Дванайсетокласници - 2016/2017

• 113 664
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, племенничката ми е в седми клас и е в голяма дилема дали да се запише в 7 СОУ или да чака класиране за 18 СОУ. Някой дали има впечатления от тези училища. Благодаря предварително за всеки отговор, много ни е спешно.
Без да имам преки впечатления от двете училища, ако 18-то СОУ е по-желано, нека подаде искане за второ класиране. Нищо не губи.
Друг ориентир е минималният бал за класиране. Правилото е където е по-висок, средата е по-добра.

Подкрепям с две ръце!Успех!

# 601
  • София
Здравейте, племенничката ми е в седми клас и е в голяма дилема дали да се запише в 7 СОУ или да чака класиране за 18 СОУ. Някой дали има впечатления от тези училища. Благодаря предварително за всеки отговор, много ни е спешно.

За 7 СУ нямам информация, за да мога да направя сравнение, но 18-то е много добро, и двете ми големи деца са там (синът ми завърши тази година))  Минималният бал също е ориентир, както те е посъветвала Oceans. Peace Към кои паралелки в 18-то се е насочила?

# 602
  • София
Здравейте всички  bouquet
Искам да ви попитам относно картите за градския транспорт -нашата изтече и сега се чудя дали вече няма да ни таксуват по нормалните тарифи, а не ученическите?
Иначе, тази седмица дъщеря ми кандидатства онлайн, сега остава да пратим копията на документите по пощата и вече да чакаме класиране - след 15.08.
Успех на всички млади хора, нека всеки се класира там, където му е първото желание!

# 603
  • София
Моята девойка преди няколко дни си зареди картата за един месец, казали са й, че това й е последно зареждане. Опитайте, може би до края на юни все още имат право на зареждане.

liebesbaer, с кой куриер ще пращате документите? Ние сигурно ще действаме в началото на другата седмица, днес трябва да получа преведената диплома, предстои заверката в посолството.

# 604
  • София

Carmela Biscuit  Hug
Мисля с TNT да ги пратим. И ние го оставихме за другата седмица. Трябва да мине и през посолството за печат, не съм сигурна обаче дали за Австрия не трябва в Австрийското  newsm78.

# 605
  • София-Младост
Здравейте всички  bouquet
Искам да ви попитам относно картите за градския транспорт -нашата изтече и сега се чудя дали вече няма да ни таксуват по нормалните тарифи, а не ученическите?
И нашата я заредиха началото на юни с обяснение, че е за последно...така че съм малко скептична за края на юни дали ще мине при вас. И ме е яд, че имало възможност за 2 месеца да ги заредят...тъкмо да хване и юли, а сега...ще дупчи билетчета  Mr. Green

Само ще спомена, че ФедЕкс имат летни цени за студентстки документи до 0.500 кг, ако ви устройва...нямам представа от цената на останалите куриери. Тях ползвахме за Щатите.
http://flyingcargo-bg.com/bg/services/services-students/

# 606
За юни ни заредиха карта за един месец-за последно.Отказали за по-дълъг период от време.

# 607
  • София

За 7 СУ нямам информация, за да мога да направя сравнение, но 18-то е много добро, и двете ми големи деца са там (синът ми завърши тази година))  Минималният бал също е ориентир, както те е посъветвала Oceans. Peace Към кои паралелки в 18-то се е насочила?

Благодаря за информацията  bouquet Племенничката се е насочила към две паралелки - английски и немски и френски и испански език.

# 608
  • София
Здравейте,
Има ли някой, чието дете ще кандидатства в УАСГ, т.к. току що видях следната новина от днес на сайта им:

http://uacg.bg/?p=92&l=1&id=2869&ord=0,1,0,0

Чудя се дали това означава, че всеки, който кандидатства ще бъде приет, независимо от бала?

# 609
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте,
Има ли някой, чието дете ще кандидатства в УАСГ, т.к. току що видях следната новина от днес на сайта им:

http://uacg.bg/?p=92&l=1&id=2869&ord=0,1,0,0

Чудя се дали това означава, че всеки, който кандидатства ще бъде приет, независимо от бала?

Ама искат ДЗИ математика ... не съм сигурна, че друго ДЗИ става ... Много подвеждаща им е новината от сайта и по отношение на ДЗИ, и по отношение на това дали ще бъдат приети всички и то това, което искат ... Но пък, за да надцакат всички други университети така са извъртели нещата в текста, че едва ли не каквото и ДЗИ да имаш, колкото и да е оценката -> даваш си дипломата оригинал до 10-ти юли и се записваш това, което искаш  Wink т.е. орязват шансовете за класиране другаде Simple Smile Първо класиране в СУ например излиза на 11-ти и от 12-ти до 14-ти с оригинала от дипломата трябва да отидеш да се запишеш или да потвърдиш участия във 2-ро класиране ... Та, ако си записал в УАСГ ... никакъв шанс после за СУ ... За другите университети не съм гледала датите ...

# 610
Ох,какво да напиша за УАСГ ,сега като прочетох и това-значи който иска и  хоп е приет Mr. Green
Тази година имахме среща на състудентите випус от преди н-години,дойде и преподаванел от инстите.ута-сподели за някои специалности нямало желаещи въобще.Тази година само един студент се дипломирал от дадена хидро специалност-срам,срам!При ежегодната заверка на правоспособността на проектантите-само хора с малко ЕГН ,никакви нови попълнения.Лошо ,но факт!

# 611
  • Mladost
    Привет,
 да споделя -  при търсене на изгодни куриери  открих тези   https://www.aramex.bg/Promo_Students.php.
При нас картата погрешка я заредиха за 3 месеца   Laughing

# 612
  • София
   Привет,
 да споделя -  при търсене на изгодни куриери  открих тези   https://www.aramex.bg/Promo_Students.php.
При нас картата погрешка я заредиха за 3 месеца   Laughing
Благодаря!
Утре е последния ден в който могат да се възползват и да си заредят картите за юли. Само за месец при нас ама все файда Sunglasses

# 613
  • София
Благодаря за информацията  bouquet Племенничката се е насочила към две паралелки - английски и немски и френски и испански език.

Френските паралелки в 18-то традиционно са много силни. Ако има интерес специално към френския, определено си заслужава да опита на второ класиране.  Peace

# 614
Здравейте !За УНСС резултатите ще излязат на 14,а за СУ кога

Общи условия

Активация на акаунт