Завиждате ли на богатите?

• 70 720
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 780

Естествено, че всичко може да се отложи и да се направи на следващия ден, но защо като може да си спестим разкарване и време с едно цъкване?

Кое точно да се отложи? Работата ли? .. hahaha
Работата си я върша, не ме мисли. Joy А и моята работа не се върши по мобилен нет.
А отварянето на фейсбука на някой си познат , който вчера го е ъпгрейднал-не, мерси, но не ми е спешно

# 781
Завиждам, ако може да се нарече завист, на хората, които с лекота си купуват парцалчета от Barbara I Gongini, все едно дават пари за дъвка.  Heart Eyes Mr. Green Blush

И на тези, които се окичват с по 2-3 гривни Pandora и менкат около 20-30 талисмана по тях ...  Blush

И на тези, които пазаруват предимно от Illumminee, Evis и няколко други марки, за които аз мога само да преглъщам на сухо и да си пълня Pinterest-а с техни облекла...

Откривам, че любовта ми към модата, дрехите и дрънкулките е единственото, което може да ме накара да завидя, че еди-кой си има повече пари от мен.

Малиии, все едно чета "Американски психар", една от любимите ми книги. Имаше и филм с Крисчън Бейл, и той ми е любим.

# 782
Моята работа, Герри, не твоята Simple Smile явно не ме разбра - покрай онова, което ми е за деня се случва да попадна на място, на което мога да свърша друго, което би ми отнело после време, за да се върна пак тук. А с мейла всичко ми е подръка. Пестя време и обикаляне. Щом е възможно не виждам защо да не се възползвам.

ФБ нямам, така е не мога да кажа нищо за него.

Познавам наистина богат човек без смартфон и мобилен нет. Но той е от по-старото поколение, не е по новите технологии, има си хора, които му вършат тези неща и няма интерес да се научи. Всичко е въпрос на избор. Но смартфонът определено не е към луксозните стоки, нещо, което струва колкото цигарите на една двойка за 1-2 седмици не знам защо въобще го обсъждате в тази тема.

# 783

Познавам наистина богат човек без смартфон и мобилен нет. Но той е от по-старото поколение, не е по новите технологии, има си хора, които му вършат тези неща и няма интерес да се научи.

Ако за теб е от първостепенна важност да ме убедиш колко много ми е нужно да харча пари всеки месец за мобилен интернет на телефона... hahaha...ами не успяваш особено добре. Все още не схващам кое е това важно нещо, което ще свърша през телефона си.

Ако искаш приеми, че съм мноо проста и не мога да се науча как да ползвам туй безценно нещо, равняващо се по важност  на топлата вода и вземи се успокой.
Престани да ме убеждаваш и да ми обясняваш как единствения който нямал нет и смартфон бил ....там какъвто го описа, защото наистина не ме интересуват твоите познати. Но пък от друга страна се лаская как ме приписа към милионерите, които нямат интерес към нет джаджите , защото друг им върши работата-благодаря, все пак. За миг се почуствах аристокрация... Joy

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 15:39 от Герри

# 784
Не  Simple Smile Казвам, че това, че някой ползва не значи, че го прави за парадиране. Защото въпросното нещо не е стока, с която да се парадира.
Разбрахме, че на теб не ти трябва, но на друг му трябва, защото за неговото ежедневие пести време и пари.

# 785
  • София
Абе щом на Гери не й трябва, значи е глезотия. За всички  Crossing Arms

# 786
Познавам само 2 човека без мобилен нет: майка ми и баба ми. С Гери стават три.

Аз познавах само един - майка ми. Т.е. мобилен пет си има доста отдавна,  но смартфон си нямаше допреди да й подарим преди 2-3 месеца. Обажда ни се по всяко време за без пари с него, за информация на Герито.

