Дванайсетокласници - 2016/2017

• 113 973
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Най-хубави пожелания и от мен за последната година на децата ни като ученици! bouquet

В главата на Косьо още е пълна мъгла...изобщо не е наясно какво му се учи и какво му се прави по-нататък.  ooooh! Дано лека-полека идеите му се избистрят.

# 151
На добър час в последния Първи учебен ден! bouquet
Успех и късмет на учениците и родителите им. bouquet

# 152
Дано последният училищен звънец  да звънне в главите им така, че да вземат най- правилното решение за бъдещето си Wink
На нас пожелавам- здрави нерви, валериан, чаша вино и т.н. за отпускане на напрежението!

# 153
  • София
 Да е здрава,успешна и лека последната учебна година! Hug

# 154
  • София
И от мен успешна последна училищна година!  Hug

Младежът е ориентиран, остава да учи тук, ще бори инженерни специалности.

# 155
Да пожелая и аз успех на децата!Търпение на нас родителите!Ориентирали сме се и ние,предмета ще е история,английски ез.,право ,или международни отношения ,още е в чудене...,а пък и аз не знам какво да го посъветвам.

# 156
Здравейте! Скоро си разчиствах компютъра и намерих някои файлове с информация за автори и произведения. Съжалявам, че са малко разбъркани, но предполагам ще са от полза поне малко. Пускам линк по-долу, ще ги постна и в темата за 11 клас. Успех!  bouquet

http://dox.abv.bg/files/listtree?eid=135833127

# 157
  • София-Младост
Излиза ми:
Несъществуващ файл / папка

# 158
  • Вила Великула
Ще се присъединя с удоволствие при вас. И аз имам един юнак в 12 клас. От няколко години знае какво иска да учи-но да видим.

# 159
pipilota6 , Добре дошла Hug

# 160
  • Вила Великула
Благодаря! Надявам се, че за всички тази година ще е успешна. Моя син го раздава много самоуверен, пък да видим какви ще са резултатите. Вече се записа за курс по български език. Втората матура мисли да му е по немски. Ходи на уроци вече 4 години-пък да видим. Смята да кандидатства в немския факултет на Техническия университет. А пък магистратура живот и здраве-в Германия.

# 161
  • София
Здравейте,за тези,все още НЕ ориентирани и мислещи  newsm78,като нас.....
Утре ще има изложение   "Отворени врати за образование в чужбина". За София -хотел Радисън ,от 11 до 18ч..Ще отидем с Ивелин,надявам се ,че ще чуем нещо интересно.За сега не мисли да учи извън България,но повече информация няма да навреди. А и малко да се вземе на сериозно ,че няма време и ми къса нервите...

# 162
Излиза ми:

Може би така ще стане - www.dox.bg/files/dw?a=e05edf43b6

# 163
  • София-Младост
Излиза ми:

Може би така ще стане - www.dox.bg/files/dw?a=e05edf43b6

Благодаря!

# 164
  • Пловдив
Почнаха ударно входните при моя син. Скъсаха го на практиката на курмуване на шофьорските курсове, само теорията я взе, та ще се явява пак октомври.

Общи условия

Активация на акаунт