Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои средства за облекчаване на киселини?
Кога трябва да се приготвят багажите за болницата?
Какви са необходимите неща за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои средства за облекчаване на киселини?
-
Кога трябва да се приготвят багажите за болницата?
-
Какви са необходимите неща за болницата?
Необходимите неща за болницата могат да варират в зависимост от конкретното лечебно заведение. Обикновено се препоръчва да носите лични документи, папка с изследвания, козметика, бельо, чехли, подплънки за кърмачки, книга за четене и зареждащо устройство за телефон. Важно е да се консултирате с болницата и да проверите техните изисквания.
-
Кой прах за пране е подходящ за бебета?
-
Какви са препоръките за багажа за болницата при раждане?
Сега съм в 23 г.с., едва влязох в 6ти месец
Просто хич не ми се занимава още, по натам.. имаме и ремонт на стаята да правим.. ама по натам
Чудесно заглавие си имаме
Свежа и позитивна да бъде 
Основното, което ми трябва са кошара (дилемата между сгъваема и дървена), количка (с нашите калпав асансьор и комшии се замислям за раница до 6 месец?!) и ваничка (ще вземем с маркуч и стойка, че нямам друг избор
), 2-3 чф. гащи с предната опция
. Вчера звъня на един колега, който има верига аптеки и го питам каква му е доставната цена на шишетата на Авент, той рече - аз ще ти ги купя, тъкмо мислех какво да ти купя и ми тресна телефона
Със сигурност ще купуваме нов матрак по някое време. Друго не знам. Нещата за болницата наистина са много различни според правилата на заведението. Аз тук всичко си носех с големите-до чаршафите и възглавницата. И нощници, и дрехи за детето, и памперси и т.н. Единствено шишета даваха оттам, от старите лимонадени с обикновени биберони от комунизма.