Завиждате ли на богатите?

• 70 846
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 435
Аз, въпреки че няма за какво, също съм обект на завист. Иди обяснявай, че то едно изглежда, а всъщност е различно и че всяко нещо има цена. Та някак предпочитам да ме гледат високомерно от скъпата си кола, отколкото да им се струва, че живота нещо ми е дал ей така. Предпочитам да съм сред по - успели от мен хора.

# 436
  • София
Не, то си личи кога е в контекст.
Иаз мисля така. Наглостта винаги си личи. Даже в начина на изразяване.
Наглостта е по-гнусно нещо от завистта.

Няма нещо да ми е по-противно от нагли и високомерни хора.
 А в тоз форум просто бъка от тях. И в живота е така.

Аз пък си мисля, че във форума някои само си придават нагло-високомерно държание. В реала са готини, свестни хора, с които с удоволствие бих седнала да изпия едно кафе и да си поговоря, без чупки и стойки. Наречи ме идеалист, но аз поне така ги усещам нещата..интуитивно.

# 437
Супер е форумът. Била съм в общо пет и тук има най-много информация и най-много неанонимни потребители. Чак пък толкова високомерни и нагли да са хората.. Не съм съгласна. По-скоро е трудно да се общува само писмено, когато става дума за "горещи" теми.

А особено не съм съгласна, когато Герри се жалва на Сирена от лошите форумки Simple Smile Hug
Защото и вие не сте от най най-скромничките ми се струва.

# 438
  • гр.Пловдив
Цитат
Виждала съм хора, които с трудност покриват текущи разходи, но имат в пъти повече златни бижута от мен. Някак е въпрос на настройка и приоритети.

Приотет на мангалките-ромки Mr. Green
Дори и тези от БКС-то са с масивни обици и тлъсти гривни ooooh!

# 439
Супер е форумът. Била съм в общо пет и тук има най-много информация и най-много неанонимни потребители. Чак пък толкова високомерни и нагли да са хората.. Не съм съгласна. По-скоро е трудно да се общува само писмено, когато става дума за "горещи" теми.

А особено не съм съгласна, когато Герри се жалва на Сирена от лошите форумки Simple Smile Hug
Защото и вие не сте от най най-скромничките ми се струва.
Нескромен не значи високомерен.
Мамасита е  лишена от високомерност. Може да е нескромна, но това е по-скоро качество, отколкото недостатък. Използва себе си, за да илюстрира идеите си, но не го прави натрапчиво.
Въобще не мога да разбера защо толкова и се дразните...смятате че ви се големее ли? Мамасита да ви се големее?

# 440
Въобще не мога да разбера защо толкова и се дразните...смятате че ви се големее ли? Мамасита да ви се големее?

А, не знам защо към мен се обръщаш. Аз не съм следила другия профил; хич не ми е ясна драмата с него, защото отскоро попаднах на такива недомлъвки. А и нямам против на сегашния на Сирена. Но не мисля, че тук има високомерни хора. Един високомерен човек никога не би се принизил да информира или споделя впечатленията си с простолюдието, да не говорим пък да води дискусия с него.  Peace

# 441

А, не знам защо към мен се обръщаш. Аз не съм следила другия профил; хич не ми е ясна драмата с него, защото отскоро попаднах на такива недомлъвки. А и нямам против на сегашния на Сирена. Но не мисля, че тук има високомерни хора. Един виокомерен човек никога не би се принизил да информира или споделя впечатенията си с простолюдето, да не говорим пък да води дискусия с него.  Peace

Аз пък изобщо даже и не съм разбрала, че има драма с профилът й. Помислих, че си го е сменила ей така.

# 442
Мамасита ми е сред най-любимите съфорумки. не винаги съм съгласна с нея, но винаги и чета с интерес писанията. Е когато нямам по-важни задачи, разбира се.

# 443
Един високомерен човек никога не би се принизил да информира или споделя впечатленията си с простолюдието, да не говорим пък да води дискусия с него.  Peace
Напротив. Високомерните имат нужда точно от простолюдие, не си ли забелязала?
Иначе пред кого ще високомерничат? hahaha hahaha hahaha

# 444
аз в такъв случай съм високомерна, в реала общувам с малко хора относно проблеми несвързани с работата.

# 445
аз в такъв случай съм високомерна, в реала общувам с малко хора относно проблеми несвързани с работата.
Току що ни обясни че сме простолюдие....

# 446
Аз не съм скромна, ни най-малко, обичам да се хваля, да се изтъквам, да наблягам на присъствието си винаги и по всяко време. Който може, го може.

# 447

Изобщо не е нагло да слагаш на хората думи в устата. Ама хич.
Да, много е противно. Благодаря, че сама го написа горе. Peace

# 448

Изобщо не е нагло да слагаш на хората думи в устата. Ама хич.
Да, много е противно. Благодаря, че сама го написа горе. Peace
Тва че нямаш чуство за хумор си е твой проблем... hahaha

# 449
във форума е по-лесно, когато някои те дразни просто не го четеш и не му отвръщаш или сменяш темата, в реала не винаги можеш да излезеш безпроблемно от разговора.

Общи условия

Активация на акаунт