Снимки, направени със смартфон

• 47 342
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Euskal Herria
Откъде е тази снимка?
Срам, не срам, ама дори не съм си гледала настройките на телефона - какво мога да правя със снимките. И аз качвам това, което снимам - без ефекти и обработка.

# 331
  • София
Моя трябва да е настроен предварително за нещо - нощна ,дневна, малко светлина дискотека и други.Настройки за качване имам само в инстаграм, но не ми харесва как ги прави.Иначе в гугъл + има за редактиране, но след като вече съм ги качила.

# 332
Снимката е от Бургас . То настройките на телефона за режимите снимане са ясни, в смисъл тях не ги считам за пипане на снимката . Имам предвид ,че не обичам да обработвам с разни програми .

# 333
  • Враца
Любимото ми моренце, любимият ми град, много ми липсва. Благодаря за снимката  Kissing Heart

Малко снежец от мен от понеделник:

# 334
  • Euskal Herria
Снегът е нещото, което е непознато тук. Или ако прехвърчат снежинки, моментално се обявява едва ли не бедствено положение  Laughing.
Затова се отчитам с любимо място за разходка:

и част от една фиеста:

П.П. Да допълня поста си - като се върна назад в темата, забелязвам, че някои снимки си седят, други - не. Исках да проверя дали съм пускала вече снимките от поста и тогава ми направи впечатление. Интересното е, че не съм променяла местата, от които съм ги взимала. Но едните се виждат, а вместо другите - само празно квадратче.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 17:19 от YanaDG

# 335
Яна, да не си ги изтрила?

Вижте ръчичката на ореха, който взех от градината на бабиния ми двор  Heart Eyes

# 336
  • Euskal Herria
Фея, нищо не съм изтривала. Най-интересното е, че някои седят, някои - не. А са в едни и същи албуми, нищо не е променяно.

Много крехка ръчичка! Има ли къде да го посадиш после?

# 337
Моята голяма кучешка любов - Чарлз . Тази снимка е минала през инстаграм .

# 338
Джак, намачкай го от мен!

Яна, много странно. Нямам обяснение за снимките ти... А ореха има бая да расте, докато стане годен за пресаждане. Ще му намеря място.

Изумително е как едно толкова малко растение може да служи като връзка с всичко хубаво в детството ми...

# 339
Феичке, ранен ми е героят днес и му сложиха обезболяващо, та сега спи в детската , но като се събуди ще му предам поздравите и мачкането  Hug

# 340
 Sad Милото добиченце!

Ню Йорк и Ню Джърси в очакване на снежната буря

# 341
Обичам истинската, снежна зима!

# 342
  • Euskal Herria
Ехее, вече сте под снежна покривка.
А тук е 18 градуса, косиха тревата преди два дни  Grinning.

# 343
  • София
Много красиви снимки.

Фея наистина ли е толкова страшно и бедствено положението, колкото го представят?

# 344
Не е, Тайне. Само търсят сензации. Всяка зима има поне по една такава снежна буря.

Общи условия

Активация на акаунт