Завиждате ли на богатите?

• 70 816
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 825

Отдавна не съм влизала в бг мама.
Разочарована съм от компанията тук.
Толкова грубост, дребнавост и заядливост от майки - жени!!! ...  ooooh!

-------------
Преди 3-4 год....май не беше така...
Или има майки "травестити" или просто изпростя народа!
Сайта е за взаимопомощ при отглеждане на деца и пр...
Моля въздържайте се и бъдете дами! bouquet

# 826

майките и жените са едни от най-заядливите животински видове.

# 827
Ми то ясно, че има различни арпини за богатство. Ясно е и че има случаи на пунтиране на богатство...

# 828
Гери , преди три -четири години имаше симпатични и позитивни хора ...Къде са , емигрираха ли тези хора...? Да не забогатяха ...? Та не им се говори вече с нас ...Бедний народ!

# 829
Че то ние и сега сме си позитивни, но има някаква мода да си супер-весел и нахилен и да не кажеш една по-сериозна дума, и ако не си, значи не си "позитивен". Но пък иначе точно позитивните хора причиняват яки гадости и драми, така че вече не знам кой се води "позитивен"...

# 830
маманет, винаги е било шарено - като навън, същите хора сме, не са подбрани специални породи Simple Smile просто зависи в коя тема ще попаднеш, има и спокойни.

# 831
  • София

-------------
Преди 3-4 год....май не беше така...
Или има майки "травестити" или просто изпростя народа!
Сайта е за взаимопомощ при отглеждане на деца и пр...
Моля въздържайте се и бъдете дами! bouquet
Какво е майка-травестит  Thinking

И сега има симпатични и позитивни хора, маманет. Намали малко мелодрамата, че в която и тема да те засека напоследък, чувам кършене на пръсти и отчаяни призиви да се държим като дами.

Да попитам и аз - кой е на помощи? Да не е човекът с високопроходимото возило?

# 832
  • Другата България
Като чета списващите нито една не е на помощИ.
Виж, помоЩ всяка би могло да има..... Wink

# 833
Това ли е признака за богатсво- да имаш мобилен интернет, или ново поколение смартфон ...и да не можеш да си платиш сметките, и да използваш Вайбър. Простете, но това е признак за бедност.

Е, хайде сега пък на бедност. ooooh! Да не преиграваме все пак!

Ти как би нарекла притежанието ма смарт фон и невъзможността да си плащаш сметките

# 834

Ти как би нарекла притежанието ма смарт фон и невъзможността да си плащаш сметките
Кой прави това?
Ако не може да си плаща сметките, то очевидно няма да притежава смартфона много дълго време.

Та аз лично такива не познавам.

# 835

Кой прави това?
Ако не може да си плаща сметките, то очевидно няма да притежава смартфона много дълго време.

Та аз лично такива не познавам.
Има цели раздели във форума и куп теми в който се оплакват как не могат да си платят сметките....същите хора в др теми парадират какви скъпи покупки са направили.

# 836
Гери, пак не си разбрала, това мислене е мислене на бедняк. А за портфела, няма нужда да гледам в него, не ме интересува дали ще цепиш стотинката на 2 или 200, но навирането непрекъснато на нечий стил на живот е дразнещо.

Що бре , Титино? Щом ТИ с главни букви си отсякла че е , значи е... Joy Нали не те интересува мисленето ми и портфейла ми-тогава защо държиш да споменеш точно какво ми било мисленето?

Може би искаш да изпъкнеш с това, че пръскаш пари за неща, които може и да не ти трябват, но пък затова си много богата с мислене на богаташ? Наистина не разбирам какво си ми написала и гадая...Чудя се как точно да те похваля, че нали това обичаш най-много.
Никъде не съм използвала главни букви, бих те помолила малко да се успокоиш....3 страници се разисква как ти не искаш да плащаш за мобилен нет, какви коли имаш и подобни...добре похвали се. Никъде не съм споменала за какво пръскам пари, но ако те интересува да ти кажа - карам стара кола, тел имам служебен, вкл и интернет.И за това какво обичам най-много си далеч от истината

# 837
Никъде не съм споменала за какво пръскам пари, но ако те интересува да ти кажа - карам стара кола, тел имам служебен, вкл и интернет.И за това какво обичам най-много си далеч от истината
Ами значи имаме еднакво бедняшко мислене нали? Щото нали бедняците бяха тези, които се замислят къде да си дадат парите. Богаташите имали много пари и им било все тая къде и за какво ги дават.
Просто преразказвам постовете ти и как съм ги разбрала.

# 838
Тайс...активизирах се тези дни, че останах малко айляк Wink . И виждам, че нивото е паднало толкова, че се скубете не, с който трябва. Някаква агресия, неоправдана срещу другите, надуване на мускули, дребнавост, неприязън ...Никаква толерантност спрямо дори различно и в повечето нормално културно отношение -във всеки смисъл и всяка тема...
Напишеш собствено мнение- веднага някой излиза и ти казва, че си простак, че не разбираш... Ми дайте по-добри  примери/решения, не нови проблеми и отхвърляне.
Това е начина да сме градивни...
Извинявам се на всички за поста ми...  bouquet
Но е време да бъдем отговорни майки/ДАМИ, съпруги и гражданки на България.  
Нашия пример /на по-големите / ,нека послужи на по-младите - пък те нека уважат и да направят както намерят за добре.
Ако не се уважаваме и изслушваме културно ...свършени сме  bouquet

# 839
Значи недейде да смятате, че като си богат - харчиш безогледно.
Това по повод смартфона и вайбъра.

Ми ако мога да говоря и пращам файлове фри - що да ги плащам?
Мтел години наред с убийствени сметки що народ изцакаха..

Хората, които се занимават с истински бизнес - изключително добре пресмятат всичко. И не се изхвърлят, както и се пазарят за всяка стотинка. Защото знаят правилата на пазара и могат да си го позволят.

Общи условия

Активация на акаунт