Завиждате ли на богатите?

• 70 810
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 810
Гери, пак не си разбрала, това мислене е мислене на бедняк. А за портфела, няма нужда да гледам в него, не ме интересува дали ще цепиш стотинката на 2 или 200, но навирането непрекъснато на нечий стил на живот е дразнещо. Или примера на

Тя и така си му върши същата работа, ама данъка на жигулето е 30 лв ...я има -я не...  Wink
, да но същия си брои стотинките да плати мизерния данък
Слабо ме интересува колко таралясника има в двора на някой, на мен ми е достатъчна една кола ( за Бг с висока проходимост), задължително с климатик.

# 811
  Кое мислене било на бедняк? Ако имаш мобилен нет, или ако нямаш? Обърках се преди да се изкажа и сега не знам да призная ли, че нямам. Но някак си винаги наоколо има мрежа newsm78

И това е важно за...?

# 812
 Казаха по ТВ, че сме богати....защото има задръстване по магистралите... Wink
Коментирайте моля....

# 813
Завиждам, ако може да се нарече завист, на хората, които с лекота си купуват парцалчета от Barbara I Gongini, все едно дават пари за дъвка.  Heart Eyes Mr. Green Blush

И на тези, които се окичват с по 2-3 гривни Pandora и менкат около 20-30 талисмана по тях ...  Blush

И на тези, които пазаруват предимно от Illumminee, Evis и няколко други марки, за които аз мога само да преглъщам на сухо и да си пълня Pinterest-а с техни облекла...

Откривам, че любовта ми към модата, дрехите и дрънкулките е единственото, което може да ме накара да завидя, че еди-кой си има повече пари от мен.

НО! Не богатството е най-важно за мен и съм супер щастлива, че е така Simple Smile Simple Smile Simple Smile Пък дай Боже един ден да сме по-добре!

Oсвен Пандора, другите не съм ги чувала! Отивам в ъгъла.  Crossing Arms

# 814
Завиждам, ако може да се нарече завист, на хората, които с лекота си купуват парцалчета от Barbara I Gongini, все едно дават пари за дъвка.  Heart Eyes Mr. Green Blush

И на тези, които се окичват с по 2-3 гривни Pandora и менкат около 20-30 талисмана по тях ...  Blush

И на тези, които пазаруват предимно от Illumminee, Evis и няколко други марки, за които аз мога само да преглъщам на сухо и да си пълня Pinterest-а с техни облекла...

Откривам, че любовта ми към модата, дрехите и дрънкулките е единственото, което може да ме накара да завидя, че еди-кой си има повече пари от мен.

НО! Не богатството е най-важно за мен и съм супер щастлива, че е така Simple Smile Simple Smile Simple Smile Пък дай Боже един ден да сме по-добре!

Ти поне Пандора си чувала, ама аз и нея не я знам каква е.

# 815
  • София

+1
Много сме, силни сме  Laughing

# 816
Това ли е признака за богатсво- да имаш мобилен интернет, или ново поколение смартфон ...и да не можеш да си платиш сметките, и да използваш Вайбър. Простете, но това е признак за бедност.

Е, хайде сега пък на бедност. ooooh! Да не преиграваме все пак!

Ако това е признака за богатвство, то средно статистическия тийн, който няма никакви доходи е на върха на пирамидата!

# 817
Това ли е признака за богатсво- да имаш мобилен интернет, или ново поколение смартфон ....
И гривна Пандора моля ти се. Тези пандори дето ги носят малките момиченца и си подаряват мъниста с чантички и котенца по рождените дни. А да знам че има и златни, тях ги подаряват на майките за деня на майката, а тя си я слага като ходи на мач или плаж.Но в никакъв случай не е признак на богатство, ако ще и диамант да има на нея пак си остава Пандора.  Иначе висока средна класа и нагоре носят други, например златни Картие.

Сирената хем говори за супер богатите, хем е оваляна в грандомания ако някой не е по нейните стъпки е губещ ,мери ги със сто аршина, но другите... а примерите и са жалки или просто измислени.

# 818
Гери, пак не си разбрала, това мислене е мислене на бедняк. А за портфела, няма нужда да гледам в него, не ме интересува дали ще цепиш стотинката на 2 или 200, но навирането непрекъснато на нечий стил на живот е дразнещо.

Що бре , Титино? Щом ТИ с главни букви си отсякла че е , значи е... Joy Нали не те интересува мисленето ми и портфейла ми-тогава защо държиш да споменеш точно какво ми било мисленето?

Може би искаш да изпъкнеш с това, че пръскаш пари за неща, които може и да не ти трябват, но пък затова си много богата с мислене на богаташ? Наистина не разбирам какво си ми написала и гадая...Чудя се как точно да те похваля, че нали това обичаш най-много.

