Съвет за име на момиченце....

• 21 366
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
А защо просто не си избереш едно от тези, които ти харесват?

# 151
Йоана ми харесва най-много.. Peace

# 152
Веднага казвам кои имена харесвам - Анджела, Марина, Катина, Калия, Розана, Йоана, София, Климентина, Матеа, Екатерина, Михаила, Ивайла и тези се сещам сега.

Харесвам маркираните, независимо, че някои са често срещани. Фаворит ми е Климентина, не мога да преценя само дали Клементина не ми харесва повече.

# 153
  • София - Рим и обратно
Клементина и на мен ми е любимо. Нашенският вариант обаче би трябвало да е с И (Климентина), пак не е лошо.

# 154
ММ постоянно й говори на Пламена. Подозирам, че очаква да е Пламена. Не съм говори ла сериозно с моите родители за предпочитания от тяхна страна, ама май вече се ориентирах - Михаела, или Клементина.
Благодаря на всички вас и за подкрепата, и за укорите. Всеки беше прав по себе си.
Ако излезе нещо извънредно надявам се, че да разчитам на вас!!!!

# 155
Михаела ми харесва много повече, значи спокойно можеш да избереш Клементина  Laughing
Казвам го без никакви лоши чувства.

# 156
  • UK
Климентина ми харесва много.  Grinning От другите Марина и София.
Не съм говори ла сериозно с моите родители за предпочитания от тяхна страна,
От личен опит - НЕ говори с тях за техните предпочитания. Simple Smile Само им кажи какво сте избрали, ако желаеш да споделиш. Пак от личен опит, но с второто ми дете - кажи им след като се роди.  Laughing

# 157
И Пламена си е много хубаво име... Wink Wink Wink
Може да я кръстите Пламена - София..

# 158
O, Пламена-София, стига бе. Това са диаметрално различни имена Rolling Eyes

Пламена само по себе си ми харесва.
Михаела също.
Климентина за личния ми вкус е твърде дълго, иначе не е лошо име.  Simple Smile

# 159
O, Пламена-София, стига бе. Това са диаметрално различни имена Rolling Eyes

В различието е красотата...
 Wink Wink
п.с.  Имам приятелка,която се казва Весела - Мая ...много ми харесва името - уникално е...

# 160
Амелия,Дария,Ана-Мария,Далия

# 161
А вчера говорех с Анчето и тя по принцип много би се радвала да  кръстим бебка на нея. А тя наистина заслужава... Сега трябва да се замисляме върху Анджела, Анджелина, или нещо от рода с А.????

# 162
Анджелика, Ани, Анита, Анна - София, Антония, Аделина, Аманда, Аурора, Аврора, Александра - Мария, Анна-Мария, Анабел, Албена, Антоанета... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 163
# 164
Аз харесвам с А имената Алена и Алиса.

Ако ще избирам между Михаела и Клементина, твърдо съм за първото. На английски Клемънтайн звучи ОК, но на български Клементина с кратко Клеми хич не ме привлича. И не харесвам дълги имена по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт