Дванайсетокласници - 2016/2017

• 113 620
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • гр. София
Здравейте,
знаете ли кога са пробните изпити в Софийския университвт?

Благодаря!
Различните изпити са на различни дати. В сайта на СУ ги има обявени.

# 241
Някой да кандидатства в Русия?

# 242
Здравейте,
знаете ли кога са пробните изпити в Софийския университвт?

Благодаря!
Различните изпити са на различни дати. В сайта на СУ ги има обявени.
Не намирам в сайта на Софийския обявени дати за предварителни изпити, може ли да публикувате тук?

# 243
# 244

Като чета може и онлайн да се подаде ,нали не греша.

# 245
Чудя се за предварителните в УНСС за хартиен или електронен изпит.Изпуснахме срока за подаването на предварителния хартиен и дали да подаде за електроннен предварителен изпит newsm78

# 246
  • гр. София

Като чета може и онлайн да се подаде ,нали не греша.
Да, записване за предварителните изпити може и онлайн.

# 247
  • Най-накрая на безкрая
Може он лайн. Моят син се записа, платихме през Изи пей и получи входящ номер и картон, с които трябва да се яви на изпитите.

# 248
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Може он лайн. Моят син се записа, платихме през Изи пей и получи входящ номер и картон, с които трябва да се яви на изпитите.
+1 това правихме на  27-ми Simple Smile Платих през Изи пей на 28-ми двата изпита (по 1 на предварителна и на редовна сесия) и при моята щерка всичко е ОК с номер и картон Simple Smile

# 249
  • София
Здравейте! Времето лети неомолимо. Моята зрелостничка е до никъде във всяко едно отношение, но пък постоянно ми повтаря да не се притеснявам. Дипломна работа - започната и недовършена, има по-малко от 2 седмици да я финализира. IELTS - готви се за изпит на 26.03. Колко знае, само тя си знае. ПОследно щяла да ходи на матура по история, но има време да промени това си решение. Записа се за предварителен изпит по история в СУ. Иска да учи в университета в Норич, може и Нортхемтън. По тази тема с баща й сме в доста противоречиви мисли, но да видим как ще се подредят възможностите. За бала - няма и едно копче, но това е далече и там няма никакви притеснения, все нещо щяла да облече, нямало да свършат дрехите до края на май месец. Това е горе-долу положонието. Аз съм спокойна  Twisted Evil

# 250
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ani_neli Hug Записа се и моята за предварителните изпити в СУ Simple Smile Само химия, де Simple Smile Днес донесе заявлението за матурите ... и там втората ще е химия ... За бала - нищо ... Имало време ... Вчера разглеждах един онлайн магазин и ... много харесах нещо ... и тя го хареса много, но пак: Има време ... Е, казах, че поръчвам пък каквото ще да е Simple Smile Днес ми се обадиха от там; доставката е за 15 дни, роклята е полска ... Може да се наложи да се променя от шивач, че все пак е готова купена без да е пробвана, само по описание и писани мерки Simple Smile Но, поне имаме напредък с нещичко харесано и купено Simple Smile

# 251
  • София по рождение
И аз таkа обичам от по-рано да е подготвено вcичkо, но уви той не бърза. Подаде доkументи за предварителен по биология в CУ. За бала - нищо. Чаkаме новите kолеkции, та и аз cъм cпоkойна. Mr. Green

# 252
И аз таkа обичам от по-рано да е подготвено вcичkо, но уви той не бърза. Подаде доkументи за предварителен по биология в CУ. За бала - нищо. Чаkаме новите kолеkции, та и аз cъм cпоkойна. Mr. Green
Какво мисли да кандидатства?

# 253
  • гр. София
И дъщерята подаде документи днес за предварителни изпити в СУ и МУ по Биология и Химия. Днес ми се обади класната да ме информира, че има много отсъствия, не си е дала Декларацията за матурите, както и снимки за дипломата. Утре ще иде да даде поне Декларацията. После и ще се снима. Само тя и още 2 деца от целия клас не са подали документите.  ooooh! Иначе учи по цял ден, притеснена е от сега.
Колкото за бала - избра набързо една рокля в Асеновград /беше с приятели там/, защото моят вкус бил бабешки  Rolling Eyes . Остават обувките и чантичката. Но за тях имало време каза.

# 254
В затруднено положение съм относно онлайн магазин за дамски по-офицялни рокли-разбирайте не за абитурентите ,а за майките. Wink Онлайн,защото мноГо са заети тез жени Joy Joy Joy
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт