е и на мен да ми плащат, няма да отида.
За Черноморец знам, че замърсяването е от мина Росен, която не е уранова, но сред отпадъците хвърляни в морето има и уран.
Залива Вронос е затворен за къпане именно заради урана, но пак гледам всяко лято има каравани там.

Има и луди хора...

# 387
Спете в в ширпотребата Свети Никола и си говорете колко е евтино в Черноморец.

# 388
Аз най-добре се чувствах в Барселона. така ми се иска да емигрирам, но точно сега няма как да стане. Не искам да съм богата, но София и България не ми допадат много.

# 389
Не завиждам на богатите - оперирана съм от това чувство ,
но и не мога да ги съжалявам , когато кажат , че ще излекуват травмите си в
някой луксозен курорт със масажи . Да не ме занимават с проблемите си - глуха съм за тях .

Възхищавам се на хора ,които са постигнали много благодарение на ума си и волята си .
Сами са си плащали обучението и са тръгнали от миячи на чинии , за да си платят таксата и наема в университета .
Има такива хора - познавам някои . Те заслужават да са богати и щастливи , защото са си платили цената.

Общи условия

Активация на акаунт