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 16:57 от Герри

# 819
  • София
Аз току-що, докато ви изчета, разбрах  Laughing Никога не са ме интересували дрънкулки и дрехи.
Познавам само 2 човека без мобилен нет: майка ми и баба ми. С Гери стават три.

И аз, от мързел да си сменя плана.
Честно, доскоро мислех, че хората в метрото ползват уайфая там и се дразнех, че моят телефон е стар и не хваща добре. А те си имали в плановете.
Ама аз съм от по-старото поколение, мъжът ми може и да има мобилен и-нет, но ме съмнява да знае откъде се управлява.

"Богати" сме, доколкото горивата ни са скъпи, а все пак ги ползваме.
А нашите задръствания са нищо в сравнение с други, където небогатите хора си карат повече колите.

# 820

Гривни. Нямам и не нося, но съм информирана.  Laughing

За сведение, непрекъснато получавам предложения за силно намалени продукти на по-общоизвестни марки, като Джими Чу, Прада, Версаче, Бърбери, и да ви кажа, опредлено са ми по джоба, но определено НИКОГА няма да дам $600 за обувки или $1000 за чанта. Точно никога. И продуктите не са лоши, или демоде; просто тук има едни такива сайтове, като примерно Idee, които ти изпращат оферти. Честно, не зная как са решили, че имам интерес, но ми е интересно да разглеждам попнякога. Има прекрасни обувки и чанти. Прекрасни. Само че не са ми нужни....

# 821

Гривни. Нямам и не нося, но съм информирана.  Laughing

За сведение, непрекъснато получавам предложения за силно намалени продукти на по-общоизвестни марки, като Джими Чу, Прада, Версаче, Бърбери, и да ви кажа, опредлено са ми по джоба, но определено НИКОГА няма да дам $600 за обувки или $1000 за чанта. Точно никога. И продуктите не са лоши, или демоде; просто тук има едни такива сайтове, като примерно Idee, които ти изпращат оферти. Честно, не зная как са решили, че имам интерес, но ми е интересно да разглеждам попнякога. Има прекрасни обувки и чанти. Прекрасни. Само че не са ми нужни....

Аха, мерси!

# 822
Такова нещо като мобилен интернет не си пускам, това е точно като гривните Пандора- зарибявка, да те кара да потребяваш.
Такова нещо като мобилен интернет в днешно време е просто нещо, което улеснява ежедневието, дори само заради удобството да те известява за получен имейл на мига.

Това всъщност е огромно неудобство. Колкото повече и по-бързо комуникираш, толкова всички са тренирани, че може да питат и да се включват по всяко време. По-често за глупости.

Иначе: заможен до богат може да се стане с реална стока и услуга.

Истински богат, такъв, че от нищо да не може да обеднееш, се става, като убедиш някое правителство да ти напечата пари, да ти даде кредит и поръчки, ако на теб ти свършат парите. Да обложи хората с данък и да ги плати на теб...за нещо.

Пак се хванахте за думата "телефон". Не говоря за това, говоря за "ранен потребител" на техника. Например от първия айфон досега да си плащал по 1500-2000 за ново устройство всяка година.

Аз съм "ранен потребител" на техника. Първият ми айфон струваше около $200 с план за 3 години. оттогава досега ги сменям перидоично срещу $120 някъде. Не ме прави нито богата, нито безотговорна. Да кажем, че сме леко заможни, но в никакъв случай не се имам за "богата".

Ето, ако някой се интересува. Може и Пандора да има!

http://www.ideel.com/

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 17:10 от sophiemmaspencer

# 823
Гери, пак не си разбрала, това мислене е мислене на бедняк. А за портфела, няма нужда да гледам в него, не ме интересува дали ще цепиш стотинката на 2 или 200, но навирането непрекъснато на нечий стил на живот е дразнещо.

Що бре , Титино? Щом ТИ с главни букви си отсякла че е , значи е... Joy Нали не те интересува мисленето ми и портфейла ми-тогава защо държиш да споменеш точно какво ми било мисленето?

Може би искаш да изпъкнеш с това, че пръскаш пари за неща, които може и да не ти трябват, но пък затова си много богата с мислене на богаташ? Наистина не разбирам какво си ми написала и гадая...Чудя се как точно да те похваля, че нали това обичаш най-много.

Значи, не искам да съм гадна и злорада, обаче когато някой ползва помощ за бедност е по-добре да си мълчи. И друг път съм го казвала това. Просто не мога да го подмина, защото за мен е нещо изключително грозно! Мисля, че казах достатъчно...

# 824

Значи, не искам да съм гадна и злорада, обаче когато някой ползва помощ за бедност е по-добре да си мълчи.
Кой ползва помощ за бедност?

Общи условия

Активация на акаунт