# 787
...Обажда ни се по всяко време за без пари с него, за информация на Герито.

Да, това го забравих, при роднини в чужбина е доста удобно.
Но според Гери явно не трябва да е по всяко време, а когато (ако) се уцелите по едно и също време вкъщи, да живее времето на стационарните телефони  Simple Smile

# 788
Не  Simple Smile Казвам, че това, че някой ползва не значи, че го прави за парадиране. Защото въпросното нещо не е стока, с която да се парадира.
Разбрахме, че на теб не ти трябва, но на друг му трябва, защото за неговото ежедневие пести време и пари.

Ето-на мен не ми трябва и едва ли съм единствената в София на която не и трябва. Ако аз сега си купя последния модел  и си пусна нет и вайбър и намсикво още ще е гъзария по моите разбирания, излишно харчене с цел парадиране-тоест целта ще е да покажа, че и аз като останалите имам смартфон с нет. Тоест ще се запиша към  хората, които изпитват срам да извадят обикновения си телефон в компания и се чустват длъжни да са в крак с времето, като това естествено си има своята цена..  
Цена, която ми се струва глупаво да плащам и чак сега разбирам как не се вписвам във високотехнологичната компания на бг мамите и не изпълнявам техните изискани представи. Но пък и се лаская че съм изключение... Laughing

Сега схвана ли ми идеята или ще продължиш да ми обясняваш колко много ти е нужен нета на телефона и не можеш без него-нещо, което изобщо не е част от спора.
Колко е страшно ако не можеш да си отвориш нета на мига-направо настъпва края на света... hahaha
А и самият факт как яростно взе да ми опонираш за един толкова прост пример говори, че или се засягаш прекалено лесно или не си разбрала изобщо какво съм искала да кажа. как и да разбереш-че то сега да имаш вайбър и скайп в джоба е направо  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

# 789
Герри, аз те разбирам, но ти явно мен не. Не те убеждавам да ползваш нещо. Разбрах - нямаш нужда - не ползваш. Но оставам с впечатление, че смяташ тези, които ползват са хора, които парадират с това. А реално те го правят точно обратното, защото така им е по-евтино за техните си нужди, които по един или друг начин са различни от твоите.

# 790
Това ли е признака за богатсво- да имаш мобилен интернет, или ново поколение смартфон ...и да не можеш да си платиш сметките, и да използваш Вайбър. Простете, но това е признак за бедност.

# 791
Но оставам с впечатление, че смяташ тези, които ползват са хора, които парадират с това.
Смятам че е пълно с хора, които парадират с това да. Много са. Не им трябва , разбира се, но трябва да го имат, защото и другите го имат.
Факт.
Виждам го в класа на детето си всеки ден. Ученици с нет и вайбър-много важно нещо за един третокласник.
Това ли е признака за богатсво- да имаш мобилен интернет, или ново поколение смартфон ...и да не можеш да си платиш сметките, и да използваш Вайбър. Простете, но това е признак за бедност.
Ето-виждате ли? Аз си плащам сметките и нямам смартфон, следователно съм богата...

# 792
  • София
Гери, сестра ти не беше ли в Англия - или в Шотландия? Няма ли да ти е по-удобно да можеш да ползваш вайбър с нея, по всяко време, отколкото да зависиш само от скайпа вкъщи? Размишлявам си, не се нервирай още повече, че и така е леко смешно отстрани  Laughing

# 793
Гери, сестра ти не беше ли в Англия - или в Шотландия? Няма ли да ти е по-удобно да можеш да ползваш вайбър с нея, по всяко време, отколкото да зависиш само от скайпа вкъщи?
За мен  е безразлично. Ако има нещо спешно тя просто ще ми звънне.

# 794
Ето-виждате ли? Аз си плащам сметките и нямам смартфон, следователно съм богата...
И се притесняваш, че ако имаш смартфон/мобилен интернет трябва да плащаш и за него.
Богатоте не се притесняват от сметките.

Общи условия

Активация на акаунт